Jump to content
Dogomania

Sprocket kudlacz z Mielca-w nowym domu-MOZNA PRZENIESC :-)))

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ulka18']To duzo wejsc, obserwatorow tez niemalo, moze mysla :???:[/quote]

Zamiast myśleć niech działają i chłopaka do domu zabierają.
Bo od tego myślenia to głowy mogą ich rozboleć

Posted

Sprocket czeka i czeka. Obserwatorzy sa, domku nie ma.
Na moich aukcjach tez sa obserwatorzy np. sunia Bibi ma 6 !, a boksery 5!. Ale nikt do mnie nie pisal :shake:

Posted

[quote name='Ulka18']Sprocket czeka i czeka. Obserwatorzy sa, domku nie ma.
Na moich aukcjach tez sa obserwatorzy np. sunia [B]Bibi ma 6 !, a boksery[/B] [B]5!.[/B] Ale nikt do mnie nie pisal :shake:[/quote]

czyli sie gapia :mad:

hopaj Sprocket !

Posted

Oj, niestety wiem jak to jest z tymi obserwatorami/gapiami.
Swoisty rekord mam teraz na aukcji malutkiej suni szczeniaczka OBSERWATORÓW SZTUK 34 :crazyeye:
W górę Sprocket. Nie musisz mieć obserwatorów. MUSISZ MIEĆ KOCHAJĄCY DOM

Posted

[COLOR=black][quote name='Beata J.']Ciocia ewatr była i u Sprockecika i u Baronka. Na tej samej stronie znalazłam te dwa psiaki[/quote][/COLOR]

[COLOR=black]bo Ciotka Ewa jest fanka :eviltong: wszystkich Mieleckich psiaków[/COLOR]
[COLOR=black]/ wprawdzie również jak Ty Beato zamiejscowa nad czym boleje bo w realu to moge góra raz w miesiacu do Mielca pojechac a obecnie nawet żadziej bo moją mielecka wirtualna podopieczna przywiozłam do Rzeszowa do schoniska jak sie okazało że jest bardzo chora i tu sie odwiedzamy bardzo czesto i opiekujemy na miejscu / [/COLOR]

[COLOR=black]jakbys miała ochote poznać moją Mary Jane to zapraszam na wątek /tak gdzies od 20 strony /[/COLOR]

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=14190[/URL]

pozdrawiam Ewatr