Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='salo']Jak dam im karmę dla psa, to chyba jej nie zjedzą ;) [/QUOTE]

Zjeść na pewno nie zjedzą :evil_lol: ale tak jak Kasia pisze lepiej nie dawać całego wora bo jeszcze przyjdzie komuś do głowy żeby go komuś upchnąć za mały grosz ... Wiadomo jak jest z ludźmi jeden na uszach stanie żeby pomóc a drugi będzie tylko patrzył żeby "nachapać" się dla siebie :mad:

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Luzia']Zjeść na pewno nie zjedzą :evil_lol: ale tak jak Kasia pisze lepiej nie dawać całego wora bo jeszcze przyjdzie komuś do głowy żeby go komuś upchnąć za mały grosz ... Wiadomo jak jest z ludźmi jeden na uszach stanie żeby pomóc a drugi będzie tylko patrzył żeby "nachapać" się dla siebie :mad:[/QUOTE]
O to właśnie mi chodziło;)

Posted

Do Katarzyna09: Odebrałam dzisiejszego dnia wpłatę od Ciebie w wysokości 25 zł. Możesz mi przypomnieć za co to jest? Bo za bazarki wpłacałaś już wcześniej (także 25zł).

P.S. Już wiem, wszystko jasne ;).

Posted

[quote name='salo']On by to może i zrobił, ale wytłumaczcie to mojej matce.[/QUOTE]

Przecież ze wszystkiego nie spowiadamy się rodzicom więc też o wszystkim nie muszą wiedzieć...poza tym dla rodzica dziecko pomagające potrzebującym to według mnie ogromna DUMA!!!...Bardzo podoba mi się pomysł Pani Joli...jak znów ma nadejść zima z prawdziwego zdarzenia to według mnie warto zainwestować uzbierane fundusze na ocieplenie legowiska...ale Sunia miałaby wtedy piękne sny no i najedzony brzuszek po wypadzie na stację:) (ach te marzenia).

pozdrawiam i czekam na karykaturkę.

Posted

Wszystko ładnie, pięknie, tyle tylko, że mój brat ma lat 14 i jedną krótszą nogę (gronkowcem go zarazili w szpitalu) i nie może dużych dystansów robić. Ja to co innego, nie. Ale Kuba ma problem z chodzeniem. I nie może zbytnio 1,5 kilometra robić w jedną stronę do szopy i z powrotem.

Posted

Tattoi no to ja dobrze zrozumiałam, że szczyle u Ciebie nie będą kastrowane bo za mało. Chyba jedynym wyjściem w tym wypadku jest skonstruowanie tak umowy,że nowy właściciel ma określony czas na wykonanie kastracji, jeżeli tego nie wykona w określonym terminie pies zostanie mu odebrany. Dodatkowo jeżeli ktoś będzie w bliskich okolic można zastrzec,że kastracja ma byc wykonana u Ciebie Tattoi Na dowód wykonanie kastracji może wysłać kopie zabiegu mailem lub wysyłamy kogoś na wizytę. Inaczej chyba nie da rady.

Co do suki to zajebiście mi jej szkoda, została tam sama, bez przyjaciela ( bo ten niby ojciec szczeniaków już tam chyba nie przychodzi?) bez szczeniaków, bez Ciebie Salo
No ale co poradzimy, nic ja jak większośc mam tam za daleko a i fury brak więc musimy czekac na Salo

Posted

W lutym mam 2 tygodnie, aby ją "dorwać". Ale nie mam z kolei nikogo, kto by mi w tym pomógł. Jedynie mój poczciwy i dobroduszny kolega Piotruś z Łysych, który zawsze mi pomocą służył i w ciężkich wypadkach (rok temu mi Staszka pogryzionego zawoził swoim autem i go na rękach wnosił do lecznicy i z powrotem). Mało mam takich ludzi przy swoim boku. Ci, którzy są także wrażliwi i chętni do pomocy są o wiele za daleko. :(

Posted

Salo jak będzie już bliski termin Twojego powrotu to odezwij się do tych dziewczyn co tu pisały,że mieszkają stosunkowo niedaleko, ponad to możesz sobie w podpisie walnąć jakiś tekst, że szukasz osoby z takich okolic i jeżeli ktos mieszka gdzieś w pobliżu to niech piszę Ci na PW a nóż sie ktoś zgłosi

Posted

Kurde!!!! 40 ogłoszeń w necie już jest, CatAngel ma podesłać linki, a kolejne 40 ma dorobić na dniach . A co z tą karmą? Ile wysłać kaski? Bo potem to może być tak, że kasa na coś innego pójdzie i dupa będzie z tego.

Posted

[quote name='salo']Kurde!!!! 40 ogłoszeń w necie już jest, CatAngel ma podesłać linki, a kolejne 40 ma dorobić na dniach . [/QUOTE]

[FONT=Verdana][SIZE=3]Różnie googlowałam w necie w poszukiwaniu szczeniaków w okolicach Warszawy. Wbiłam też słowo „Józefów”. [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3]Całe mnóstwo znalezionych stron, ale ….. nie „naszych” piesków.[/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3] [/SIZE][/FONT]
[FONT=Verdana][SIZE=3]Gdzie są te ogłoszenia? [/SIZE][/FONT]

Posted

Na Allegro.pl ta sama karma (15 kilo) kosztuje od 90 zł nawet do 120 zł, więc udało Ci się kupić, Tattoi, w dość dobrej cenie :) . Kasa za karmę już wysłana na Twoje konto.

Posted

[URL]http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/Piekne-pieski-czekaja-na-dobre-serca--id16795.html[/URL]
:multi:

Ale gdyby Sylwia mi tego nietoperza nie podpowiedziała, to bym nie znalazła...

Posted

40 ogłoszeń jest jeszcze takich "starych", bo zamawiałam u niej je dość dawno, ale teraz mają dojść nowe (sztuk 40) z nowymi fotkami. Mam nadzieję, że CatAngel zmieni troszkę ich wiek, bo one nie są już takie lulutkie (czy. malutkie) :D .

Na Gumtree - Warszawa - dość sporo osób zagląda, mam nadzieję, że i tam CatAngel dała ogłoszenie w dziale "Zwierzaki" . Ta strona z ogłoszeniami jest super, dużo tam ludzi wchodzi. Zaraz napiszę do CatAngel.

Posted

Dałam CatAngel tę fotkę , która jest w pierwszym poście. Trudno odróżnić jedynie Pana Pierdółkę od Cwaniaka, a Misio i Łatek to charakterystyczne pieski są. Znajoma dzisiaj wspomniała, że jej się Łatuś podoba niezmiernie, ale ona nie mieszka w Polsce, niestety :( .

Posted

[quote name='Kava']moglabym dolozyc pare drobiazgow ( DVDx2)
jak bedziesz miala kuriera daj znac, podeslalbym do ciebie[/QUOTE]

[FONT=Verdana]Nic od Ciebie nie doszło… Wysłałaś? [/FONT]
[FONT=Verdana]Jedyna szansa jutro, bo w piątek rano muszę wziąć karton do auta. Na miejsce zbiórki trzeba dotrzeć punktualnie i jadę prosto z pracy, aby zdążyć.[/FONT]
[FONT=Verdana]Czekać? Przesunąć ewentualnie wysyłkę na przyszły piątek?[/FONT]

Posted

sorry.
Wypadlam troche z roli,
w poniedzialek zmarla Skowronia ... a moj maz spdl ze schodow i sie mocno potlukl.
nie wiem czy zdazymy do piatku, moze lepiej zaplanuj na przyszly tydzien

Posted

[quote name='Kava']sorry.
Wypadlam troche z roli,
w poniedzialek zmarla Skowronia ... a moj maz spdl ze schodow i sie mocno potlukl.
nie wiem czy zdazymy do piatku, moze lepiej zaplanuj na przyszly tydzien[/QUOTE]

Ojejku, współczuję...
Wiesz, może ja jednak wyślę pojutrze, a TY potem bezpośrednio do Luzi?
Im szybciej bazarek ruszy, tym lepiej.