ULKA12 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 A jeszcze do tego jakie ona ma rozumne oczyska :-). Z drugiej strony ja się dzisiaj naczytałam o wet siostrze i o pani Kasi z Krakowa, która usypia adoptowane psy i zaczęłam się bać. Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 kocham przeskakujące posty na dogomanii Quote
zerduszko Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 ULKA12 napisał(a): (klatka oczywiście jest otwarta). Ale, ze jak zamknięta, ro znęcanie się? ;) Hahahaha :P Te pieprzaki, kochają człowieka :( Tylko ludzie różni im się trafiają. Quote
WATACHA Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Jeden sznupek znajdzie domek, 10 innych traci :(.Masakra.Powodzenia suńko. Quote
ULKA12 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Czy wizyta dla Luny już się odbyła? Oni mieszkają w bloku czy własnym domu? Bo niestety Luna w bloku się raczej nie sprawdzi okropnie szczeka, no chyba, że ktoś z nią będzie wtedy nie ma problemu. Po za tym to strasznie mądra psina tylko tego szczekania nie można zwalczyć. No chyba, że jak będzie zupełnie sama tz bez innych psów to przestanie być taka odważna i nie będzie się odzywać. Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 w bloku mieszkanie, kurcze nie strasz tym szczekaniem no... nie wiem własnie co z wizytą bo kuba123 się nie odzywa Quote
ULKA12 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 No nie wiem. Dzisiaj Luna mnie zaskoczyła. Jak codzień rano zeszłam na dół wypuścić psiaki, otworzyłam drzwi a one pobiegły, Luna razem z nimi zwylke idę z nimi ale dzisiaj stanęłam na progu bo byłam tylko w piżamie. Luna zaraz się wróciła i weszła do pomieszczenia i dopiero jak powiedziałam Luna na dwór to pobiegła. Quote
sybil Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Szczekanie to poważny problem, zwłaszcza w bloku.Wiem coś o tym, bo adoptowana Majka strasznie darła pysk, a święto...bliwe sąsiadki prowadziły ostrą kampanię w celu usunięcia mnie i sznupów z mieszkania! Pomogło radio - jak wychodzę to dostają smaczka + cicha muzyka i jest spokój. Może na Lunę też by zadziałało? Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Ula ale ona szczeka cały czas - jak zostają to siedzi i sie wydziera? czy jak słyszy kogoś na podwórku? Quote
ULKA12 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jak coś usłyszy z zewnątrz to zaczyna szczekać a potem przez następne pół godziny. Wystarczy głośniej trzasnąć drzwiami na górze a ona już zaczyna. Gdy jestem z nią natychmiast się uspokaja. Radio już wypróbowałam, nie działa:shake:. Pozytyw jest taki, że ona tylko szczeka, nie drapie w drzwi ani nic z tych rzeczy, nie niszczy. Quote
sybil Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Ja sznupy zamykam w pokoju, żeby właśnie nie słyszały trzaskania, kroków i tp., a radio dodatkowo "zagłusza" Quote
sybil Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Cudne ma te oczyska :loveu:, w ogóle cała jest rozkoszna! Że też nie mogę mieć więcej sznupów :placz:! Quote
zerduszko Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 ULKA12 napisał(a):Jak coś usłyszy z zewnątrz to zaczyna szczekać a potem przez następne pół godziny. Wystarczy głośniej trzasnąć drzwiami na górze a ona już zaczyna. Gdy jestem z nią natychmiast się uspokaja. Radio już wypróbowałam, nie działa:shake:. Pozytyw jest taki, że ona tylko szczeka, nie drapie w drzwi ani nic z tych rzeczy, nie niszczy. Moja suka po zmianie miejsca tak się wydziera. Po jakimś czasie jej mija. A na wsi, to już po prostu nie da się wytrzymać :shake: Także w jej przypadku dla naszego zdrowia psychicznego wchodzi tylko blok ;) Może Luna sie uspokoi jeszcze? Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 zerduszko napisał(a):Moja suka po zmianie miejsca tak się wydziera. Po jakimś czasie jej mija. A na wsi, to już po prostu nie da się wytrzymać :shake: Także w jej przypadku dla naszego zdrowia psychicznego wchodzi tylko blok ;) Może Luna sie uspokoi jeszcze? ja tak myślę, że się uspokoi, ale oczywiście chętna na adopcję będzie o tym uprzedzona Quote
malawaszka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 zapraszam na bazarek na sznaucery z ksiązkami od Margi :Rose: http://www.dogomania.pl/threads/200367-KSI%C4%84%C5%BBKI-i-p%C5%82yty-na-sznaucery-do-25.01-g.-20.00 Quote
malawaszka Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 cudowna i kochana lalunia śliczna :loveu: Quote
Edi100 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Śliczna!!!:) I jakie piękne zdjęcia fiu fiu:) Quote
ULKA12 Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 To ze stojącymi uszami świetne zdjęcie :-) Quote
Recommended Posts