ewatr Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 no bajkowy kudłaczu idziemy do góry :multi: Quote
Ulka18 Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Domek pewnie kiedys sie znajdzie. Jeszcze nie nadeszla ta szczesliwa chwila dla Sprocketa. Quote
ronja Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 to trzymamy kciuki za te szczęśłiwe chwile, oby nadeszły jak najszybciej Quote
Ulka18 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 HOP! Beatko, jak tam allegro? Sa jacys obserwatorzy? Quote
Beata J. Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 Allegro nawet nieźle. Ponad 1500 wejść i 3 gapiów. Tylko domku nie widać. Quote
Ulka18 Posted September 2, 2006 Author Posted September 2, 2006 To duzo wejsc, obserwatorow tez niemalo, moze mysla :???: Quote
Beata J. Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 [quote name='Ulka18']To duzo wejsc, obserwatorow tez niemalo, moze mysla :???:[/quote] Zamiast myśleć niech działają i chłopaka do domu zabierają. Bo od tego myślenia to głowy mogą ich rozboleć Quote
Beata J. Posted September 3, 2006 Posted September 3, 2006 Dodam tylko że w tej chwili jest już 5 obserwatorów Quote
ewatr Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 hopamy :multi: moze ktos sie zdecyduje wreszcie :oops: Quote
Ulka18 Posted September 5, 2006 Author Posted September 5, 2006 Sprocket czeka i czeka. Obserwatorzy sa, domku nie ma. Na moich aukcjach tez sa obserwatorzy np. sunia Bibi ma 6 !, a boksery 5!. Ale nikt do mnie nie pisal :shake: Quote
ewatr Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 [quote name='Ulka18']Sprocket czeka i czeka. Obserwatorzy sa, domku nie ma. Na moich aukcjach tez sa obserwatorzy np. sunia [B]Bibi ma 6 !, a boksery[/B] [B]5!.[/B] Ale nikt do mnie nie pisal :shake:[/quote] czyli sie gapia :mad: hopaj Sprocket ! Quote
Beata J. Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Oj, niestety wiem jak to jest z tymi obserwatorami/gapiami. Swoisty rekord mam teraz na aukcji malutkiej suni szczeniaczka OBSERWATORÓW SZTUK 34 :crazyeye: W górę Sprocket. Nie musisz mieć obserwatorów. MUSISZ MIEĆ KOCHAJĄCY DOM Quote
Ulka18 Posted September 7, 2006 Author Posted September 7, 2006 Kudlacz w pieknym kolorze szuka domku na stale. Quote
Beata J. Posted September 7, 2006 Posted September 7, 2006 Ciocia ewatr była i u Sprockecika i u Baronka. Na tej samej stronie znalazłam te dwa psiaki Quote
ewatr Posted September 8, 2006 Posted September 8, 2006 [COLOR=black][quote name='Beata J.']Ciocia ewatr była i u Sprockecika i u Baronka. Na tej samej stronie znalazłam te dwa psiaki[/quote][/COLOR] [COLOR=black]bo Ciotka Ewa jest fanka :eviltong: wszystkich Mieleckich psiaków[/COLOR] [COLOR=black]/ wprawdzie również jak Ty Beato zamiejscowa nad czym boleje bo w realu to moge góra raz w miesiacu do Mielca pojechac a obecnie nawet żadziej bo moją mielecka wirtualna podopieczna przywiozłam do Rzeszowa do schoniska jak sie okazało że jest bardzo chora i tu sie odwiedzamy bardzo czesto i opiekujemy na miejscu / [/COLOR] [COLOR=black]jakbys miała ochote poznać moją Mary Jane to zapraszam na wątek /tak gdzies od 20 strony /[/COLOR] [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14190[/URL] pozdrawiam Ewatr Quote
Recommended Posts