Jump to content
Dogomania

*Pabianice* bezdomna CUDNA sunia oszczeniła sie w lecznicy-WSZYSCY już w cudownych DS

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[QUOTE]
[INDENT]Ciotki czyli co?wszystkie ksieżycowe maja domek?mamula tez?czytam i czytam i nic nie kapuje[/QUOTE]Ja mam teraz u siebie całą gromadkę, a mamuśka zostaje u mnie na stałe. Sapo, czyli średni piesek, jedzie do Ady44 do Bydgoszczy, a co do reszty to sprawa wciąż jest otwarta.
[/INDENT]

Posted

Całą rodzinka teraz śpi smacznie po jedzonku i wygłupach. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie one są przecudne :lol: I co z tego, że siusiają na potęgę, nic nie jest w stanie przyćmić ich samych ;)

Posted

Na pewno czują się u Was wspaniale, podziel się proszę spostrzeżeniami co do swojej przecudnej suni- mamy (możesz się chwalić będzie Ci to wybaczone) Pozdrawiamy całą ludzką i pieskową rodzinkę

Posted

coś czuję ramonka, że podając swój nr tel.dony tym napalonym babom:D wydajesz na siebie wyrok:D:D

REZERWACJE NA MALUCHY SA WPISANE W 1 POŚCIE i nic nie trzeba sie domyślać.

Justine czy twoja decyzja jest ostateczna?czy nadal się wahasz i zastanawiasz? staraj się nie ulegać ich urokowi tylko myśl racjonalnie:)

Posted

słuchajcie mam pytanie:
czy ta dama jest bordero podobna??bo jest u nas w schronie od niedawna i strasznie mi jej szkoda:( ma ok 5 lat
[IMG]http://img819.imageshack.us/img819/1795/p1010006f.jpg[/IMG] [IMG]http://img820.imageshack.us/img820/6782/p1010008kr.jpg[/IMG]

zadałam to pytanie na wątku borderów ale widzę że tam od stycznia nikogo nie było:( znacie jakieś ciotki borderowe?

Posted

[quote name='piechcia15']coś czuję ramonka, że podając swój nr tel.dony tym napalonym babom:D wydajesz na siebie wyrok:D:D

REZERWACJE NA MALUCHY SA WPISANE W 1 POŚCIE i nic nie trzeba sie domyślać.

Justine czy twoja decyzja jest ostateczna?czy nadal się wahasz i zastanawiasz? staraj się nie ulegać ich urokowi tylko myśl racjonalnie:)[/QUOTE]

Ostateczna, najbardziej przemyslana i racjonalna decyzja bedzie jutro. Jestem po rozmowie z rodzina i jeszcze tylko musze to przespac ;)

Posted

[quote name='kasia14']Fakt, Reno ma słabość do borderkowatych suniek, tylko już chyba zapsiona jest.... Ale może ma jakieś znajomości. Pisałaś Aga już czy mam napisać?[/QUOTE]

jeszcze nie pisałam

Posted

w obecnej sytuacji raczej można pomarzyć o wchodzeniu do boksów ogólnych:( wszystkie się gryzą:( jest jakaś masakra w schronisku:( gdzie się nie ruszusz to się gryzą. Jest tyle nowych psów i pełno awantur:( kiedyś się wchodziło do boksów aby ich chociaż pogłaskać a teraz...można tylko popatrzeć:(

sunia wygląda na bardzo smutną i załamaną.

czy już pw do Reno zostało wysłane?albo do kogoś aktywnego od Borderów

Posted

Niestety ciotki, ale ta cudna sunia chyba nie jest nam pisana. Przemyślelismy wszystkie za i przeciw, i patrzac na to ze do konca marca jeszcze za czesto nie ma nas w domu oraz ze nie wiemy czy nie wyrosnie z niej duzy psiak, ktoremu po prostu bedzie ciasno u nas, musimy sie wstrzymac. Mysle ze to najmadrzejsze co mozemy teraz zrobic, przepraszam bardzo za zamieszanie i nadzieje, wierze ze znajdzie jeszcze lepszy domek... :(

Posted

nie bo ja:) nie no żartuje nie będę się pchała. Możesz napisać kontakt na mnie i na ciebie to zawsze któryś telefon odbierze:) tylko trzeba się liczyć z tym, że będzie lawina telefonów i napewno mnóstwo świrów. Napisz w tytule mix aussie. Asiu tylko nie rób tym twoim sposobem bo to szkoda kasy, a one i tak znajda domy i tak. Zrób zwykłe na 10 dni.

wstaw filmy

Posted

- to zrób także i Sapcia, żeby nie było mu smutno, ze innym robisz a jemu nie i , proszę,,,,no wiesz, wyślij do mnie albo pokaż tutaj.....
- a dziewczynka piękna, cudna, no i ja zawsze chciałam dziewczynkę, ale,,,cóż, miłość nie wybiera, sama przychodzi,,,no i przyszła w postaci Sapcia.....:loveu:

Posted

:crazyeye:- no co Ty, Piechcia, przeciem napisała - miłość przyszła w postaci Sapcia - :loveu:
- tyle się zdarzyło przedziwnych rzeczy związanych z tym małym okruszkiem, że już sama zaczynam wierzyć, że to przeznaczenie.....

- córeczka jest piękna, najpiękniejsza na świecie - ale SAPO:loveu: jest jeden jedyny ...i koniec....bo my sobie przeznaczeni,,,nie wiedziałaś????;)