beka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Sabcia to moja kolejna podopieczna. Przebywa w hoteliku u Gajowej. Przyjechała w ubiegłym tygodniu. Nie jest wychudzona, szata okropna, ale z czesaniem trzeba ostrożnie. Bardzo boi sie smyczy :(. Próba założenia skończyłą się tymże sunia czmyczneła w krzaki i dobę nie chciała wyjść:( Do ludzi miła, do psów też (z Marty Gajka dogaduje sie bez problemów.) Myślałam ze to bedzie szybka adopcja ehhhh :( A oto Saba Quote
idusiek Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 fajniutka, dzięki ze ją wziełaś! przyjechać z aparatem w weekend? Quote
beka Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 W piatek ma sterylke wiec sobota odpada. Chyba że niedziela, może juz wydobrzeje. Quote
*Gajowa* Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Saba jest coraz fajniejsza, jeszcze trochę nieufna, znacznie bardziej po ciemku ale z każdym dniem jest lepiej. Staram sie przyzwyczajać ją do smyczy ale do piątku raczej nie zdążymy, wiec po sterylce będzie problem z wychodzeniem na spacerki i powrotem do domu. Quote
IVV Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 piekna dziewczynka :) dobrze,ze na Ciebie Beka trafila. Quote
*Gajowa* Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 idusiek napisał(a):z Tobą ?a nie powinna z Gajową ?:) Sabcia cały dzień spaceruje ale raczej z Gajką niż ze mną. Łazi za nią krok w krok i już zaczyna nieśmiało podszczekiwać przy płocie. Często też lata w koło o niedużym promieniu kilkanascie razy i podszczekuje. Takich kólek wydeptanych w śniegu ma kilka... zdarza się, że kręci sie w kółko tak jak to robi pies na łańcuchu :placz:. Dzis próbowałam ją czesać ale po kilku ruchach grzebieniem zwiała do budy. Teraz już uznała kojec i bude za swój dom bo w pierwszych dniach pobytu uciekała w krzaki i tam spała pomimo zamieci, a ja nie mogłam zmrużyć oka ze zmartwienia. Quote
idusiek Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 o to sie lubią z Gajką? to dobrze:) kółka esz kręciła Malta - ale przeszo chyba ( mysza wie:) ) Quote
mgie Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Zaglądnijcie do Onki z Boguszyc http://www.dogomania.pl/threads/198169-ONka-Vega-z-Boguszyc-r%C3%B3wnie%C5%BC-chce-byc-szcz%C4%99%C5%9Bliwa-!!!-Pomo%C5%BCesz Quote
IVV Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 trzymam kciuki!!!! podpiszcie prosze petycje http://www.petycje.pl/petycja/6148/najwyzszy_wymiar_kary_dla_bandytow_z_lipnicy,_ktorzy_urwali_psu_glowe.html Quote
*Gajowa* Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 Saba już na stole... trzymam kciuki. Ciekawe czy będzie niespodzianka, Sabulka taka pulchna jest... Quote
*Gajowa* Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 U Saby wszystko w porządku , nie była w ciąży. Jak na razie jest bardzo grzeczna, brzuszkiem sie nie interesuje, przez cały dzisiejszy dzień praktycznie śpi. Do tej pory nie zrobiła siusiu :shake: może dlatego, że jest w domu i to ją stresuje, a wyjść niestety nie możemy . Sabcia nie chodzi na smyczy, a wolno na ogród puścić jej nie mogę, bo może ulokować sie gdzieś pod krzakiem i jej nie znajdę... Quote
Ewanka Posted December 18, 2010 Posted December 18, 2010 Piękna sunia :) ... z wyprowadzaniem będzie teraz mały problem, może jednak da się namówić na smycz Quote
Recommended Posts