Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='solito']A właśnie, że nie! Ma odpowiednią wagę, tylko futerko ma jeszcze zimowe! :obrazic:[/quote]
Tere - fere lisia zapasiona jak diabli:lol:

Posted

Lisiunia była dziś na spacerku z Kariną i z Sarną. Kochana dziewczynka, taka grzeczna! Cały czas się nas trzymała, mimo że nie była na smyczy. Nawet do Jaszka podeszła przywitać się! Co prawda z podkulonym ogonkiem, ale zawsze! Jest coraz bardziej ufna!

Posted

eehh moja Yoko tymczasóka jest identyczna wielkościowo i tak samo przerażona :( boi się wszystkiego :( Ona tam u Villaski chyba nigdy na pole nie wychodziła :(

Posted

[quote name='yewcia1']Lisia malutka ale grubiutka:evil_lol:[/quote]
Ale za to jaka śliczniutka :eviltong:
Na usprawiedliwienie sadełka Lisi powiem, że pozimowy tłuszczyk to nie jej wina. W jakimś serwisie informacyjnym mówili, że tygrysy z ZOO też przytyły, bo nie było mroźnej zimy,a one naturalnie musiały się do mrozów przygotować odkładając tu i ówdzie "zapasy".
A, że zimy prawie nie było-to nie wina Lisi[SIZE=1], ani tygrysów hi hi :evil_lol:[/SIZE]

Posted

dzisiaj nadepnełam na Lisię :-(
tzn Lisia na wspolnej smyzcy z Rybakiem chlopina mnie pociagnal i wpadłąm buciorem na łąpkę Lisi
bidulka......
wstretnie sie czułąm ona tak zapiszczałą
ale na szczescie nic sie nie stało

Posted

[quote name='Patsi']Ale za to jaka śliczniutka :eviltong:
Na usprawiedliwienie sadełka Lisi powiem, że pozimowy tłuszczyk to nie jej wina. W jakimś serwisie informacyjnym mówili, że tygrysy z ZOO też przytyły, bo nie było mroźnej zimy,a one naturalnie musiały się do mrozów przygotować odkładając tu i ówdzie "zapasy".
A, że zimy prawie nie było-to nie wina Lisi[SIZE=1], ani tygrysów hi hi :evil_lol:[/SIZE][/quote]
To już wiemy dlaczego malutka Lisia się powiększyła:evil_lol: