Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Refleks to porzucony psiak błąkający się po łowickich ulicach, który znalazł ciepły kąt w miejscowym kinie... Było tak zimno że jak już tam wszedł to nie chciał wyjść. Pracownicy kina stanęli na wysokości zadania, nie wyrzucili psa, napoili, zawieźli do weterynarza. Od kilku dni Refleks przebywa już bezpieczny w schronisku.

O psiaku na tą chwilę wiadomo niewiele poza tym że jak się na niego patrzy nie sposób nie zobaczyć w nim labradora, któreś z rodziców musiało być labkiem. Pies jest jedną wielką kulą energii, wszędzie go pełno, wzrokiem ciężko za nim zdążyć Wydaje się być bardzo młody, raczej nie ma jeszcze roku. Kocha ludzi, można mu spokojnie zabrać kość z pyska. O stosunku do innych zwierząt narazie ciężko coś powiedzieć.

No i jego umaszczenie z której strony by się na niego nie spojrzało to sierść ma inny kolor: czarny, brązowy, szary, nawet jakiś taki zielonkawy I jeszcze ma piękny krawacik pod szyjką. Taki jest chłopak barwny, trzeba mu zapewnić tak samo barwne życie.
MA OGŁOSZENIA DO POŁOWY LUTEGO

• Replies 140
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

mamanabank napisał(a):
A mnie się podoba tekst z pierwszego postu, kilka słów informacyjnych (o szczepieniach, kastracji, itp.) + kontakt i tekst już jest :-)

Też mi się tak wydaje :)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Jestem jestem,m dajcie mi chwilę, muszę ogarnąć szczeniaki i się tym zajmę! ( oczywiście dziś)

Kaju,chciałabym,zeby tak przedłużyli ferie...wiesz dlaczego?Super,dziękuję bardzo!Desktop pewnie zrobi mu na labradorach.

Posted

Romka napisał(a):
Kaju,chciałabym,zeby tak przedłużyli ferie...wiesz dlaczego?Super,dziękuję bardzo!Desktop pewnie zrobi mu na labradorach.

Chyba nie wiem :oops:
Zaczynam ogłaszać ;)

Posted

Romka napisał(a):

na labradorach już "wisi"
zaraz będziem modzić coś dalej :)

Posted

desktop19 napisał(a):
:crazyeye: to ja chyba spasuje, Kaju Dzię-ku-je-my :)

Zawsze robię po tyle, raptem godzina roboty ;) Nie ma za co, mam nadzieję, że nadążycie odbierać telefony ;)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
Zawsze robię po tyle, raptem godzina roboty ;) Nie ma za co, mam nadzieję, że nadążycie odbierać telefony ;)

Ona zawsze robi tyle ,tak po po prostu jej wychodzi,no i co Ty na to Desktop?Teraz juz wiesz dlaczego chciałabym,zeby przedłużyli ferie?Piszę na pierwszej,ze ma ogłoszenia...