Jump to content
Dogomania

SIENA - kłębek strachu w schronisku od 2007. Zabrze. Teraz uczy się domu.

Recommended Posts

• Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Bjuta']Dziś będziemy z Anią Csernak u Sienki, więc plan minimum to piękne zdjęcia! :) Pan Bóg zadbał o pogodę, smaczki i aparaty gotowe! :)[/QUOTE]

Super !!! Już się nie mogę doczekać zdjęć :)

Posted

A ja się nie mogę doczekać relacji o tym, jak się Sjenka w nowym domku czuje :)))))))))))))))

A na dobry początek Sienka wpatrująca się w swoją nową Pańcię (albo, to co Pańcia trzyma w ręku ;)

Posted

[quote name='Anna Csernak']Prawda, prawda - ale nie będę odbierać przyjemności opowiedzenia Wam o tym Bjutce :)[/QUOTE]
Bjutko, czekam na Ciebie z niecierpliwością...

Posted

[quote name='Beatkaa']No Aniu...wzbudzasz nieukrywaną radość tym co piszesz :)
Czyżby Sienka znalazła już swój domek? :) Bjutko czy Ty coś o tym wiesz? :evil_lol:

Coś mi się faktycznie obiło o uszy... :)

[quote name='Havanka']Bjutko, czekam na Ciebie z niecierpliwością...

No dobra. To walę. Sienka jest u mnie. Rodzice przyjechali do Psitula z moim Filipem. Przywitanie wypadło b. dobrze (jak na możliwości, Fipcio oczywiście wszystkie 3 zęby pokazał)

Poprosiliśmy zatem o zaczipowanie

Do auta Siena weszła bardzo chętnie

Grzecznie jechała.

W mieszkaniu wszystko ją dziwi. W mieście też, na tyle, że się nie załatwia. Dwie kupy strzeliła za to na dywanie. Kąpiel zniosła bardzo dzielnie. Natomiast niestety warczy na moich rodziców. No zobaczymy jak to będzie. Na razie pewnie musi odespać emocje.

Ona wcale nie jest taka ładna jak na fotce Ani :eviltong: https://lh6.googleusercontent.com/_k1aMwcc6rJk/TXz-tI-pQ3I/AAAAAAAACX8/hzK8KDY0XqE/s640/IMG_0017%20kopia.jpg
Trochę taki z niej rzadziol :evil_lol: I mokra cuchnie jeszcze bardziej...

A fotka przepiękna!!! :loveu:

Posted

No to pięknie :multi::multi::multi: Takie wydarzenie,a mnie w schronie nie ma. :placz:Wstyd i hańba :evil_lol:

Sience bardzo należał się domek,tak bardzo się cieszę.

Posted

Bjutko :loveu: przecież Siena jest śliczna :mad: mi się podoba bardzo :loveu:
Na pewno będzie potrzebować dużo czasu, ale wierzę w to, że wszystko się ułoży ;)

Posted

Ja to nie wiem. Mnie się podobała tak naprawdę Heksa:loveu:. Do Filipa się przyzwyczaiłam, mimo plaskatego pyska... Rodzice uważają, że Sienka jest ładna i ma fajne imię. Bardzo jest żywiołowa. Wszędzie jej pełno. Teraz byliśmy z Tatą na spacerze, Tata prowadził Sienkę, a ja Filipa. Dało radę. No i wreszcie można było pochwalić za siku i kupę na dworze! :)

Posted

Niespodziewana, wspaniała wiadomość !!!! Siena jest na razie oszołomiona tak nagłą zmianą w jej życiu ( podobnie jak ja :evil_lol: ), wiec myślę, że to warczenie należy jej wybaczyć. Ona naprawdę jest urodziwa ! Zdjęcie, na którym zapoznaje sie z trójząbkiem jest śliczne, ale ten radosny pyszczek w samochodzie wart jest wszystkiego !!!!
Sienko, powodzenia w nowym życiu !!!