Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 73
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Posted

Zapomniałam napisać!
Borys nie ma problemów z innymi psami, ale to też zależy od miejsca i sytuacji.
Przykładowo jeśli mija się z kimś na spacerze - nie zwraca uwagi, powącha, pomacha ogonem i odchodzi. Jeśli przechodzi przez boksy - nie zwraca uwagi już, bo jest regularnie wyprowadzany. Jeśli spotyka się przed schroniskiem z innym psem - to samo. Ale równolegle nie potrafi spokojnie przejść z samcem. Z suczkami raczej żadnego problemu nie ma.

• 2 weeks later...
Posted

tablica i allegro są cały czas aktualne, ale to raczej tyle, bardzo by mu się przydały ogłoszenia...
a, i ma plakat, który mogę wysłać na mail do wydrukowania, jakby ktoś chciał rozwiesić w zaprzyjaźnionych publicznych miejscach

Posted

[quote name='si_bcw']tablica i allegro są cały czas aktualne, ale to raczej tyle, bardzo by mu się przydały ogłoszenia...
a, i ma plakat, który mogę wysłać na mail do wydrukowania, jakby ktoś chciał rozwiesić w zaprzyjaźnionych publicznych miejscach

Ja poproszę na e-mail: [email protected]

• 2 weeks later...
Posted

Dzięki ogłoszeniom na tablicy si_bcw Borysek pojechał dzisiaj do domku!
Państwa urzekła jego mordka, niedawno stracili psa Border Collie z racji starszego wieku, też ze schroniska. Co prawda doświadczenia z psami bullowatymi nie mają, ale będziemy w razie czego pomagać a Karolcia na pewno uda się na wizytę podadopcyjną. Będzie miał do dyspozycji dom z ogrodem pod Poznaniem, bez innych zwierząt i częste podróże. Pozytywnie :)

• 4 weeks later...