*Gajowa* Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Próbowałam ją wyprowadzić na smyczy i w szeleczkach ale strasznie sie rzuca we wszystkie strony i boję się żeby sobie nie uszkodziła brzuszka . Ma legowisko w przedpokoju na terakocie, niech siusia ... Quote
Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 w sumie masz rację, przynajmniej będzie bezstresowo ... ;) Quote
idusiek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 hehe, lepiej tak niby miała sobie cuś zrobić. Quote
*Gajowa* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Bardzo dłuuuuuugie siusiu było dopiero dziś rano na spacerku... po prawie dwóch dobach. Saba dalej bardzo spokojna, grzecznie leży na posłaniu... Quote
idusiek Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 beata, to ta sama.. zdjecia ze schronu; Quote
*Gajowa* Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Na fotach ze schronu na 100% jest Saba. Quote
beka Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 tak, teraz to widzę. Na tamtych które ja widzialm nie było to oczywiste.. Quote
*Gajowa* Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Saba wczoraj wróciła do kojca, tam z pewnością nie jest tak zestresowana. Czuje się coraz lepiej, ma apetyt choć pojawiła sie biegunka i malutka dostaje Nifuroksazyd. Czy Saba ma już ogłoszenia ? Quote
idusiek Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 niunia :) Wyciagnijcie sobie foteczki ciotkialbo ogladajcie chociaz: http://img18.imageshack.us/gal.php?g=dscf4802t.jpg Quote
LadyBell Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 chętnie poogłaszam Sabę, tylko prosiłabym o jakiś tekst, albo chociaż w miare dokładne info ( wiek, charakter, stan zdrowia, stosunek do psów itp.) Quote
beka Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Napisze cos wieczorem. Marta jak brzunio? lepiej? Quote
*Gajowa* Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 Brzusio chyba lepiej chociaż nie mam w przypadku Saby kontroli na kupskami, bo na dużym zakrzaczonym terenie i przy tej ilości śniegu nawet nie próbuję szukać. |W każdym razie w kojcu po nocy czysto, wiec... Sabunia dziś normalnie spacerowała po całym ogrodzie z Gajką, czuje sie dobrze i zaczęła już kręcić swoje kółka. Idusiek zdjęcia wyszły bardzo fajne choć Saba za wszelką cenę chciała nam uciec do kojca, nie chciała się ruszyć choć starałyśmy się zwabić ją w ładniejsze miejsce. Quote
*Gajowa* Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Saba już całkiem zdrowa, energia ją rozpiera i zaczyna rozrabiać :evil_lol:, wczoraj podarła Gajce poduchę, która służy jej za posłanie na ganku :mad:. Quote
IVV Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Wesolych,spokojnych i radosnych Swiat !!!:) fajnie ,ze niunia wraca juz do formy ;) Quote
*Gajowa* Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Saba się przypomina i o domek prosi... Quote
beka Posted December 29, 2010 Author Posted December 29, 2010 Sabcia jest coraz smielsza, wita mnie zawsze wesoło przy furtce, miziamy sie, jest słodka. zawsze próbuje ją troszke na kawalku smyczy, z którym chodzi cały czas przytrzymać zeby sie przyzwyczajała. Moze uda sie jutro lub pojutrze na krótki spacerek wybrać tylko tego czasu tak małao.. Quote
LadyBell Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Na razie taki tekst napisałam - jak wymyśle coś lepszego to zmienię: Witam Państwa, mam na imię Saba i bardzo chciałabym znaleźć dom. Ale taki prawdziwy, ciepły, w którym zawsze będzie czekała na mnie pełna miska i legowisko. No i jeszcze bym chciała żeby ktoś do mnie mówił miłym głosem i głaskał. Strasznie lubię głaskanie! Moje dotychczasowe życie było nieciekawe i smutne, więc nie będę Państwa zanudzać. Zdradzę tylko że boje się smyczy - taki uraz z przeszłości... Ale jeżeli spędzi się ze mną trochę czasu i obdaruje smakołykami na pewno się przekonam. Obiecuje!! Nie jestem już szczeniakiem, ale na pewno nie czuje się staro. Mam zaledwie 3 lata. Jestem grzeczna, lubię inne psy, staram się być zrównoważona i spokojna. Moje tymczasowa opiekunka bardzo mnie za to chwali. Zostałam też wysterylizowana, żeby oszczędzić kłopotów moim przyszłym właścicielom. Jeżeli spodobałam Ci się choć trochę, zadzwoń: 513490780 lub napisz: [email protected] [email protected] warszawa.gumtree.pl ( od wczoraj 50 wejść) adopcjapsa.pl warszawa.szerlok.pl cafeanimal.pl e-zwierzak.pl ale.gratka.pl morusek.pl olx.pl Quote
*Gajowa* Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 LadyBell dzięki za ogłoszenia, tekst bardzo fajny. Quote
Recommended Posts