Ag_konin Posted September 22, 2011 Posted September 22, 2011 Jest na spacerach, ale sam. Sprawdzimy w takim razie jak najszybciej jego reakcję. Quote
Ag_konin Posted October 9, 2011 Posted October 9, 2011 Postaram się we wtorek go sprawdzić na psy, ciągle czasu brak. Tymczasem podrzucę chłopaczka! Quote
Karolcia_ko5 Posted October 27, 2011 Author Posted October 27, 2011 W górę chłopaku, po domek . . Quote
Ag_konin Posted October 27, 2011 Posted October 27, 2011 Zapomniałam napisać! Borys nie ma problemów z innymi psami, ale to też zależy od miejsca i sytuacji. Przykładowo jeśli mija się z kimś na spacerze - nie zwraca uwagi, powącha, pomacha ogonem i odchodzi. Jeśli przechodzi przez boksy - nie zwraca uwagi już, bo jest regularnie wyprowadzany. Jeśli spotyka się przed schroniskiem z innym psem - to samo. Ale równolegle nie potrafi spokojnie przejść z samcem. Z suczkami raczej żadnego problemu nie ma. Quote
Ag_konin Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Cisza u Boryska... Podrzucę Cię chłopaku :) Quote
Karolcia_ko5 Posted November 13, 2011 Author Posted November 13, 2011 Biedak kisi się w schronisku. . . :( Quote
Karolcia_ko5 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 Alicja napisał(a):a ogłoszenia ??ma na bieżąco ?? Nie pewnie sporo wygasło... :( Quote
si_bcw Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 tablica i allegro są cały czas aktualne, ale to raczej tyle, bardzo by mu się przydały ogłoszenia... a, i ma plakat, który mogę wysłać na mail do wydrukowania, jakby ktoś chciał rozwiesić w zaprzyjaźnionych publicznych miejscach Quote
Karolcia_ko5 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 [quote name='si_bcw']tablica i allegro są cały czas aktualne, ale to raczej tyle, bardzo by mu się przydały ogłoszenia... a, i ma plakat, który mogę wysłać na mail do wydrukowania, jakby ktoś chciał rozwiesić w zaprzyjaźnionych publicznych miejscach Ja poproszę na e-mail: [email protected] Quote
kataryna18 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 melduje się tutaj. podnoszę chłopaka i biorę się za jego ogłaszanie Quote
Karolcia_ko5 Posted November 15, 2011 Author Posted November 15, 2011 kataryna18 napisał(a):melduje się tutaj. podnoszę chłopaka i biorę się za jego ogłaszanie Witaj kochana ;-) Dzięki. Wklej potem tutaj linki do ogłoszeń. Quote
kataryna18 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 dobrze kochana ,ogarniam teraz wszystko i biorę się za ogłaszanie Quote
kataryna18 Posted November 15, 2011 Posted November 15, 2011 http://www.oglosili.pl/index.php?action=details&id=24267&method=jobs http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Borys-[Konin]-id31113.html http://www.psy.pl/ogloszenia-psy/art23650,borys-konin-.html wieczorem postaram się więcej bo mi córka nie pozwala na więcej teraz Quote
Ag_konin Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dzięki ogłoszeniom na tablicy si_bcw Borysek pojechał dzisiaj do domku! Państwa urzekła jego mordka, niedawno stracili psa Border Collie z racji starszego wieku, też ze schroniska. Co prawda doświadczenia z psami bullowatymi nie mają, ale będziemy w razie czego pomagać a Karolcia na pewno uda się na wizytę podadopcyjną. Będzie miał do dyspozycji dom z ogrodem pod Poznaniem, bez innych zwierząt i częste podróże. Pozytywnie :) Quote
Recommended Posts