giselle4 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [B]i tak wszystko sie zakonczyło[/B] [B]dziekuje wszystkim cioteczkom[/B] [B]za ogłoszenia[/B] [B]za rady [/B] [B]za umieszczenie na forum Fundacji[/B] [B]za podnoszenie i za zagladanie [/B] [B]pappapapa Doda-Sara:)[/B] Quote
Mysza2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Powodzenia Dodo -Saro na nowej drodze :):):) Grażynko a co u Kody? Wszystko na pewno dobrze? Quote
giselle4 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='Mysza2']Powodzenia Dodo -Saro na nowej drodze :):):) Grażynko a co u Kody? Wszystko na pewno dobrze?[/QUOTE] nie martw sie jak tylko cos bede wiedziala ...napisze dziekuje kochana Quote
Kapsel Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Powodzenia malutka i znów oczy mi się spociły :-( Quote
Nadziejka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 :bye::thumbs::iloveyou::modla:[COLOR=seagreen]szczescia laluniom obydwom:loveu:ale wiesci cudonie kojace![/COLOR][FONT=Arial Black][COLOR=olive]Niechaj juz na wieki panieneczki maja rajus w domciu:multi:[/COLOR][/FONT] Quote
jaanka Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Wielkie dzięki Giselle , kolejne uratowane psie istnienia . Bardzo się cieszę . Quote
giselle4 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='Kapsel']Powodzenia malutka i znów oczy mi się spociły :-([/QUOTE] a ,Ty nie placz szczescie jest wpisane w dogomanie...dziekuje:0 Quote
giselle4 Posted January 20, 2011 Author Posted January 20, 2011 [quote name='jaanka']Wielkie dzięki Giselle , kolejne uratowane psie istnienia . Bardzo się cieszę .[/QUOTE] to nie ja ...to Wy..... telefony sie i rozdzwonily u dziewczynek wszystko ok nas nie pamietaja :) niewdziecznice. hihihi i bardzo dobrze ,teraz maja domki:) Quote
Mysza2 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 niech będą takie niewdzięczne i jak najszybciej zapominają. Żeby wszystkie tak miały. Grażynko a chcociaż z 1 zdjęcia Kody by si ę nie dało od domku wydębić. Chciałabym bardzo ją zobaczyć z innymi oczami Quote
Recommended Posts