Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Anka?... :razz:
A co Ty na to, żeby Mietkowi "podrasować" pierwszy post?...

Nie sądzisz, że dobrze byłoby tam wstawić jego najlepsze fotki, popłakać nad jego nieszczęsnym losem itd... :razz:

Jak ktoś szuka psiaka na dogo, to tak samo, jak na innych portalach z ogłoszeniami, musi zakochać się od pierwszego wejrzenia :loveu:
(tzn od pierwszego postu).

Posted

Dzwoniła fajna pani w sprawie Mietka. Ma 7 kotów :p Jest ze Świebodzina.
Czy wszyscy, którzy chcą Mietka muszą mieć koty?... :placz:

Oszaleć można. Ten pies już dawno siedziłaby w domu, gdyby nie ta jego skłonność do rozszarpywania kotów:mad:

Posted

Yona napisał(a):
Dzwoniła fajna pani w sprawie Mietka. Ma 7 kotów :p Jest ze Świebodzina.
Czy wszyscy, którzy chcą Mietka muszą mieć koty?... :placz:

Oszaleć można. Ten pies już dawno siedziłaby w domu, gdyby nie ta jego skłonność do rozszarpywania kotów:mad:

fajna sprawa,że chcę Mietka, ale mówisz,że do kotów jest przywiązana....:evil_lol:

w pon jestesm umówiona z państwem od Brutusa,kurcze ,strasznie mili ludzie, a tymczasem idę Miecia wyspacerować, wpadłam tylko zerknąć i wyczyścić kartę;)

Posted

No i jeszcze jedna BARDZO WAŻNA rzecz :)

Pani, która dzwoniła w sprawie Mietka, chciała go adoptować, bo naoglądała się jego fotek i one ją tak wzruszyły. Szczególne ta, gdzie Mietek na łańcuchu patrzy żałośnie na zamkniętą furtkę.

Jak powiedziałam jej, że Mietek nie nadaje się, ale masz jeszcze inne pieski i że mogę jej pokazać, to powiedziała, że ona sama poszuka sobie pieska, poogląda zdjęcia na allegro... Ona szuka żałosnych fotek... Takich jak ona pewnie sporo po ogłoszeniach "lata".

Jak widać Anka... FOTKI to dla niektórych najważniejsza rzecz :cool3:

Cykaj więc! Do roboty! :evil_lol: Jak woda Ci pójdą :evil_lol:

Posted

ano cykam,czasem nawet wychodzą mi te zdjęcia,
tylko jak wytłumaczyć temu panu,żeby zamknął paszcze....:mad:

ale w ogłoszenia zaczęłam wrzucać tylko smutne zdjęcia, Iwan miał tylko smutne i od razu poszedł jak świeża bułeczka:evil_lol:

Posted

Yona napisał(a):
Może pogadaj z Mietkiem i wyjaśnij, że od jego miny na fotkach zależy jego przyszłość w realu :cool1:

próbowałam, tylo to polega na tym,że ja mówie, a on się w mni wpatruje i cieszy...:evil_lol:

przy wchodzeniu do kojca położył się brzuchem do góry i nie chciał się ruszyć ,ale jak wyciągnęła aparat to wstał i się uśmiechał:cool1: