Szczurosława Posted November 17, 2008 Author Posted November 17, 2008 Po powrocie do kojca zawsze dołka łapie... Quote
Margolka Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 Mietuchna szuka domku:multi::multi::multi: Quote
Rene@Rabik Posted November 17, 2008 Posted November 17, 2008 [quote name='Szczurosława']Po powrocie do kojca zawsze dołka łapie...[/quote] Nie ma sie co dziwić, zazna trochę wolności jak polata, wiatru w uszy złapie a potem powrót za kraty :shake: Quote
Szczurosława Posted November 18, 2008 Author Posted November 18, 2008 [quote name='Rene@Rabik']Nie ma sie co dziwić, zazna trochę wolności jak polata, wiatru w uszy złapie a potem powrót za kraty :shake:[/quote] Dokładnie, tym bardziej jak mi osatnio pan kierownik z uśmiechem na twarzy opowiadał,że musiałam mu wp*** bo próbował zwiać po siatce. A teraz już Miecio nawet nie chce wychodzić z kojca na czas sprzątania... Quote
Rene@Rabik Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 [quote name='Szczurosława']Dokładnie, tym bardziej jak mi osatnio pan kierownik z uśmiechem na twarzy opowiadał,że musiałam mu wp*** bo próbował zwiać po siatce. A teraz już Miecio nawet nie chce wychodzić z kojca na czas sprzątania...[/quote] A kierownikowi tez możemy wpier... jak chce... za darmo ryja obijemy i już - żaden problem. :mad::mad::mad::angryy::angryy::angryy: Miecio nie daj się biedaku poniewierać :shake: Quote
Szczurosława Posted November 20, 2008 Author Posted November 20, 2008 Dla mnie takie bicie zwierzaka jest chore! ale jak widać niektórzy lubią się dowartościować...:shake: Quote
Rene@Rabik Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bicie nie rozwiązuje problemów. Miecio czemu Ciebie nie chce nikt pokochac ?:shake: Quote
Rene@Rabik Posted November 22, 2008 Posted November 22, 2008 Biedaku, pokaz swój pychol - ludzie nie bądźcie obojętni, jesli ktoś będzie szukał beaglowatego psa - polecajcie Miecia. Proszę, on potrzebuje domu i człowieka a nie kija i krat. Quote
Margolka Posted November 24, 2008 Posted November 24, 2008 Pilnie potrzebny domek dla Miecia:multi: Quote
Rene@Rabik Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Fajny psiak, lubi biegać, bawić się, a zamknięty w klatce robi się coraz smutniejszy - tylko Szczurosława na horyzoncie zwiastuje spacerek i poklepanie po grzbiecie :lol: Quote
maarit Posted December 1, 2008 Posted December 1, 2008 Śliczny Miecio:loveu: domku szuka i się przypomina..........:shake: Quote
Szczurosława Posted December 2, 2008 Author Posted December 2, 2008 Zajęty jezdem i czasu na gupie focenie tracić nie będę... [IMG]http://i36.tinypic.com/rumqfb.jpg[/IMG] Quote
maarit Posted December 4, 2008 Posted December 4, 2008 To nam Miecio "profil" pokazał:evil_lol: Quote
Recommended Posts