Jump to content
Dogomania

pilny! dom staly dla kochanej suni jamniczka czarno-podpalana !!!!! Ma dom

Recommended Posts

Posted

tak mówiałm. stwierdzono że je nieodpowiedni pokarm ja swoim daję wędlinę okrawki ze sklepu i sucha karmę więc przjdzie sunia na karmę typowo psią i zobaczymy.

Posted

na tym wątku pojawil sie mail do kogoś kto chciał wżiąć Lusie (Emkę) to może tego jamnisia by wzięła ta osoba tego okaleczonego co pojawil się na forum tylko ktoś to już wykasował a ja nie zdążyłam zapisać bardzo proszę może to wlaśnie ten jamniś zastąpi tego co jest już za tęczowym mostem proszę się odezwać :)

Posted

sądzę że można zdjęcia wycofać sunia u mnie zostaję :) dieta różnie czasem ogląda się na coś lepszego :) dziękuję wszystkim za pomoc i w zorganizowaniu tak szybkiej akcji i troski o sunieczkę . teraz śpi sobie smacznie ze mną na łóżeczku życzymy wszystkim dobrej nocki i wszystkim 4 łapkom na mrozie i śniegu i w domkach dużo ciepełka i pełnych brzuszków

Posted

aneta.w napisał(a):
sądzę że można zdjęcia wycofać sunia u mnie zostaję :) dieta różnie czasem ogląda się na coś lepszego :) dziękuję wszystkim za pomoc i w zorganizowaniu tak szybkiej akcji i troski o sunieczkę . teraz śpi sobie smacznie ze mną na łóżeczku życzymy wszystkim dobrej nocki i wszystkim 4 łapkom na mrozie i śniegu i w domkach dużo ciepełka i pełnych brzuszków

Super, bardzo się ciesze. Na jamnicze brygady zawsze możesz liczyć jakby co :)