Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magda z. napisał(a):
oki, to ja jutro bym rano zrobiła;) dużo nie będzie, ale może isę uda.

Dziękuję, zaraz naskrobię choc nic o nich nie wiem. Jestem "od chwilki" w domu, muszę stwory nakarmić

• Replies 100
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Edi100 napisał(a):
Dziękuję, zaraz naskrobię choc nic o nich nie wiem. Jestem "od chwilki" w domu, muszę stwory nakarmić

To podaj mi tylko namiray do ogłszen na pw, jaka płeć i w jakiej ilości, jakie mogą wyrosnać na wysokość - powinno przy szczeniakach wystarczyć;)

Posted

[quote name='magda z.']To podaj mi tylko namiray do ogłszen na pw, jaka płeć i w jakiej ilości, jakie mogą wyrosnać na wysokość - powinno przy szczeniakach wystarczyć;)
Mogę i tutaj:)
Dwie dziewczynki i chłopiec. Bedą raczej mniejsze niż średnie. Tak do 10 kg. Mają 3 miesiące. Tyle wiem:(
kontakt na mnie: [email protected] tel 796647066
Dziękuję serdecznie:)

Posted

[quote name='Edi100']Mogę i tutaj:)
Dwie dziewczynki i chłopiec. Bedą raczej mniejsze niż średnie. Tak do 10 kg. Mają 3 miesiące. Tyle wiem:(
kontakt na mnie: [email protected] tel 796647066
Dziękuję serdecznie:)
nie ma sprawy, wkleję linki i trzymam kciuki za powodzenie.

http://wroclaw.szerlok.pl/oferta/3-szczeniaki-ID4fN7.html
http://wroclaw.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-3-szczeniaki-W0QQAdIdZ248276341
http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=15967&n=3_szczeniaki tutaj czeka na klepnięcie
http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=70428
http://www.cafeanimal.pl/ogloszenia/oddam-zwierzaka-do-adopcji/psy/3-szczeniaki,28727

w wolnym czasie postaram się jescze coś dorobić

Posted

zuziaM napisał(a):
I nie wiem nadal, czy szukacie transportu do nas ???? Czekamy. Byloby super w tym tygodniu, to juz w piatek mogly by miec domki.

SZUKAMY pewnie że tak, ale na razie cisza. Na miau nie mogę się zalogować. Miałam tam konto na stary email i klops. Gdyby ktos zobaczył na miau, moze akurat.
Dziś widziałam te pieski i Domu szikają dwa. Chłopiec i dziewczynka. Hm, Ci ludzie chcą sobie zostawić jednego pieska, bo sunia to kłopot... Mama tych malców szuka domu...:( Powiedziałam, ze to moze potrwać. Ech życie.Załamka:(
Jutro będe miała foty suni.

Posted

rebellia napisał(a):
To ta baba jeszcze żyje?!! :mad:

Kochana, żyje, chodzi i znów ma psy:(:( Głodne i pod chmurką. Jest gorzej niz było:(
Ja tam nie wejdę, wyszła bym z widłami w plecach...

• 2 weeks later...
Posted

magda z. napisał(a):
edi i jak sytuacja? dzwonił ktoś, czy jest szansa na lepsze zdjęcia?

Niestety nikt nie dzwonił:( Psy są nadal, tam gdzie były. Sprawdziłam to we środę.

Posted

magda z. napisał(a):
a dałoby radę zrobić foto z "psiej" perspektywy? bo takie z góry to dużych szans nie dają, a czas leci....

Obawiam się, że te są jedyne. Innych raczej nie dostanę:(

Posted

Edi100 napisał(a):
Obawiam się, że te są jedyne. Innych raczej nie dostanę:(

szkoda.... z takimi zawsze jest problem, u nas lolka też ma na wydaniu niuńki, w zasadzie wszystkie zdjecia odpadły, bo pan jest wiejskim pijaczkiem i jeszce sie do maluchów tulił.... po Nowym Roku nowa misja foto. Edi a macie jakiś portal lokalny, bo najwięcej szczyli idzie własnie z takich ogłoszeń, miejscowych, gdy nie trzeba jeździć daleko. Ja na w-wskich nie jestem pologowana

Posted

magda z. napisał(a):
szkoda.... z takimi zawsze jest problem, u nas lolka też ma na wydaniu niuńki, w zasadzie wszystkie zdjecia odpadły, bo pan jest wiejskim pijaczkiem i jeszce sie do maluchów tulił.... po Nowym Roku nowa misja foto. Edi a macie jakiś portal lokalny, bo najwięcej szczyli idzie własnie z takich ogłoszeń, miejscowych, gdy nie trzeba jeździć daleko. Ja na w-wskich nie jestem pologowana

Strona lokalna gminy...Tu jest teren tzw"mało psom przyjazny"...Ludzie bez serca,maja tylko takie zwierzeta które potem zjedzą:( Szkoda słow:(

Posted

kochani jeśli nie macie transportu dla zwierzaków mogę pojechać posiadam combi auto pojadę po cenie paliwa tylko :):)nic więcej nie oczekuje , czekam na odp gg 9861672

Posted

padis napisał(a):
kochani jeśli nie macie transportu dla zwierzaków mogę pojechać posiadam combi auto pojadę po cenie paliwa tylko :):)nic więcej nie oczekuje , czekam na odp gg 9861672

Dziękuję za propozycję,ale nie bardzo mnie stać na to paliwo:(

Posted

padis napisał(a):

dobrze wiedziec padis,zapisuje

Posted

Zosia123 napisał(a):
Dopiero teraz tu trafiłam... A może byś mogła Edi zawieźć pieski pociągiem? Wyszłoby na pewno dużo taniej. Chętnie się dorzucę do transportu.

Myslałam nad tym. Nie wiem, czy tam pkp dojeżdza. Jestem z padis na pw i może jeszcze inne psy sa w potrzebie transportowej na tej trasie, to by się połączyło. Hm, tak nieśmiało myślę.

Posted

Bo rzeczywiście szkoda tych psiaków, zwłaszcza że z tego co piszesz wynika, że opiekę mają marną, no i oczywiście tylko tymczasową. Jestem pewna, że więcej dogomaniaków się dorzuci, jeśli już będziesz/będziecie jechać.

Posted

Zosia123 napisał(a):
Bo rzeczywiście szkoda tych psiaków, zwłaszcza że z tego co piszesz wynika, że opiekę mają marną, no i oczywiście tylko tymczasową. Jestem pewna, że więcej dogomaniaków się dorzuci, jeśli już będziesz/będziecie jechać.

Niestety nie mogą pojechać, inne pilnie potrzebujące pomocy maluszki już są. Muszę im znaleźć domy jakoś.