aneta.w Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 tak mówiałm. stwierdzono że je nieodpowiedni pokarm ja swoim daję wędlinę okrawki ze sklepu i sucha karmę więc przjdzie sunia na karmę typowo psią i zobaczymy. Quote
aneta.w Posted December 14, 2010 Author Posted December 14, 2010 na tym wątku pojawil sie mail do kogoś kto chciał wżiąć Lusie (Emkę) to może tego jamnisia by wzięła ta osoba tego okaleczonego co pojawil się na forum tylko ktoś to już wykasował a ja nie zdążyłam zapisać bardzo proszę może to wlaśnie ten jamniś zastąpi tego co jest już za tęczowym mostem proszę się odezwać :) Quote
Mika31 Posted December 17, 2010 Posted December 17, 2010 ciocie zajrzyjcie do porzuconego Krecika bez ogonka http://www.dogomania.pl/threads/193265-Jamni%C5%9B-14-letni-ju%C5%BC-w-DT!-Zuza-i-Krecik-w-schronie-czekaj%C4%85ca-na-pomoc Quote
__Lara Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 I co u suni słychać? jak tam nowa dieta? Quote
Isadora7 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 Czy można jamnisię zdjac jako poszukujacą domku ze stron gdzie jest umieszczona? Quote
aneta.w Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 sądzę że można zdjęcia wycofać sunia u mnie zostaję :) dieta różnie czasem ogląda się na coś lepszego :) dziękuję wszystkim za pomoc i w zorganizowaniu tak szybkiej akcji i troski o sunieczkę . teraz śpi sobie smacznie ze mną na łóżeczku życzymy wszystkim dobrej nocki i wszystkim 4 łapkom na mrozie i śniegu i w domkach dużo ciepełka i pełnych brzuszków Quote
Isadora7 Posted December 22, 2010 Posted December 22, 2010 aneta.w napisał(a):sądzę że można zdjęcia wycofać sunia u mnie zostaję :) dieta różnie czasem ogląda się na coś lepszego :) dziękuję wszystkim za pomoc i w zorganizowaniu tak szybkiej akcji i troski o sunieczkę . teraz śpi sobie smacznie ze mną na łóżeczku życzymy wszystkim dobrej nocki i wszystkim 4 łapkom na mrozie i śniegu i w domkach dużo ciepełka i pełnych brzuszków Super, bardzo się ciesze. Na jamnicze brygady zawsze możesz liczyć jakby co :) Quote
Recommended Posts