Beatkaa Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Sienko pokazuj się cioteczkom i wujkom. :) Quote
Havanka Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Sienko, co u ciebie, jak sie miewasz? Quote
Bjuta Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Jak przechodziłam koło boksu, po Korę, to Sienka na wszelki wypadek zaraz się schowała. Eh... Quote
Beatkaa Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Bjuta napisał(a):Jak przechodziłam koło boksu, po Korę, to Sienka na wszelki wypadek zaraz się schowała. Eh... oj,biedna Sienka :( Quote
jola_li Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 A może spróbować zbierać deklaracje i zabrać ją do hoteliku?... Quote
Beatkaa Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 jola_li napisał(a):A może spróbować zbierać deklaracje i zabrać ją do hoteliku?... Wiesz...myślę,że w najbliższym czasie będzie to bardzo trudne :( Quote
jola_li Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 Beatkaa napisał(a):Wiesz...myślę,że w najbliższym czasie będzie to bardzo trudne :( Myślisz o problemach ze zbiórką deklaracji? Quote
Beatkaa Posted March 5, 2011 Posted March 5, 2011 [quote name='jola_li']Myślisz o problemach ze zbiórką deklaracji? Tak to na pewno,szczególnie,że ostatnio z zabrzańskiego schroniska - Pimpuś,który znalazł dom,nie może tam dłużej zostać i DT pilnie potrzebny :( http://www.dogomania.pl/threads/199799-DRAMAT.Pimpuś-nie-może-dłużej-zostać-w-domu.Nie-chce-wracać-do-schronu.Błaga-o-DT-! Quote
Beatkaa Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 Udało mi się "zdobyć" dla Sienki wyróżnione allegro na 14 dni :) http://allegro.pl/sympatyczna-i-lagodna-siena-i1492429314.html Dziękujemy oalela !!!!! Quote
Havanka Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 [quote name='Beatkaa']Udało mi się "zdobyć" dla Sienki wyróżnione allegro na 14 dni :) http://allegro.pl/sympatyczna-i-lagodna-siena-i1492429314.html Dziękujemy oalela !!!!! Oby przyniosło suni szczęście ! Quote
Bjuta Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ma tam już ponad 400 wejść a jeszcze pół tygodnia. Quote
Bjuta Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dziś będziemy z Anią Csernak u Sienki, więc plan minimum to piękne zdjęcia! :) Pan Bóg zadbał o pogodę, smaczki i aparaty gotowe! :) Quote
Beatkaa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Bjuta']Dziś będziemy z Anią Csernak u Sienki, więc plan minimum to piękne zdjęcia! :) Pan Bóg zadbał o pogodę, smaczki i aparaty gotowe! :)[/QUOTE] Super !!! Już się nie mogę doczekać zdjęć :) Quote
Mojita Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 A ja się nie mogę doczekać relacji o tym, jak się Sjenka w nowym domku czuje :))))))))))))))) A na dobry początek Sienka wpatrująca się w swoją nową Pańcię (albo, to co Pańcia trzyma w ręku ;) Quote
Beatkaa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 No Aniu...wzbudzasz nieukrywaną radość tym co piszesz :) Czyżby Sienka znalazła już swój domek? :) Bjutko czy Ty coś o tym wiesz? :evil_lol: Quote
Havanka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Dziewczyny, uchylcie rąbka tajemnicy.... czy to prawda? Quote
Mojita Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Prawda, prawda - ale nie będę odbierać przyjemności opowiedzenia Wam o tym Bjutce :) Quote
Havanka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 [quote name='Anna Csernak']Prawda, prawda - ale nie będę odbierać przyjemności opowiedzenia Wam o tym Bjutce :)[/QUOTE] Bjutko, czekam na Ciebie z niecierpliwością... Quote
Bjuta Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Beatkaa']No Aniu...wzbudzasz nieukrywaną radość tym co piszesz :) Czyżby Sienka znalazła już swój domek? :) Bjutko czy Ty coś o tym wiesz? :evil_lol: Coś mi się faktycznie obiło o uszy... :) [quote name='Havanka']Bjutko, czekam na Ciebie z niecierpliwością... No dobra. To walę. Sienka jest u mnie. Rodzice przyjechali do Psitula z moim Filipem. Przywitanie wypadło b. dobrze (jak na możliwości, Fipcio oczywiście wszystkie 3 zęby pokazał) Poprosiliśmy zatem o zaczipowanie Do auta Siena weszła bardzo chętnie Grzecznie jechała. W mieszkaniu wszystko ją dziwi. W mieście też, na tyle, że się nie załatwia. Dwie kupy strzeliła za to na dywanie. Kąpiel zniosła bardzo dzielnie. Natomiast niestety warczy na moich rodziców. No zobaczymy jak to będzie. Na razie pewnie musi odespać emocje. Ona wcale nie jest taka ładna jak na fotce Ani :eviltong: https://lh6.googleusercontent.com/_k1aMwcc6rJk/TXz-tI-pQ3I/AAAAAAAACX8/hzK8KDY0XqE/s640/IMG_0017%20kopia.jpg Trochę taki z niej rzadziol :evil_lol: I mokra cuchnie jeszcze bardziej... A fotka przepiękna!!! :loveu: Quote
Beatkaa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 No to pięknie :multi::multi::multi: Takie wydarzenie,a mnie w schronie nie ma. :placz:Wstyd i hańba :evil_lol: Sience bardzo należał się domek,tak bardzo się cieszę. Quote
Mysia_ Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Bjutko :loveu: przecież Siena jest śliczna :mad: mi się podoba bardzo :loveu: Na pewno będzie potrzebować dużo czasu, ale wierzę w to, że wszystko się ułoży ;) Quote
Bjuta Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Ja to nie wiem. Mnie się podobała tak naprawdę Heksa:loveu:. Do Filipa się przyzwyczaiłam, mimo plaskatego pyska... Rodzice uważają, że Sienka jest ładna i ma fajne imię. Bardzo jest żywiołowa. Wszędzie jej pełno. Teraz byliśmy z Tatą na spacerze, Tata prowadził Sienkę, a ja Filipa. Dało radę. No i wreszcie można było pochwalić za siku i kupę na dworze! :) Quote
Havanka Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Niespodziewana, wspaniała wiadomość !!!! Siena jest na razie oszołomiona tak nagłą zmianą w jej życiu ( podobnie jak ja :evil_lol: ), wiec myślę, że to warczenie należy jej wybaczyć. Ona naprawdę jest urodziwa ! Zdjęcie, na którym zapoznaje sie z trójząbkiem jest śliczne, ale ten radosny pyszczek w samochodzie wart jest wszystkiego !!!! Sienko, powodzenia w nowym życiu !!! Quote
Recommended Posts