Alter Ego Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 W ten czwartek akurat nie jestem pewna. W tym tygodniu bede zajeta od rana do nocy. Ale juz od przyszlego tygodnia jestem do dyspozycji. Jak piesek zachowuje sie w samochodzie? Quote
brzośka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Halo, czemu nikt dziś nie podnosi Brunusia?? :( Quote
Mysza2 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='brzośka']no nie wiem... chociażby to, że myślami jesteśmy z chłopakiem i wierzymy, że i dla niego w końcu zaświeci słońce :)[/QUOTE] Jesteśmy myślami. Mam nadzieję że coś się urodzi z propozycji Alter Ego Quote
brzośka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 no nie wiem... chociażby to, że myślami jesteśmy z chłopakiem i wierzymy, że i dla niego w końcu zaświeci słońce :) Quote
jaanka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Tu samo podnoszenie wątku nic nie da . Trzeba konkretów . Szukamy docelowego domu . Szukamy wrażliwego czlowieka , bo Bruno to pies specjalnej troski . Najlepiej żeby to był dom doświadczony w opiece i żeby był w Lublinie lub okolicach . Jeżeli poniosło mnie to poprawcie . Byłoby znakomicie gdyby Alter Ego mogła zawieźć go na badania i żeby schronisko wyraziło zgodę . Czy on ma już jakiekolwiek ogłoszenia ? Quote
Mysza2 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Tomcug podobno mu robi , tak mi wczoraj Wiedźma napisała. Quote
jaanka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 To może tak jak kiedyś pisałyśmy wierszyki , napiszmy propozycje tekstu do ogłoszeń . Moja jest taka : [FONT=Calibri]Stary, chory , brzydki pies szuka człowieka o wielkim sercu . Takiego który da mu dom , opiekę i miejsce przy swoim boku .[/FONT] [FONT=Calibri]Jeżeli spełniasz te kryteria to on czeka właśnie na Ciebie . Odpłaci się przywiązaniem i miłością jaką tylko pies potrafi okazać .[/FONT] [FONT=Calibri]Oczywiście uprzedzając z góry protesty - Bruno nie jest brzydki , to tylko taki chwyt marketingowy ;)[/FONT] Quote
Wiedźma Posted January 31, 2011 Author Posted January 31, 2011 Chłit marketingowy bardzo mi się podoba. Lada moment będzie telefon tylko dla Bruna i zapuszczamy ogłoszenia gdzie się da. Oczywiście trzeba dodać też konkrety (czyli metryczkę). Quote
jaanka Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Jeszcze proponuję dodać że pies ma swój własny telefon ;) Zapraszam do konkursu na najlepsze ogłoszenie . Quote
niunia448 Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 Byłam u Bruna - wykąpałam kolejny raz, wyczyściłam uszka, przycięłam pazurki;) jest taki kochany...miziasty,uwielbia drapanie za uchem:)Jego skóra się znacznie poprawiła - już nie jest żywoczerwona jak to ma miejsce przy podrażnieniu a jest blado-różowa:) Quote
Magolek Posted January 31, 2011 Posted January 31, 2011 [quote name='niunia448']Byłam u Bruna - wykąpałam kolejny raz, wyczyściłam uszka, przycięłam pazurki;) jest taki kochany...miziasty,uwielbia drapanie za uchem:)Jego skóra się znacznie poprawiła - już nie jest żywoczerwona jak to ma miejsce przy podrażnieniu a jest blado-różowa:)[/QUOTE] Chociaż trochę dobrych wieści :) Quote
Wiedźma Posted February 1, 2011 Author Posted February 1, 2011 [quote name='Alter Ego']Jestem i czekam na wiadomosci.[/QUOTE] Czy to może znaczy, że jednak możesz zabrać go we czwartek na badania? Byłoby wspaniale. Quote
romenka Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Niunia czy kubraczek doszedł po Diance bo widzę że Bruno na zdjęciach jest w innym kubraczku? Quote
niunia448 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='romenka']Niunia czy kubraczek doszedł po Diance bo widzę że Bruno na zdjęciach jest w innym kubraczku?[/QUOTE] Pisałam o tym wcześniej - Tak doszedł, ale musze go trochę skrócic bo jest za duży i Bruno w nim ''pływa'' ;D Quote
nija Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 Można prosić o nr konta żebym mogła dorzucić kilka groszy chociaż? biedna psinka... :( Quote
Alter Ego Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 [quote name='Wiedźma']Czy to może znaczy, że jednak możesz zabrać go we czwartek na badania? Byłoby wspaniale.[/QUOTE] Niestety w ten czwartek nie moge. Ale w przyszlym tygodniu jesli bylaby taka potrzeba to tak. Quote
brzośka Posted February 2, 2011 Posted February 2, 2011 cześć Brunusiu :) jeszcze dzisiaj u ciebie nie byłam... ciekawe jak się trzymasz bez niuni :( Quote
Wiedźma Posted February 2, 2011 Author Posted February 2, 2011 Pewnie mu smutno, ale będą go doglądać pracownicy schroniska. Quote
zebrazebra Posted February 3, 2011 Posted February 3, 2011 Brunuś, to jedziesz w przyszłym tygodniu się przebadać? :) Quote
Recommended Posts