Pimpek Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Madzik93 napisał(a): Dzisiaj przyszła przesyłeczka z zabawkami. Lori dostała piłeczke i sznurek do przeciągania. Moze uda mi sie uchwycic okiem aparatu nowości zanim skonczą swój żywot w zębach Lori :diabloti: No to się pospiesz zanim zabaweczki w tajemniczy sposób zostaną zamordowane :diabloti: Quote
Madzik93 Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 Pimpek napisał(a):No to się pospiesz zanim zabaweczki w tajemniczy sposób zostaną zamordowane :diabloti: Stan zabawek na dziś: Piłka- nienaruszona (bo jeszcze nie miała kontaktu z psem:diabloti:) Sznurek- yyyyy to juz nie sznurek, to duża szmacianka :evil_lol: Quote
Kincia Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Witam:loveu: I na fotki czekam:diabloti: Quote
Pimpek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Madzik93 napisał(a):Stan zabawek na dziś: Piłka- nienaruszona (bo jeszcze nie miała kontaktu z psem:diabloti:) Sznurek- yyyyy to juz nie sznurek, to duża szmacianka :evil_lol: Ajajaj, no to na co czekasz, foty pstrykaj :diabloti: Quote
Madzik93 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Kincia napisał(a):Witam:loveu: I na fotki czekam:diabloti: Witam :loveu: Pimpek napisał(a):Ajajaj, no to na co czekasz, foty pstrykaj :diabloti: Kilka śnieżnych fotek (kiepska jakość) Siiiiiii :diabloti: Quote
Madzik93 Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 Tu zaznaczyłam Lori kwadratem coby bylo widac ten szybki mały punkcik :diabloti: Quote
Paulina. Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Nie boisz się Lori spuszczac na osiedlu? Quote
Matusz Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 witanko ;) widzieliśmy fotki śniegowe :loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Jakośc rzeczywiście słaba, ale zawsze tokilka fotek Lorki!:lol: Pzdr. Quote
Madzik93 Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Paulinaaa']Nie boisz się Lori spuszczac na osiedlu? Nie, niby dlaczego?:shake: [quote name='Matusz']witanko ;) widzieliśmy fotki śniegowe :loveu::loveu: Witam! My tez widzieliśmy fotki Tobiaszowe :cool3: [quote name='Asiaczek']Jakośc rzeczywiście słaba, ale zawsze to kilka fotek Lorki!:lol: Pzdr. No wyszły okropne, robiło sie juz ciemno a ja nie załączyłam lampy. Dzisiaj wstawie lepsze :cool3: [quote name='Izabela124.']Witanko U nas śniegu nima :( Witam po raz pierwszy! U nas tez juz nie ma. To fotki z przed jakiegos tygodnia ;) Quote
anetta Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Taki patent :lol::lol: http://i148.photobucket.com/albums/s15/Madzik_660/Obraz997.jpg Paulinie chyba chodziło o SM :hmmmm: Quote
Madzik93 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='anetta']Taki patent :lol::lol: http://i148.photobucket.com/albums/s15/Madzik_660/Obraz997.jpg Paulinie chyba chodziło o SM :hmmmm: U nas wszyscy spuszczają swoje psy koło bloków, a zresztą jak sie robi ciemno to nie moge chodzic do parku i nad staw. Zbyt niebezpiecznie jest. Lori & świnskie ucho :cool3: Obrazona na ucho Quote
Paulina. Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Madzik93 napisał(a):U nas wszyscy spuszczają swoje psy koło bloków I między innymi dlatego ja nie spuszczam ;) U mnie ucho suszone Milka jadła tak długo az zaśmiardło i musiałam je wyrzucic :roll: A wędzone zjadła w niecały dzień :lol: Quote
Madzik93 Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 [quote name='Paulinaaa']I między innymi dlatego ja nie spuszczam ;) U mnie ucho suszone Milka jadła tak długo az zaśmiardło i musiałam je wyrzucic :roll: A wędzone zjadła w niecały dzień :lol: Ja spuszczam, wszystkie psy sie tu znają. Wiem które Lori lubi/nie lubi. Jak jakiegos nie lubi to nie podchodzi do niego, wołam ją i zapinam. To bylo ucho wędzone i trzeba było troszke księżniczke namawiac zeby zjadła :roll: Ale jak zaczeła jesc to miała je na 5 min. Różowy kosmonauta Dzisiaj zamowiłam psie ubranko. W poniedziałek jade do szpitala wiec nie bedzie mnie kilka dni. Kto w tym czasie zaopiekuje sie galeria? :roll: Jest jakis chętny? Quote
anetta Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Pokazałaś Lori że trzeba gryźć? :evil_lol: Mati lubi sprzątać :evil_lol::evil_lol: Na pewno się zaopiekuje :evil_lol: Quote
Madzik93 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 anetta napisał(a):Pokazałaś Lori że trzeba gryźć? :evil_lol: Mati lubi sprzątać :evil_lol::evil_lol: Na pewno się zaopiekuje :evil_lol: Nie pokazałam :oops: basia bonnie napisał(a):czemu jedziesz do szpitala? Nie chce gadac o tym na forum :roll: Quote
Asiaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Bardzo jej do pyska w różu... http://i148.photobucket.com/albums/s15/Madzik_660/Obraz1004.jpg Czy to te sprawy, o których nie chciałaś wczesniej pisać sa powodem pobytu w szpitalu? pzdr. Quote
Madzik93 Posted December 8, 2007 Author Posted December 8, 2007 [quote name='Asiaczek']Bardzo jej do pyska w różu... http://i148.photobucket.com/albums/s15/Madzik_660/Obraz1004.jpg Czy to te sprawy, o których nie chciałaś wczesniej pisać sa powodem pobytu w szpitalu? pzdr. Tak to to. Jak chcesz to moze ci napisac na PW ;) Quote
Asiaczek Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 Jeżeli chcesz podzielić się tą informacją - pisz na PW. I dziekuję za zaufanie...:lol: Pzdr. Quote
Pimpek Posted December 14, 2007 Posted December 14, 2007 http://i148.photobucket.com/albums/s15/Madzik_660/Obraz1004.jpg Śliczny kosmoloriaczek :loveu: Quote
Madzik93 Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 Kosmoloriaczek ze sznurkiem Patrzący Ze szklanym okiem Pozdro :lol: Quote
Vectra Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Hej , ho , czemu nie cesz dzorczka :diabloti: Quote
Recommended Posts