Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Próbowałam ją wyprowadzić na smyczy i w szeleczkach ale strasznie sie rzuca we wszystkie strony i boję się żeby sobie nie uszkodziła brzuszka . Ma legowisko w przedpokoju na terakocie, niech siusia ...

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba wczoraj wróciła do kojca, tam z pewnością nie jest tak zestresowana. Czuje się coraz lepiej, ma apetyt choć pojawiła sie biegunka i malutka dostaje Nifuroksazyd.
Czy Saba ma już ogłoszenia ?

Posted

Brzusio chyba lepiej chociaż nie mam w przypadku Saby kontroli na kupskami, bo na dużym zakrzaczonym terenie i przy tej ilości śniegu nawet nie próbuję szukać. |W każdym razie w kojcu po nocy czysto, wiec...
Sabunia dziś normalnie spacerowała po całym ogrodzie z Gajką, czuje sie dobrze i zaczęła już kręcić swoje kółka.
Idusiek zdjęcia wyszły bardzo fajne choć Saba za wszelką cenę chciała nam uciec do kojca,
nie chciała się ruszyć choć starałyśmy się zwabić ją w ładniejsze miejsce.

Posted

Sabcia jest coraz smielsza, wita mnie zawsze wesoło przy furtce, miziamy sie, jest słodka.
zawsze próbuje ją troszke na kawalku smyczy, z którym chodzi cały czas przytrzymać zeby sie przyzwyczajała.
Moze uda sie jutro lub pojutrze na krótki spacerek wybrać tylko tego czasu tak małao..

Posted

Na razie taki tekst napisałam - jak wymyśle coś lepszego to zmienię:

Witam Państwa, mam na imię Saba i bardzo chciałabym znaleźć dom. Ale taki prawdziwy, ciepły, w którym zawsze będzie czekała na mnie pełna miska i legowisko. No i jeszcze bym chciała żeby ktoś do mnie mówił miłym głosem i głaskał. Strasznie lubię głaskanie!
Moje dotychczasowe życie było nieciekawe i smutne, więc nie będę Państwa zanudzać. Zdradzę tylko że boje się smyczy - taki uraz z przeszłości... Ale jeżeli spędzi się ze mną trochę czasu i obdaruje smakołykami na pewno się przekonam. Obiecuje!!

Nie jestem już szczeniakiem, ale na pewno nie czuje się staro. Mam zaledwie 3 lata. Jestem grzeczna, lubię inne psy, staram się być zrównoważona i spokojna. Moje tymczasowa opiekunka bardzo mnie za to chwali.
Zostałam też wysterylizowana, żeby oszczędzić kłopotów moim przyszłym właścicielom.

Jeżeli spodobałam Ci się choć trochę, zadzwoń:
513490780
lub napisz:
[email protected]
[email protected]

warszawa.gumtree.pl ( od wczoraj 50 wejść)
adopcjapsa.pl
warszawa.szerlok.pl
cafeanimal.pl
e-zwierzak.pl
ale.gratka.pl
morusek.pl
olx.pl