Bjuta Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 Dziękujemy!!! Myślę, że wraz ze zmianą adresu, Sienka przeniesie się na wątek Heksy. Quote
Havanka Posted March 14, 2011 Posted March 14, 2011 Bjutko, prawie trzy godziny temu, kliknęłam na wątek, który podałaś w poprzednim poście i dopiero teraz skończyłam go czytać. Poznałam cudowną Heksunię, Twoich wspaniałych Rodziców, Filipka, no i bardziej poznałam Ciebie. Plastyczne opisy, mnóstwo zdjęć, pozwalały mi przeżywać z Wami radosne i smutne chwile. Śmiałam sie i płakałam na przemian. Heksie podarowałaś życie, o jakim tylko można marzyć. Teraz los na loterii wygrała Siena. Chociaż tak długo czekała w schronie, to i tak jest wielką szczęściarą! Pozdrów swoich Rodziców i życz dużo zdrowia ! Będę śledzić wątek Sienki. Quote
Bjuta Posted March 14, 2011 Author Posted March 14, 2011 Dziękuję Havanko! :loveu::oops::loveu: Quote
Bjuta Posted March 20, 2011 Author Posted March 20, 2011 Sienko, wszystko o Tobie piszę już na wątku Heksy, ale winnam tutaj odwołać oszczerstwa na temat Twojej urody! Jesteś prześliczna!!! Na dowód zdjęcie Ani Csernark Quote
Beatkaa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Bjutko napisz co tam u Was,jak się macie,jak Sienka? :):):) Quote
Bjuta Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 Jest słodka i kochana!!! Ale jak się podniesie rękę - żeby poprawić okulary, podrapać się po nosie itd - to przywiera do ziemi. Jednak musiał ją ktoś lać. Jest bardzo kontaktowa. Wszystkie moje psy Nuta, Heksa i Filip - nie lubiły, albo się bały psów - a ona do każdego ciągnie - to jest bardzo miła odmiana! :) :) :) Niestety ma zwyczaj zachodzenia od tyłu przechodniów i szczekania. Ludzie się tego boją. No może jakoś z tym też sobie poradzimy. Jest bardzo podobna do Heksy w sposobie przeżywania świata. Wszystkim się cieszy. I goni gołębie - za co ma punkty u mojego TZta! :) Quote
Beatkaa Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Super :):) Wnioskuję,że się już bardzo otworzyła,choć jednak jakieś tam wydarzenia z przeszłości musi pamiętać,że tak się ręki boi. Cieszę się,że się Wam tak dobrze układa,a Sienka wnosi dużo radości w życie :) Kurczę,teraz zauważyłam,że napisałam na wątku Sienki,a ona przecież przeniosła się już na wątek Filpa,no nic - mój błąd ;) Quote
Recommended Posts