Jump to content
Dogomania

WWA - Dwa miesieczne szczeniaki - bardzo pilne! Mają domy

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nadal jest jedna zainteresowana jednym z malcow - nie wiem ktorym i czy w ogole robi jej roznice. Ma sie odezwac po nowym roku - czyli zasadniczo juz. Ale ze nie do mnie, to nie wiem czy to nastapilo. To w ogole jest skomplikowana sytuacja z opieka nad psiakami, bo kilka osob dzieli sie zadaniami - jedni robia zdjecia, drudzy wieszaja w necie, psiaki a to sa w W-wie, a to jezdza na przechowanie na dzialke.

Larowa ;) - jak ich jakos zlokalizuje i beda w okolicy, to dam znac odnosnie fotek (ta od ZuBo). Poki co masa info o mich poszla systemem e-mailowym i mamy nadzieje, ze zadziala. Dostalam jescze jedno zdjecie robione komorka i zaraz zobacze, czy da sie wstawic. Z tych fotek powyzej wygladaja na wielkoludy, a w realu za naprawde niewielcy.

Posted

Nowe zdjecie jednego z chlopcow. Nadal nie jest super, ale chociaz widac jego wielkosc mniej wiecej.

Dorosly psiak, ktory siedzi jest mniej wiecej do 2/3 lydki sredniej wysokosci osoby. Czyli jest ciut ponizej kategorii "sredni". Oczywiscie domu szuka szczeniak! :)

Posted

no ja podtrzymuję chęć zrobienia zdjęć ale muszę znać jakieś konkrety, bo w sumie to nie wiem czy tymczas chce zdjęcia czy jakieś są inne pomysły

Posted

Większy znalazł dom i już w nim mieszka. Drugi jest w tej chwili pod Warszawą. Wraca 9 stycznia z tymczasowymi opiekunami i pilnie czeka na nowy dom. Jak wróci będzie można pomśleć o lepszych zdjęciach, o ile do tego czasu nie znajdzie się osoba chętna. Szukamy pilnie i usilnie, ale nie jest łatwo. Niby pojawiaja się chetni, ale równie szybko znikają. Niemniej nie upadamy na duchu i wierzymy, że jest gdzieś ktoś, kto stanie się jego rodziną.

Posted

Equus napisał(a):
no ja podtrzymuję chęć zrobienia zdjęć ale muszę znać jakieś konkrety, bo w sumie to nie wiem czy tymczas chce zdjęcia czy jakieś są inne pomysły

Odnosnie zdjec, piesek jest maly, jesli ktos chce go wziac - moze pojechac i go zobaczyc, zadne zdjecia nie oddaja rzeczywistosci. I tak kazdy patrzac na nie zawsze sobie cos dopowie subiektywnego. jestes zainteresowany - skontaktuj sie - powiem gdzie go mozna obejrzec i juz!

Z dobrych wiesci potwierdzam, ze ten "wiekszy" Szczylek ma juz nowy dom. Kajtus - ten mniejszy - szuka nadal domu.

Posted

Ja się nie narzucam broń Boże! Widać się nie zrozumiałyśmy:roll:
Ale jak przeczytałam

M&M napisał(a):
znalazla sie osoba chetna do wziecia jednego pieska. Drugi ma tymczasowa opieke do 9 stycznia. Teraz intensywnie szukamy domu dla drugiego; jesli nikt sie nie zglosi, to obawiam sie ze nie mamy wyjscia innego niz oddanie go do schroniska... Ale bardzo, bardzo bysmy tego nie chcialy....

to pomyślałam (zresztą nie tylko ja), że przydałyby się Wam jakieś lepsze zdjęcia do ogłoszeń na innych portalach, ale skoro nie ma takiej potrzeby to dla mnie nawet lepiej bo musiałabym pożyczać aparat.

To tyle, powodzenia życzę szczeniakowi!

Posted

Dziewczyny, wielkie dzieki za dobre checi z tymi zdjeciami, ja tylko tak mysle, ze jesli ktos chce wziac tego pieska to go wezmie, nawet po takich zdjeciach jakie zostaly zrobione... wierze, ze znajdziemy razem Kajtusiowi dom!

Posted

niektóre szczeniaki mają szczęście i szybko znajdują domy inne czekają długo i wtedy dobre zdjęcia do ogłoszeń to podstawa. Moja tymczasowiczka czeka już dwa miesiące. oby maluch szybko znalazł dom.