Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Aimez_moi']O masz Ci los......[/QUOTE]
Nie taki los zły;) Dwa ostatnie ważenia:
16.03.2013 - 22,2 kg
11.06.2013 - 20,8 kg

Czyli tak może zostać bo Brunon nawet odzyskał talię;)

Posted

Chciałbym wrzucić film na wątek, ale nie mam konta na YT i w ogóle nie bardzo się orientuję jak to zrobić:roll: Mogę kogoś prosić o podanie mi adresu mailowego, kto wstawił by to tutaj za mnie?:roll: Obiecuję się nauczyć na następny raz:)

Posted

[quote name='Maciek777']Chciałbym wrzucić film na wątek, ale nie mam konta na YT i w ogóle nie bardzo się orientuję jak to zrobić:roll: Mogę kogoś prosić o podanie mi adresu mailowego, kto wstawił by to tutaj za mnie?:roll: Obiecuję się nauczyć na następny raz:)[/QUOTE]
Maciek, podeślij filmik na [email][email protected][/email]

Posted

przelałam na konto Pianki 221,13zł z bazarku dla Bruna, który robiłam z ick :)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/243862-KONIEC!!!-RÓŻNOŚCI-DLA-BRUNA!!!-Do-16-06-g-22!-ZAPRASZAMY!!!?p=20906214#post20906214[/URL]

Posted

Mam wrażenie, że tym razem to cisza przed burzą:)

Kolejny Bruno:)

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img580/8913/hjpi.jpg[/IMG][/IMG]

[IMG][IMG]http://imageshack.us/a/img191/5163/ipz6.jpg[/IMG][/IMG]

[COLOR=#000000]W Psanatorium jest specjalna oferta dla psów lubiących się z innymi - niższe ceny z gwarancją utrzymania ich przez określony czas. Po szczegóły zapraszam pod nr tel. 606 612 957 Joanna Jarocińska - właścicielka.[/COLOR]

Posted

[quote name='Pianka']Jest ktoś zainteresowany Brunonem, trzymać kciuki:p[/QUOTE]
Nareszcie ta informacja ujrzała światło dzienne bo już ciężko było wytrzymać to ciśnienie;)
Właśnie po to było to łączenie w wielkie stado:) Oczywiście żadnej agresji od żadnego z 8 psiaków! Ewentualnie odgryzanie się Bruna i Serdelka wzgledem nowych ciekawskich psin na zasadzie "daj mi spokój", ale bez żadnych chęci walki.
Muszę przyznać, że jeszcze o takiej (ewentualnej) adopcji w życiu nie słyszałem:)

Posted

[quote name='Pianka']Jest ktoś zainteresowany Brunonem, trzymać kciuki:p[/QUOTE]

[quote name='Maciek777']Nareszcie ta informacja ujrzała światło dzienne bo już ciężko było wytrzymać to ciśnienie;)
Właśnie po to było to łączenie w wielkie stado:) Oczywiście żadnej agresji od żadnego z 8 psiaków! Ewentualnie odgryzanie się Bruna i Serdelka wzgledem nowych ciekawskich psin na zasadzie "daj mi spokój", ale bez żadnych chęci walki.
Muszę przyznać, że jeszcze o takiej (ewentualnej) adopcji w życiu nie słyszałem:)[/QUOTE]

oooo cholera! trzymam mocno mocno kciuki!!!!!:cool3: