Rene@Rabik Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 Miecio, facet z przeszłością, szuka przystani na resztę życia :razz: Quote
Rene@Rabik Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Miecio, wierzę, że uda ci się znaleźć domek Quote
Szczurosława Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 W końcu musi być szczęśliwe zakończenie,ile można.... Quote
Rene@Rabik Posted August 28, 2008 Posted August 28, 2008 Człowieku !!! Czy nie widzisz, że nie chcę tu być za kratami ??? Czy nie widzisz, że czekam ..... tylko jak długo jeszcze??? Nie chcę być niewidzialny - chcę być zauważony Kocham ludzi, tylko oni mnie nie kochają - nie wiem dlaczego. No tak, jestem tylko psem, zwykłym Burkiem ... Quote
Rene@Rabik Posted August 30, 2008 Posted August 30, 2008 [quote name='Rene@Rabik']No tak, jestem tylko psem, zwykłym Burkiem ... A doopa.... wcale to nie jest zwykły Burek. To prawie beagel, to stworzenie, które chce zaznać w zyciu czegoś lepszego niz klatka w schronisku. Dlatego Miecio szoruj na górę, może jakies zatwardziałe serducho na twój widok zmięknie Quote
Szczurosława Posted August 30, 2008 Author Posted August 30, 2008 Miecio szuka człowieka z którym będzie mógł biegać,spacerować,tulić się... Quote
Rene@Rabik Posted August 31, 2008 Posted August 31, 2008 Miecio jak każdy z nas potrzebuje miłości i bliskości :lol: Quote
Szczurosława Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 I tu też: Przypominam ,że za ok. 2 tyg schronisko zostanie zamknięte a psy wywiezione do innego. Quote
Recommended Posts