Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Taki piękny i radosny psiak a ciągle w boksie. w sobote byl na spacerze ze swoimi koleżankami boksowymi. Była duża kąpiel w stawie, ślicznie pływa; chociaz tyle przyjemnosci ma ten psiakl raz w tygodniu bo na wiecej nie mamy czasu dla niego.

Niech sie w końcu ktoś na prawdę zakocha w tym uroczym psiaku; szkoda go .. aby siedział jeszcze w boksie....

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Donata napisał(a):
Taki piękny i radosny psiak a ciągle w boksie. w sobote byl na spacerze ze swoimi koleżankami boksowymi. Była duża kąpiel w stawie, ślicznie pływa; chociaz tyle przyjemnosci ma ten psiakl raz w tygodniu bo na wiecej nie mamy czasu dla niego.

Niech sie w końcu ktoś na prawdę zakocha w tym uroczym psiaku; szkoda go .. aby siedział jeszcze w boksie....

Chyba,ktoś się zakochał...jutro prawdopodobnie będzie w schronisku...czekamy zatem..;).

Posted

Paula03 napisał(a):
Wczoraj Refleks był na spacerze. Zaliczył kąpiel w stawie, a potem trochę pobiegał.

Spotkaliśmy jeszcze kotka, Refleks tylko pomerdał do niego i pociągnął mnie dalej :)

Znalazłam coś o kocie i Refleksie...hop,hop czy Pan nas czyta?

Posted

Jutro Refleks ma wizytę uwaga...tej samej osoby,która była w sobotę w schronisku...oby coś z tego wykluło się ostatecznie...trzymajcie kciuki.;)

Posted

Chyba wszyscy mocno trzymali kciuki bo...REFKEKS POSZEDŁ DZIŚ DO DOMU!Domek w Sannikach,dom z ogrodem,Refleks będzie jedynym psem,rodzina z 2 dzieci,mieszkanie w budzie z możliwością wejścia do domu.Refleks jest jeszcze dziś w lecznicy na zabiegu kastracji,dopiero jutro po zabiegu zostanie zabrany do domu,ale formalności w schronisku(podpisanie umowy)zostały dziś dopełnione.Mamy zaproszenie do nowego domu Refleksa...skorzystamy z zaproszenia tym bardziej,że w Sannikach mamy jeszcze jednego naszego psiaka Nugata.Refleks zaprezentował się państwu jako pies aktywny,silny a także czujny...zareagował na obcego mu człowieka(rybak nad stawem),przyglądając mu się uważnie.Zwróciłam państwu uwagę jak ważne jest wybieganie Refleksa oraz jak ważne jest wzajemne poznanie się.Powodzenia piesku w nowym domku...odwiedzimy cię na pewno.:lol:

Posted

Myślę ze z Igorem to nie jest dobry pomyśl - chodzi o jego pobyt w boksie po Refleksie. Przecież teraz trudno będzie zmusic niektóre psy do wyjścia na zewnątrz . Obym nie miała racji.

Posted

Trzeba to ustalić z p.Markiem,podobno bardzo niszczył kojec i wchodzący bali się tak dużego psa...p.Marek będzie wiedział najlepiej...i chyba to polecenie służbowe było...