Jump to content
Dogomania

Bokser Obelix - pilnie potrzebny dom! znów pogryziony! MA DOM! :)

Recommended Posts

• Replies 71
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyobrażam sobie, jaki jest piękny w realu :) Zdjęcia na pewno tego nie oddają , tego uroku, bystrości...tym bardziej bym takiego psa wzięła, aby cieszyć się jego powrotem do zdrowia , radością...ludzie są naprawdę dziwni :-? Koło mnie jest taki przystojniak , ale ten chyba ładniejszy, też z interwencji, zawsze nie mogę się napatrzeć , jaki jest piękny. Piesku trzymam kciuki:thumbs:, musisz mieć dom.

Posted

...to nie zasługuje na takiego psa :-( Jednak wierzę ,że ten bokser zasługuje na dom i taki będzie miał. Wystarczy tylko spojrzeć na jego mordkę...

Posted

Panu nie chodzi o to żę nie chce psa pogryzionego tylko po prostu ta rana jest dość spora a psiak antybiotyk jeszcze przyjmuje i obawia się że coś źle zrobi czy antybiotyk źle poda tak poza tym bardzo był przekonany do Obelixsa

Posted

Zu napisał(a):
czy już można się cieszyć?

Jest takie przysłowie "nie chwal dnia przed zachodem słońcem":evil_lol:

Jesli wszystko będzie dobrze to Obelix pojedzie w czwartek do domciu:cool3:

Posted

trochę się to wszystko pokręciło... Obelix miał jutro jechać do Niemiec, myślałam, że to pewny domek, ale okazało się, że narazie miał by być pod opieką jakiejś organizacji pomagającej bokserą w potrzebie, a dopiero potem szukano by mu tam domku... :roll: Dostałam też e-maila od jakieś pani, która jest zainteresowana Obelixem i chce go wziąść, wydaje mi się, że ta pani jest w porządku... Czekam na odpowiedź ;)