Luzia Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ehhh :shake: To niesprawiedliwe że one muszą tak płacić za głupotę ich właścicieli :angryy: Quote
Rene@Rabik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 On Cię szuka po okolicy, tęskni za Tobą :lol: A swoją drogą, dziwne, pies im uciekł a oni pewnie nawet o tym nie wiedzieli i go nie szukali :crazyeye::shake: Quote
Szczurosława Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Rene@Rabik']On Cię szuka po okolicy, tęskni za Tobą :lol: A swoją drogą, dziwne, pies im uciekł a oni pewnie nawet o tym nie wiedzieli i go nie szukali :crazyeye::shake:[/quote] Ale jak nie wiedzieli jak wiedzieli:loveu: Kierownictwo mieszka przy schronisku.Mieczysław zwiał pewnie z kojca i pałętał sie po okolicy, bo teren nieogrodzony. Po prostu jechali do kościoła, on pobiegł za nimi i za bardzo nie wiedział jak wrócić z miasta. Wiecie , z jednej strony ciesze się,że to koniec schroniska. Przez te wszystkie kłamstwa i odpierdzielniki już dawno myślałam żeby to wszystko rzucić.:cool1: Quote
Rene@Rabik Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 [quote name='Szczurosława'] Wiecie , z jednej strony ciesze się,że to koniec schroniska. Przez te wszystkie kłamstwa i odpierdzielniki już dawno myślałam żeby to wszystko rzucić.:cool1:[/quote] Ale cieżko było rzucic ze względu na zwierzyniec, nie ?:lol: A w Złotowie będziesz sie udzielać, czy stawiasz na naukę ? Quote
Szczurosława Posted September 21, 2008 Author Posted September 21, 2008 [quote name='Rene@Rabik']Ale cieżko było rzucic ze względu na zwierzyniec, nie ?:lol: A w Złotowie będziesz sie udzielać, czy stawiasz na naukę ?[/quote] Ano ze względu na nich nie rzuciłam tego jeszcze w cholere. Nie wyszło, więc musowo nauka :placz: Quote
Margolka Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Ciotka, będzie dobrze. Jakoś będziemy monitorować psiutki, a Ciebie podnosić na duchu:loveu: Quote
Szczurosława Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Mieciu, szukaj domeczku Quote
Szczurosława Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [URL]http://www.tygodniknowy.pl/aktualnosci/pokaz/8153.dhtml[/URL] Quote
Margolka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 To już chyba ostatnie chwile zwierzaczków w Wąsoszkach... A przecież mozna byłoby postawić kilka takich boksów, przecież to nie są przeogromne koszty. Powinno leżeć to w interesie gminy... Quote
Yona Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 I co Ty Anka teraz będziesz robiła?... Na emeryturkę?... :shake: Quote
Szczurosława Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 [quote name='Yona']I co Ty Anka teraz będziesz robiła?... Na emeryturkę?... :shake:[/quote] Teraz będę się kształcić w innym mieście :roll: Quote
Margolka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Szczurosławo, może Poznań masz na myśli?:loveu: Quote
Yona Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 [quote name='Szczurosława']Teraz będę się kształcić w innym mieście :roll:[/quote] Ja pytam o emeryturkę od psów... Nie będziesz się z nimi spotykała?... Quote
Rene@Rabik Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ania bardzo duzo dla nich robiła, sama :loveu: Quote
Szczurosława Posted September 26, 2008 Author Posted September 26, 2008 [quote name='Yona']Ja pytam o emeryturkę od psów... Nie będziesz się z nimi spotykała?...[/quote] Nie , już raczej nie :shake: [size=1][b]Margolka[/b], Bydgoszcz[/size] Quote
Rene@Rabik Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 [SIZE=1][B]Margolka[/B], Bydgoszcz[/SIZE][/quote] [SIZE=1]Szkoda, że nie do nas[/SIZE] . Quote
Szczurosława Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [size=1][b]Margolka[/b] ,Tam mnie nie chcieli ;) Wiesz [b]Yona[/b], po "współpracy" z tym kierownictwem ja się czuje wypalona, na pewno na jakiś czas odsuwam sie z adopcji, co potem ,nie wiem jeszcze :roll:[/size] Quote
Rene@Rabik Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 [SIZE=1]Ania ty jestes taka prozwierzęca, że niewiarygodne jest to, że nie będziesz się kiedyś nimi zajmowała ;)[/SIZE] Quote
Recommended Posts