Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='solito']Dobrze, że ona może cieszyć się życiem... i że nie rozumie ...:-([/quote]
To prawda, a moze zwierzak inaczej pojmuje śmierć niż my?
Dobrze, ze met była przy Dingusiu w ostatnich chwilach jego życia

Posted

jak juz wielokrotnie pisalam - jestem bez aparatu
dlatego lisiek pozdrawia fanow telefonowo:

[img]http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/lisia.jpg[/img]

Posted

Jak wygląda w tej chwili sytuacja Lisi? Miała jechać z Dingusiem, a jak jest teraz?
Na wątku Dinga poprosiłem osoby, które przekazywały jakieś środki dla staruszka żeby wspomogły teraz Lisię (tym co ewentualnie zostało, tylko nie mam pojęcia czy coś zostało :oops:). Napiszcie proszę jak wygląda teraz sytuacja kruszynki.

Posted

z tego, co wyczytalam, Lisiek mial jechac do G. na tymczas - mialo to sie odbyc wiosna.
a gdyby tak zmasowac starania w poszukiwaniu domu kobiecie? bo tak z tymczasu do tymczasu... no rozumiecie sami. Lisiek jest przeuroczym stworzeniem, jestem pewna, ze daloby rade znalezc dla niej dom. musze sie przylozyc do pisania tego 'listu motywacyjnego', niestety ostatnim czasem swiat zawalil mi sie na glowe i troszke problematyczne jest wygospodarowanie godziny na wypocenie jakiegos tekstu. obiecuje poprawe ;)

Posted

[quote name='met']bo lisiek nie jest autystyczny
bo lisiek nie niszczy
bo lisiek jest uroczy ;p[/quote]

Wiedziałam!!! Mówiłam!!!:lol:
A Lisia "niszczyła" dlatego, bo się nudziła, jak siedziała w boksie...

Moja Laisy jak zostaje sama w domu /tzn.tylko z 2 psami/, to też gryzie wszystko, co jej wpadnie w ząbki...!:evil_lol: A jak jest ze mną /obojętnie czy w domu czy w pracy/ to potrafi przesiedzieć grzecznie nawet cały dzień!

Posted

[quote name='met']czyli zle szukacie. cza szukac tak, zeby znalezc. ten wlasciwy jeden jedyny i wysniony
ha, to se powiedzialam, nie? ;][/quote]

Noo, ładnie!

A jak z nowym tekścikiem Lisi...?
Miałaś coś skrobnąć o "Nowej Lisi"...:razz: