Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='brzośka']no nie wiem...
chociażby to, że myślami jesteśmy z chłopakiem i wierzymy, że i dla niego w końcu zaświeci słońce :)[/QUOTE]
Jesteśmy myślami. Mam nadzieję że coś się urodzi z propozycji Alter Ego

Posted

Tu samo podnoszenie wątku nic nie da . Trzeba konkretów . Szukamy docelowego domu . Szukamy wrażliwego czlowieka , bo Bruno to pies specjalnej troski . Najlepiej żeby to był dom doświadczony w opiece i żeby był w Lublinie lub okolicach . Jeżeli poniosło mnie to poprawcie .

Byłoby znakomicie gdyby Alter Ego mogła zawieźć go na badania i żeby schronisko wyraziło zgodę .

Czy on ma już jakiekolwiek ogłoszenia ?

Posted

To może tak jak kiedyś pisałyśmy wierszyki , napiszmy propozycje tekstu do ogłoszeń .
Moja jest taka :

[FONT=Calibri]Stary, chory , brzydki pies szuka człowieka o wielkim sercu . Takiego który da mu dom , opiekę i miejsce przy swoim boku .[/FONT]
[FONT=Calibri]Jeżeli spełniasz te kryteria to on czeka właśnie na Ciebie . Odpłaci się przywiązaniem i miłością jaką tylko pies potrafi okazać .[/FONT]

[FONT=Calibri]Oczywiście uprzedzając z góry protesty - Bruno nie jest brzydki , to tylko taki chwyt marketingowy ;)[/FONT]

Posted

Chłit marketingowy bardzo mi się podoba. Lada moment będzie telefon tylko dla Bruna i zapuszczamy ogłoszenia gdzie się da. Oczywiście trzeba dodać też konkrety (czyli metryczkę).

Posted

Byłam u Bruna - wykąpałam kolejny raz, wyczyściłam uszka, przycięłam pazurki;) jest taki kochany...miziasty,uwielbia drapanie za uchem:)Jego skóra się znacznie poprawiła - już nie jest żywoczerwona jak to ma miejsce przy podrażnieniu a jest blado-różowa:)

Posted

[quote name='niunia448']Byłam u Bruna - wykąpałam kolejny raz, wyczyściłam uszka, przycięłam pazurki;) jest taki kochany...miziasty,uwielbia drapanie za uchem:)Jego skóra się znacznie poprawiła - już nie jest żywoczerwona jak to ma miejsce przy podrażnieniu a jest blado-różowa:)[/QUOTE]

Chociaż trochę dobrych wieści :)

Posted

[quote name='romenka']Niunia czy kubraczek doszedł po Diance bo widzę że Bruno na zdjęciach jest w innym kubraczku?[/QUOTE]
Pisałam o tym wcześniej - Tak doszedł, ale musze go trochę skrócic bo jest za duży i Bruno w nim ''pływa'' ;D

Posted

[quote name='Wiedźma']Czy to może znaczy, że jednak możesz zabrać go we czwartek na badania? Byłoby wspaniale.[/QUOTE]

Niestety w ten czwartek nie moge. Ale w przyszlym tygodniu jesli bylaby taka potrzeba to tak.