giselle4 Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 i jak co miesiac ciocie [B]kamala-30zl* Renata N -40zl wplacily na Amorka alimenty bardzo dziękujemy Amorek ma szanse na dalszy pobyt u ZuziM [/B] Quote
iwstar58 Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 [quote name='Mysza2']Amorek pięknie zaprasza na bazarek i prosi o pomoc w rozsyłaniu i hopsaniu:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248149-Kevin-Klein-i-różności-dla-Amorka-do-04-11-2013[/URL][/QUOTE] Przypominamy, przypominamy...fajny bazarek. Przymierzałam się do Kenzo, ale są chętni, więc obejdę się ze smakiem albo raczej z zapachem :evil_lol: i tym sposobem Amcio zyska 5 dyszek na które jutro zrobię przelew. Trzymaj się ciepło Amorku :lol: Quote
giselle4 Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 [quote name='iwstar58']Przypominamy, przypominamy...fajny bazarek. Przymierzałam się do Kenzo, ale są chętni, więc obejdę się ze smakiem albo raczej z zapachem :evil_lol: i tym sposobem Amcio zyska 5 dyszek na które jutro zrobię przelew. Trzymaj się ciepło Amorku :lol:[/QUOTE] dziekuje Iwonko ze jestes i jestes zdrowa:) Quote
giselle4 Posted November 4, 2013 Author Posted November 4, 2013 [B]Amorek dziękuje cioci iwstar85 za całe 50zl juz na koncie i bardzo dziękujemy.bardzo[/B] Quote
Majkowska Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Cześć Amorku :) Na bazarku się uzbierało chyba na kolejny spokojny miesiąc hotelowania. A jak Twoje finanse wyglądają obecnie? Quote
Mysza2 Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 [quote name='Majkowska']Cześć Amorku :) Na bazarku się uzbierało chyba na kolejny spokojny miesiąc hotelowania. A jak Twoje finanse wyglądają obecnie?[/QUOTE], A z tego połowa miesiąca to zasługa cioci Majkowskiej :loveu::loveu::loveu: i Andegawenki :loveu::loveu::loveu: [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248149-Rozliczamy-Kenzo-i-r%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Amorka-do-04-11-2013[/url] Quote
Majkowska Posted November 6, 2013 Posted November 6, 2013 Ciocia Majkowska o Amorku myśli codzień... O jednym i o drugim - o tym i o moim Amorku, którego już z nami nie ma... Cieszę się ogromnie że Amorek będzie miał te pieniążki. Bardzo chciałabym żeby mu się napisał jak najlepszy scenariusz... Z całego serca ci tego pieseczku życzę... Quote
giselle4 Posted November 7, 2013 Author Posted November 7, 2013 [quote name='Majkowska']Ciocia Majkowska o Amorku myśli codzień... O jednym i o drugim - o tym i o moim Amorku, którego już z nami nie ma... Cieszę się ogromnie że Amorek będzie miał te pieniążki. Bardzo chciałabym żeby mu się napisał jak najlepszy scenariusz... Z całego serca ci tego pieseczku życzę...[/QUOTE] ten misiąc tez zaplacimy wspolnymi siłami dziękuje Quote
Majkowska Posted November 7, 2013 Posted November 7, 2013 a miesiąc hotelowania dla Amorka to 300zł, tak? (+ wyżywienie + wet) Quote
zuziaM Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Koszt hotelowania to 300 zl. Wyzywienie jest moje i moje sa leki na watrobe Essentiale Forte i jakies witaminy , ktore co jakis czas dostaje i ostatnio dostawal Memotropil na ozywienie komorek mozgowych i koncentracji myslenia. Moje sa rowniez koszty lekow , ktore od czasu do czasu Amorek dostaje, kiedy widze ze ma trudnosci z chodzeniem i ktoras nozka boli. Dostaje wtedy przez kilka dni leki p.zapalne i p. bolowe , jak np. Scanodyl czy Canidryl. Amorek radzi sobie nadal jako tako. Kojarzy wszystko co sie wokolo dzieje, ma aprtyt. Zachowuje sie jak przystalo na 20-letniego dziadunia. Pozdrawiamy. Quote
giselle4 Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Dzisiaj dostalismy pieniazki od fiorsteinbock do podziału na psiaki wiec Amorek-10zl Lucynka-10zl Palomek-10zl Kesh-20zl co daje nam 50zl bardzo dziękujemy zwlaszcza ze jest to druga wplata na Amorka w tym miesiącu. Quote
giselle4 Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Przyszly tez almenty Od ciocia WARANSKIEJ do podziału na psiaki Kesh-40zl Amorek-40zl Palomek-60zl Lucynka-60zl co daje nam-200zl bardzo dziękujemy cioteczko Quote
giselle4 Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 [quote name='zuziaM']Koszt hotelowania to 300 zl. Wyzywienie jest moje i moje sa leki na watrobe Essentiale Forte i jakies witaminy , ktore co jakis czas dostaje i ostatnio dostawal Memotropil na ozywienie komorek mozgowych i koncentracji myslenia. Moje sa rowniez koszty lekow , ktore od czasu do czasu Amorek dostaje, kiedy widze ze ma trudnosci z chodzeniem i ktoras nozka boli. Dostaje wtedy przez kilka dni leki p.zapalne i p. bolowe , jak np. Scanodyl czy Canidryl. Amorek radzi sobie nadal jako tako. Kojarzy wszystko co sie wokolo dzieje, ma aprtyt. Zachowuje sie jak przystalo na 20-letniego dziadunia. Pozdrawiamy.[/QUOTE] Witaj Zuziu tak jak pisalam na pv zaplace we wtorek za pobyt Amorka u Ciebie i bardzo dziękuje za dobre słowo o naszym Amorro:) Quote
Majkowska Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='zuziaM'] Zachowuje sie jak przystalo na 20-letniego dziadunia. Pozdrawiamy.[/QUOTE] Jak to 20 letniego? :crazyeye: Quote
giselle4 Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 [quote name='Majkowska']Jak to 20 letniego? :crazyeye:[/QUOTE] tak cioteczko On juz jest pełnoletnim facetem Quote
Majkowska Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 Naprawdę? O retty. Myślałam że ma tak ze 12 - tak jest w pierwszym poście. O matko... to mój senstyment do niego wzrósł o kolejne 100%. Quote
giselle4 Posted November 8, 2013 Author Posted November 8, 2013 Amorek sie zakochuje i jeszcze spokojnie zyje dlatego napisalam ze jego powrot do schronu to smierc zawsz blagam o kazdą malutka nawet kwote aby tylko mial spokoj i jedzenie i milosc jaka jego otacza Zuzia. Quote
maarit Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='Majkowska']Jak to 20 letniego? :crazyeye:[/QUOTE] Też mi oczy wyskoczyły z orbit jak to przeczytałam... Quote
Majkowska Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 TYmbardziej zasłużył na godną emeryturę... To czy ja dobrze rozumiem, że on czeka na właściciela już 8 lat? Quote
Mysza2 Posted November 8, 2013 Posted November 8, 2013 [quote name='Majkowska']TYmbardziej zasłużył na godną emeryturę... To czy ja dobrze rozumiem, że on czeka na właściciela już 8 lat?[/QUOTE] 3 lata, w 2010 wyłowiono biedaka z rzeki i zawieziono do schroniska Quote
giselle4 Posted November 9, 2013 Author Posted November 9, 2013 [quote name='Mysza2']3 lata, w 2010 wyłowiono biedaka z rzeki i zawieziono do schroniska[/QUOTE] juz nie miał jednego oczka i juz byl bardzo stary na oko napisalam ile ma lat ale zycie pokazuje ze znacznie wiecej Quote
Recommended Posts