giselle4 Posted September 22, 2012 Author Posted September 22, 2012 [quote name='Iljova']Zrobiłam na razie dwa albumy ze zdjęciami Amorka jeden 2011 a drugi 2012 W tym drugim jest ten początek z pierwszego postu i dane do kontaktu wstawiłam linki na wydarzeniu jak tez na stronie głównej Jeśli dam radę to dzisiaj jeszcze coś zrobię a gdyby jednak nie to jutro :-)[/QUOTE] bardzo dziękujemy:) Quote
andegawenka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Iljova']Zrobiłam na razie dwa albumy ze zdjęciami Amorka jeden 2011 a drugi 2012 W tym drugim jest ten początek z pierwszego postu i dane do kontaktu wstawiłam linki na wydarzeniu jak tez na stronie głównej Jeśli dam radę to dzisiaj jeszcze coś zrobię a gdyby jednak nie to jutro :-) Iljova jest juz organizatorem Amorka na fb. Dziękuję że przejęłaś ster;) [quote name='andegawenka']Przypomnę jeszcze fb link http://www.facebook.com/events/183433741791801/?context=create Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Amorku ,jeszcze cieplo biegaj po łąkach Zuzi:) Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Iljova telefonowala ciocia i ma pieniazki na Amorka Quote
Iljova Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Marycha35']Na bank, Ilusia czaruje na FB;):):) Oj poczekaj jak ja Tobie poczaruję :evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='Iljova']Oj poczekaj jak ja Tobie poczaruję :evil_lol: To dopiero wydarzenie:siara: Quote
iwstar58 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 suuuuper :multi: Amcio, chłopie ale masz znajomych ja nie mam konta na fb i nie widzę tych albumów:shake: Quote
Iljova Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Podzieliłam na 2 albumy wstawiając tam zdjęcia z tego wątku. Jeden to zdjęcia z 2011 roku a drugi zdjęcia z 2012 roku Quote
iwstar58 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 aaa, to wobec tego ja te fotki znam :lol: Quote
Iljova Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 pewnie tak po prostu na FB nie było innych zdjęć oprócz jednego dlatego zebrałam wszystkie z wątku i wstawiłam tam teraz od czasu do czasu będę zmieniać zdjęcie profilowe wydarzenia będę też bawić się zdjęciami poddając je obróbce jak to wyżej :-) Quote
andegawenka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='iwstar58']aaa, to wobec tego ja te fotki znam :lol:[/QUOTE] ale jakie zdjęcie profilowe:iloveyou: Quote
Iljova Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Te które wstawiłaś w wydarzeniu dobrze jest co jakiś czas je zmieniać, pisać coś na wydarzeniu aby była widoczna aktywność wtedy pojawia się na gorze w aktualnościach Nic się nie martw będzie dobrze damy radę :loveu: Quote
andegawenka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 (edited) "Damy"? ja tylko wypełniłam rubryczki ;) Miałam się z fb wynieść, ale jakoś mi tak zeszło i zostałam. Ta nowa wersja jest dla mnie za trudna.... Amorku trzymaj się dziadziusiu:loveu: Edited September 23, 2012 by andegawenka Quote
giselle4 Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='andegawenka']"Damy"? ja tylko wypełniłam rubryczki ;) Miałam się z fb wynieść, ale jakoś mi tak zeszło i zostałam. Ta nowa wersja jest dla mnie za trudna.... Amorku trzymaj się dziadziusiu:loveu:[/QUOTE] dla mnie tez i nic nie umiem tam zrobic:( Quote
Mysza2 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ale to ruch u Amorka się zrobił:):) Ninuś :loveu::loveu::loveu: Ilonko :loveu::loveu::loveu: Quote
Iljova Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 [quote name='andegawenka']"Damy"? ja tylko wypełniłam rubryczki ;) Miałam się z fb wynieść, ale jakoś mi tak zeszło i zostałam. Ta nowa wersja jest dla mnie za trudna.... Amorku trzymaj się dziadziusiu:loveu:[/QUOTE] [quote name='giselle4']dla mnie tez i nic nie umiem tam zrobic:([/QUOTE] Oj przestańcie myślicie że ja tak od razu wszystko umiałam popełniałam błędy i jeszcze czasami jakieś się zdarzają ale na nich się uczę. powoli spokojnie i dacie rade obie :-) Quote
milka10 Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Podnoszę Amorka i widzę liczba znajomych na fb ciągle rośnie, oby tak dalej! :) Quote
iwstar58 Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='andegawenka']"Damy"? ja tylko wypełniłam rubryczki ;) Miałam się z fb wynieść, ale jakoś mi tak zeszło i zostałam. Ta nowa wersja jest dla mnie za trudna.... Amorku trzymaj się dziadziusiu:loveu: ...hahahh andegawenko, i teraz nie masz wyjścia- wypada zostać dla Amcia:evil_lol: Quote
andegawenka Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 [quote name='iwstar58']...hahahh andegawenko, i teraz nie masz wyjścia- wypada zostać dla Amcia:evil_lol:[/QUOTE] ...tak...tym bardziej że jeszcze mam dwa zupełnie nieadopcyjne:shake:;) ale i tak nie lubię fb Quote
Recommended Posts