Jump to content
Dogomania

Amor,to najpiekniejsze slowo dla takiego dziadka jak ja.Zbieram na hotel $

Recommended Posts

• Replies 3.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mysza2']Amorek pięknie zaprasza na bazarek i prosi o pomoc w rozsyłaniu i hopsaniu:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248149-Kevin-Klein-i-różności-dla-Amorka-do-04-11-2013[/URL][/QUOTE]

Przypominamy, przypominamy...fajny bazarek.

Przymierzałam się do Kenzo, ale są chętni, więc obejdę się ze smakiem albo raczej z zapachem :evil_lol:
i tym sposobem Amcio zyska 5 dyszek na które jutro zrobię przelew.
Trzymaj się ciepło Amorku :lol:

Posted

[quote name='iwstar58']Przypominamy, przypominamy...fajny bazarek.

Przymierzałam się do Kenzo, ale są chętni, więc obejdę się ze smakiem albo raczej z zapachem :evil_lol:
i tym sposobem Amcio zyska 5 dyszek na które jutro zrobię przelew.
Trzymaj się ciepło Amorku :lol:[/QUOTE]
dziekuje Iwonko ze jestes i jestes zdrowa:)

Posted

[quote name='Majkowska']Cześć Amorku :) Na bazarku się uzbierało chyba na kolejny spokojny miesiąc hotelowania.
A jak Twoje finanse wyglądają obecnie?[/QUOTE],
A z tego połowa miesiąca to zasługa cioci Majkowskiej :loveu::loveu::loveu: i Andegawenki :loveu::loveu::loveu:
[url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/248149-Rozliczamy-Kenzo-i-r%C3%B3%C5%BCne-r%C3%B3%C5%BCno%C5%9Bci-dla-Amorka-do-04-11-2013[/url]

Posted

Ciocia Majkowska o Amorku myśli codzień... O jednym i o drugim - o tym i o moim Amorku, którego już z nami nie ma...
Cieszę się ogromnie że Amorek będzie miał te pieniążki. Bardzo chciałabym żeby mu się napisał jak najlepszy scenariusz... Z całego serca ci tego pieseczku życzę...

Posted

[quote name='Majkowska']Ciocia Majkowska o Amorku myśli codzień... O jednym i o drugim - o tym i o moim Amorku, którego już z nami nie ma...
Cieszę się ogromnie że Amorek będzie miał te pieniążki. Bardzo chciałabym żeby mu się napisał jak najlepszy scenariusz... Z całego serca ci tego pieseczku życzę...[/QUOTE]

ten misiąc tez zaplacimy wspolnymi siłami
dziękuje

Posted

Koszt hotelowania to 300 zl.
Wyzywienie jest moje i moje sa leki na watrobe Essentiale Forte i jakies witaminy , ktore co jakis czas dostaje i ostatnio dostawal Memotropil na ozywienie komorek mozgowych i koncentracji myslenia.
Moje sa rowniez koszty lekow , ktore od czasu do czasu Amorek dostaje, kiedy widze ze ma trudnosci z chodzeniem i ktoras nozka boli. Dostaje wtedy przez kilka dni leki p.zapalne i p. bolowe , jak np. Scanodyl czy Canidryl.

Amorek radzi sobie nadal jako tako. Kojarzy wszystko co sie wokolo dzieje, ma aprtyt.
Zachowuje sie jak przystalo na 20-letniego dziadunia.
Pozdrawiamy.

Posted

Dzisiaj dostalismy pieniazki od fiorsteinbock do podziału na psiaki
wiec Amorek-10zl
Lucynka-10zl
Palomek-10zl
Kesh-20zl
co daje nam 50zl
bardzo dziękujemy zwlaszcza ze jest to druga wplata na Amorka w tym miesiącu.

Posted

[quote name='zuziaM']Koszt hotelowania to 300 zl.
Wyzywienie jest moje i moje sa leki na watrobe Essentiale Forte i jakies witaminy , ktore co jakis czas dostaje i ostatnio dostawal Memotropil na ozywienie komorek mozgowych i koncentracji myslenia.
Moje sa rowniez koszty lekow , ktore od czasu do czasu Amorek dostaje, kiedy widze ze ma trudnosci z chodzeniem i ktoras nozka boli. Dostaje wtedy przez kilka dni leki p.zapalne i p. bolowe , jak np. Scanodyl czy Canidryl.

Amorek radzi sobie nadal jako tako. Kojarzy wszystko co sie wokolo dzieje, ma aprtyt.
Zachowuje sie jak przystalo na 20-letniego dziadunia.
Pozdrawiamy.[/QUOTE]

Witaj Zuziu
tak jak pisalam na pv
zaplace we wtorek za pobyt Amorka u Ciebie i bardzo dziękuje za dobre słowo o naszym Amorro:)

Posted

Amorek sie zakochuje i jeszcze spokojnie zyje
dlatego napisalam ze jego powrot do schronu to smierc
zawsz blagam o kazdą malutka nawet kwote
aby tylko mial spokoj i jedzenie i milosc jaka jego otacza Zuzia.

Posted

[quote name='Majkowska']TYmbardziej zasłużył na godną emeryturę...
To czy ja dobrze rozumiem, że on czeka na właściciela już 8 lat?[/QUOTE]
3 lata, w 2010 wyłowiono biedaka z rzeki i zawieziono do schroniska

Posted

[quote name='Mysza2']3 lata, w 2010 wyłowiono biedaka z rzeki i zawieziono do schroniska[/QUOTE]

juz nie miał jednego oczka
i juz byl bardzo stary
na oko napisalam ile ma lat
ale zycie pokazuje ze znacznie wiecej