weszka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Pasta ale niezbyt gęsta. Miód miałam taki dość płynny a nie skrystalizowany to może dlatego. Ale wszystko wg przepisu tylko póki co z połowy porcji. Quote
Tekla64 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 NAJLEPSZEGO W 2011 !!!! a tu co ? az tak ci sie polepszylo zes przestala tu zagladac czy nie daj Boze cos nie tak poszlo i nie masz sil????;) dawaj jak juz zaczelas nas necic zdjeciami to nie przestawaj i nie znecaj sie:evil_lol: czekamy na pikne fotecki:eviltong: Quote
anka_szklanka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Dziekuje, ja też życze wszystkim zapsionym samych wspaniałości w 2011!!! Tak naprawde to dopiero wstałam po sylwestrze :P Wyszliśmy jednak z TZem do znajomego no i poprzestawiały mi sie dzień z nocą :) Próbowałam focić i wczoraj i dziś ale nic z tego, zabrałas całe słońce do Siebie ;) Quote
eria Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ja też trochę zabrałam,u nas było dziś słonko ! :) Quote
sota36 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Bylo! Swiecilo - poszlismy do parku a ja doopa zapomnialam aparatu! Quote
anka_szklanka Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 niedobre kobiety, u mnie dziś śnieżyca była, podzielcie sie słonkiem :( Jak nie moge focić, to nie zyję!:placz: Quote
eria Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 U nas dziś jest przecudne słoneczko i bardzo malowniczo wszystko na polach zmrożone/oszronione, ale ja guupia nie wzięłam na spacer aparatu . Ale pies się cieszył bo wzięłam za to ringo :) Quote
Fides79 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Witam w nowym roku i życzę wszystkiego dobrego :lol: Wypatrzyłam Cię w innych galeriach i postanowiłam odszukać :cool3: No i jestem pod wrażeniem, szczególnie dożycy, może dla tego że mój Gamoń ma 4 ukochane koleżanki dożyce, i dogi niezwykle mi się podobają (nie wszystkie umaszczenia niestety, preferuje raczej te jednobarwne;)). Zdjęcia świetne, bedę tu zaglądać :lol: zapraszam również do siebie i Felka :roll: Quote
anka_szklanka Posted December 29, 2011 Author Posted December 29, 2011 Przypomnialam sobie, że rok temu założyłam tu galerie .... :D To moze coś wrzuce, tak dla przypomnienia :P Może Rodezjanek? :) Quote
Recommended Posts