Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

oj jejku znowu ma biedulka problem z tymi uszami ehh coś pecha macie :(:(:(

trzymamy kciuki żeby było lepiej przesyłam mizianko i całuski ode mnie i Molly dla kochanej Rubiśki :loveu:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zdrówka Ruby :) czytała na poprzedniej stronie, że chcesz kupic trymer hakowy Marsa, jakby co mam na zbyciu o taki: [URL]http://www.sewing.com.pl/index.php/pl/konto/details/226/163/trymery/mars-solingen/mars-99mk-80826[/URL] plastikowa rączka jest trochę tańsza ;) używany 2 razy, jak nówka :) stwierdziłam, że wole furminator ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Trzymamy kciuki zeby udalo sie zaleczyc zapalenie![/QUOTE]

[quote name='Molowe']oj jejku znowu ma biedulka problem z tymi uszami ehh coś pecha macie :(:(:(

trzymamy kciuki żeby było lepiej przesyłam mizianko i całuski ode mnie i Molly dla kochanej Rubiśki :loveu:[/QUOTE]

[quote name='Paula03']Biedna Ruby :( Zdrówka!
My z Kati odkąd pamiętam mamy problemy z uszami, teraz znowu się zaczyna :( Już dostaje krople...[/QUOTE]
Biedula... :(
Zdrówka dla Kati!

[quote name='AgataP']zdrówka Ruby :) [/QUOTE]

Dziękuję w imieniu Rubinki :) Zdaje mi się, że dzisiaj jest już lepiej z uszkiem. Nie ociera się nim już o meble, nie trzącha co chwila :)

[quote name='AgataP']czytała na poprzedniej stronie, że chcesz kupic trymer hakowy Marsa, jakby co mam na zbyciu o taki: [URL]http://www.sewing.com.pl/index.php/pl/konto/details/226/163/trymery/mars-solingen/mars-99mk-80826[/URL] plastikowa rączka jest trochę tańsza ;) używany 2 razy, jak nówka :) stwierdziłam, że wole furminator ;)[/QUOTE]

Dobrze się sprawuje? ;) Ile byś za niego chciała (choć wątpię, czy będę mogła od Ciebie go odkupić. Teraz jestem całkowicie spłukana z pieniędzy...)?
Jaki macie furminator? Może u Ruby też by się sprawdził. W końcu setery mają podobną w dotyku sierść do cockerów :)

Posted

[quote name='Misia&Ruby']
Dobrze się sprawuje? ;) Ile byś za niego chciała (choć wątpię, czy będę mogła od Ciebie go odkupić. Teraz jestem całkowicie spłukana z pieniędzy...)?
Jaki macie furminator? Może u Ruby też by się sprawdził. W końcu setery mają podobną w dotyku sierść do cockerów :)[/QUOTE]

czy dobrze to ciężko mi ocenić, ja go sprzedaję szczerze mówiąc, o przy próbie uzycia przycięłam jej sierść na grzbiecie, a fryzjerce szło to super sprawnie i ładnie wyciągnęło podszerstek :) przyzwyczaiłam się do furminatora jakoś, a nie chcę żeby trymer leżał i się marnował. Cena za trymer to 65 zł wysyłka gratis :)

Posted

[quote name='AgataP']czy dobrze to ciężko mi ocenić, ja go sprzedaję szczerze mówiąc, o przy próbie uzycia przycięłam jej sierść na grzbiecie, a fryzjerce szło to super sprawnie i ładnie wyciągnęło podszerstek :) przyzwyczaiłam się do furminatora jakoś, a nie chcę żeby trymer leżał i się marnował. Cena za trymer to 65 zł wysyłka gratis :)[/QUOTE]

Kurcze, bardzo kusząca cena... :)
Niestety nie mam pieniędzy, a każdą nawet najmniejszą sumę odkładam do skarbonki, w której zbieram pieniądze na nowy aparat i trzeba byłoby ją rozbić, żeby coś wyjąć :D
Ale jest jeszcze jakaś nadzieja w rodzicach :)

Ale dostałam wspaniały prezent na urodziny- szkoła jest zamknięta do czwartku z powodu mrozów! :multi: Więc mam dłuższe ferie :razz:

Posted

o to super naprawdę fajny prezent :D ale skoro z okazji urodzin no to Molowe życzą Ci wszystkiego najlepszego ,spełnienia wszystkich marzeń,dużo radości zdrowia,powodzenia w szkole no i przede wszystkim samych najlepszych chwil z cudnym zwierzyńcem :loveu: całuski ode mnie i Molci :)

:new-bday::BIG::new-bday::BIG:

Posted

[quote name='Molowe']o to super naprawdę fajny prezent :D ale skoro z okazji urodzin no to Molowe życzą Ci wszystkiego najlepszego ,spełnienia wszystkich marzeń,dużo radości zdrowia,powodzenia w szkole no i przede wszystkim samych najlepszych chwil z cudnym zwierzyńcem :loveu: całuski ode mnie i Molci :)

:new-bday::BIG::new-bday::BIG:[/QUOTE]

Dziękuję! :loveu:

Posted

[quote name='Misia&Ruby']
Ale dostałam wspaniały prezent na urodziny- szkoła jest zamknięta do czwartku z powodu mrozów! :multi: Więc mam dłuższe ferie :razz:[/QUOTE]

może i fajny, ale potem w soboty będziecie chodzić do szkoły.:D

najlepszego.:):)

Posted

[quote name='Aleksandra95']może i fajny, ale potem w soboty będziecie chodzić do szkoły.:D

najlepszego.:):)[/QUOTE]

Osz Ty, umiesz zdusić moją radość :lol:

Dziękuję :)

[quote name='Paula03']Wszystkiego najlepszego :BIG:[/QUOTE]

Dziękuję :loveu:

Posted

[quote name='papillonek']Najlepszego!!!!! :loveu:[/QUOTE]

Dziękuję! ;)

[quote name='AgataP']najlepszego!!!:new-bday: dostałam od oświaty super prezent, ja nigdy takiego nie miałam, nie chcieli dać wolnego :confused:[/QUOTE]

Dziękuję! :)

Dyrekcja podobno nie chciała tego zrobić, bo przecież odrabiać trzeba. Nie ważne, że w klasach jest 7 stopni, grzejniki są zapowietrzone, a okna muszą zaklejać taśmą, bo są nieszczelne... :roll: Jeszcze, że nasza szkoła jest ze stowarzyszenia i nie dotyczą jej przepisy takie jak szkoły publiczne m.in. o tym, że przy jakiejś tam temperaturze lekcje muszą być odwołane. Ale zlitowali się po 3 lekcji i odesłali wszystkich do domów. Chyba przez to, że było wiele skarg rodziców i do szkoły przyszła mniej niż połowa uczniów.

Posted

Dziękujemy za odwiedziny u nas :)

No i życzenia, trochę spóźnione ale szczerze :) najlepszego!

Właśnie dziewczyny, na jakie aparaty zbieracie?Ja chyba tez muszę założyć taką skarbonkę.

Posted

[quote name='Lucky.']Wszystkiego najlepszego !
Ja teraz mam tak samo, każdy grosz idzie do skarbonki z młotkiem na aparat :D
Na jaki aparat zbierasz?[/QUOTE]

[quote name='meow']Dziękujemy za odwiedziny u nas :)

No i życzenia, trochę spóźnione ale szczerze :) najlepszego!

Właśnie dziewczyny, na jakie aparaty zbieracie?Ja chyba tez muszę założyć taką skarbonkę.[/QUOTE]

Dziękuję! :loveu:
Chciałabym Canona EOS 600D. 500D i 550D też by mógł być :)
Ale kiedy ja uzbieram... :D