Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Rene@Rabik']On Cię szuka po okolicy, tęskni za Tobą :lol:

A swoją drogą, dziwne, pies im uciekł a oni pewnie nawet o tym nie wiedzieli i go nie szukali :crazyeye::shake:[/quote]

Ale jak nie wiedzieli jak wiedzieli:loveu:
Kierownictwo mieszka przy schronisku.Mieczysław zwiał pewnie z kojca i pałętał sie po okolicy, bo teren nieogrodzony.
Po prostu jechali do kościoła, on pobiegł za nimi i za bardzo nie wiedział jak wrócić z miasta.

Wiecie , z jednej strony ciesze się,że to koniec schroniska. Przez te wszystkie kłamstwa i odpierdzielniki już dawno myślałam żeby to wszystko rzucić.:cool1:

Posted

[quote name='Szczurosława']
Wiecie , z jednej strony ciesze się,że to koniec schroniska. Przez te wszystkie kłamstwa i odpierdzielniki już dawno myślałam żeby to wszystko rzucić.:cool1:[/quote]

Ale cieżko było rzucic ze względu na zwierzyniec, nie ?:lol:

A w Złotowie będziesz sie udzielać, czy stawiasz na naukę ?

Posted

[quote name='Rene@Rabik']Ale cieżko było rzucic ze względu na zwierzyniec, nie ?:lol:

A w Złotowie będziesz sie udzielać, czy stawiasz na naukę ?[/quote]

Ano ze względu na nich nie rzuciłam tego jeszcze w cholere.
Nie wyszło, więc musowo nauka :placz:

Posted

To już chyba ostatnie chwile zwierzaczków w Wąsoszkach...
A przecież mozna byłoby postawić kilka takich boksów, przecież to nie są przeogromne koszty. Powinno leżeć to w interesie gminy...

Posted

[quote name='Szczurosława']Teraz będę się kształcić w innym mieście :roll:[/quote]

Ja pytam o emeryturkę od psów...
Nie będziesz się z nimi spotykała?...

Posted

[size=1][b]Margolka[/b] ,Tam mnie nie chcieli ;)

Wiesz [b]Yona[/b], po "współpracy" z tym kierownictwem ja się czuje wypalona, na pewno na jakiś czas odsuwam sie z adopcji, co potem ,nie wiem jeszcze :roll:[/size]