solito Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Dinguniu...:placz::placz::placz: a jak Lisiunia...?:-( Quote
solito Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='met']hm, wesola, radosna, rozbiegana...[/quote] Dobrze, że ona może cieszyć się życiem... i że nie rozumie ...:-( Quote
yewcia1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 [quote name='solito']Dobrze, że ona może cieszyć się życiem... i że nie rozumie ...:-([/quote] To prawda, a moze zwierzak inaczej pojmuje śmierć niż my? Dobrze, ze met była przy Dingusiu w ostatnich chwilach jego życia Quote
Radek Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Nie wiem co napisać :( Tak mi szkoda staruszka. Quote
justynavege Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 mam nadzieję ze Lisia czuje się i miewa dobrze Quote
met Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 jak juz wielokrotnie pisalam - jestem bez aparatu dlatego lisiek pozdrawia fanow telefonowo: [img]http://www.nasza-szkapa.idl.pl/gallery/albums/userpics/10001/lisia.jpg[/img] Quote
yewcia1 Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 Lisek pozdrawia nas z kanapy:loveu::loveu::loveu: Quote
met Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 bo lisiek nie jest autystyczny bo lisiek nie niszczy bo lisiek jest uroczy ;p Quote
justynavege Posted December 19, 2007 Posted December 19, 2007 nie niszczy??:crazyeye: eeeeeeee nie wierzę w Uciechowie zniszczyla chyba z tonę roznych rzeczy glownie kolder i zabawek ;) Quote
Radek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Jak wygląda w tej chwili sytuacja Lisi? Miała jechać z Dingusiem, a jak jest teraz? Na wątku Dinga poprosiłem osoby, które przekazywały jakieś środki dla staruszka żeby wspomogły teraz Lisię (tym co ewentualnie zostało, tylko nie mam pojęcia czy coś zostało :oops:). Napiszcie proszę jak wygląda teraz sytuacja kruszynki. Quote
met Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 z tego, co wyczytalam, Lisiek mial jechac do G. na tymczas - mialo to sie odbyc wiosna. a gdyby tak zmasowac starania w poszukiwaniu domu kobiecie? bo tak z tymczasu do tymczasu... no rozumiecie sami. Lisiek jest przeuroczym stworzeniem, jestem pewna, ze daloby rade znalezc dla niej dom. musze sie przylozyc do pisania tego 'listu motywacyjnego', niestety ostatnim czasem swiat zawalil mi sie na glowe i troszke problematyczne jest wygospodarowanie godziny na wypocenie jakiegos tekstu. obiecuje poprawe ;) Quote
yewcia1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Właśnie o teraz bedzie z Lisiadełkiem? Quote
solito Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='met']bo lisiek nie jest autystyczny bo lisiek nie niszczy bo lisiek jest uroczy ;p[/quote] Wiedziałam!!! Mówiłam!!!:lol: A Lisia "niszczyła" dlatego, bo się nudziła, jak siedziała w boksie... Moja Laisy jak zostaje sama w domu /tzn.tylko z 2 psami/, to też gryzie wszystko, co jej wpadnie w ząbki...!:evil_lol: A jak jest ze mną /obojętnie czy w domu czy w pracy/ to potrafi przesiedzieć grzecznie nawet cały dzień! Quote
solito Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='yewcia1']Właśnie o teraz bedzie z Lisiadełkiem?[/quote] Szukamy domku stałego... Może się uda znaleźć jej wcześniej domek w Polsce... Quote
yewcia1 Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Czyli Lisia potrzebuje dalej ogłoszeń Quote
Radek Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Lisidełko jest cały czas na Allegro i na [url]www.eoferty.com.pl[/url]. Jutro wznowię ogłoszenie na [url]www.zwierzeta.low.pl[/url] Quote
justynavege Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 własnie czy Lisia bedzie jechala do DT do Niemiec?? Lisi szukamy domku stalego juz długo i nic :placz: Quote
met Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 czyli zle szukacie. cza szukac tak, zeby znalezc. ten wlasciwy jeden jedyny i wysniony ha, to se powiedzialam, nie? ;] Quote
solito Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 [quote name='met']czyli zle szukacie. cza szukac tak, zeby znalezc. ten wlasciwy jeden jedyny i wysniony ha, to se powiedzialam, nie? ;][/quote] Noo, ładnie! A jak z nowym tekścikiem Lisi...? Miałaś coś skrobnąć o "Nowej Lisi"...:razz: Quote
met Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 przeciez napisalam, ze jak tylko znajde czas ;] Lisia Poduszkowiec juz od paru godzin drzemie, chyba powoli pojde w jej slady Quote
Radek Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 Lisia ma nowe ogłoszenie na [url]www.zwierzeta.low.pl[/url] Ważne do 21.02.2008 Quote
justynavege Posted December 21, 2007 Posted December 21, 2007 ponawiam pytanie czy DT dla Lisi dalej aktualny?? w Niemczech Quote
Recommended Posts