Marycha35 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 (edited) W Amorka ślę buziale:) Dziewczynki zapraszam na ten wątek, sunia doświadczyła potworności, trzeba gnoja namierzyć, który to jej zrobił. Dużo Ludków potrzeba, rozsyłanie, akcja na FB, przekazywanie tego na FB właśnie. Teraz suniaczek już bezpieczny, ale było piekło, pomóżcie proszę: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246811-Sarina-oneczka-znaleziona-w-lesie-zaklejony-taśmą-pyszczek-pocięta-żyletką-w-środku/page3[/URL] Edited September 5, 2013 by Marycha35 Quote
giselle4 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [quote name='giselle4'][COLOR=#4b0082][B]mimo tak choinych darow Amorkowi brakuje na czynsz u Zuzi kto jeszcze wesprze grosikiem zakochanego?[/B][/COLOR][/QUOTE] kto da grosik dla Amorka? jutro termin zaplaty a kasy ...brakuje:( Quote
giselle4 Posted September 5, 2013 Author Posted September 5, 2013 [B]brakuje Amorkowi do bezpieczenstwa we wrzesniu-51zl[/B] Quote
giselle4 Posted September 10, 2013 Author Posted September 10, 2013 Cioteczki, dzisiaj muszę przelać 300zł za kolejny miesiąc, mam na koncie: [SIZE=4]Kwota na koncie Amorka-249zl[B][SIZE=4] [/SIZE][/B][SIZE=3]dołożę ze swoich różnicę, ale nie będę w stanie co miesiąc tego robić. Bardzo proszę i pomoc w utrzymaniu Amorka w hotelu bo zaraz zaczniemy generować dług. Proszę Was...pomóżcie bo sama nie jestem w stanie dokładać do kwoty 300zł :/ a mam wiecej psow bez deklaracji.Dziekuje[/SIZE][B][SIZE=4] [/SIZE][/B][/SIZE] Quote
Mysza2 Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Przelałam skromne 3 dyszki:( Może ktoś jeszcze się dorzuci:( Quote
giselle4 Posted September 12, 2013 Author Posted September 12, 2013 [COLOR=#000080][B]Bardzo dziękuje Mysza2 oraz Kamali za wplaty na rzecz Amorka obie ciocie wplacily po 30zl i Amcio jest bezpieczny i jeszcze ma 9zl na pazdziernik Dziekuje wsparcie Amorka to welki dar dla niego bo to dar zycia[/B][/COLOR] Quote
giselle4 Posted September 15, 2013 Author Posted September 15, 2013 [INDENT]Ciocia WARANSKA przyslala alimenty mimo ze jeszcze miesiec temu była w Polsce i wydala mase kasy na ,,moje ,,psiaki wczoraj zadzwonila i mowi masz alimenty aby nie scigał mnie komornik. 210zl do podzialu [B]Tuptus-40zl Kesh-50zl Lucynka-40zl Amorek-40zl Palomek-40zl Bardzo dziękuje,jest mi czasem wstyd ze tyle płacisz pieniędzy na,,moje,, psiaki a ja jestem taka kulejąca mam garstke przyjaciol -pomocnikow ale ta mała ilosc to prawdziwi przyjeciele i wiem ze zawsze będą pomagac psiakom i to nie koniecznie moim Wszystkim dziekuje Dziekuje Marysiu[/B] [/INDENT] Quote
zuziaM Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Dawno nie meldowalismy sie z Amorciem, wiec nadrabiamy zaleglosci. Niuniuś znow zakochany i znow sluchamy serenadek wyspiewywanych dla , tym razem, dwoch cieczkowych suczek. Calymi dniami drepcze po ogrodzie wyszukujac zapaszki pozostawiane przez panienki. Co go zaprowadze z konca ogrodu na poslanko, zeby sobie pospal choc pol godzinki, to za kwadrans juz go widze tuptajacego w odleglej czesci ogrodu. I tak sie prowadzamy kilkanascie razy dziennie. Troche mnie boli ostatnio kregoslup i takie prowadzenie Amorka, kiedy jestem pochylona, powoduje dyskomfort. Biore wiec kawalera na rece i niose na poslanie. I musze przyznac, ze niuniek juz calkowicie sie oswoil z dotykiem reki. Kiedys nie do pomyslenia bylo, zeby go lekko pchnac .... zaraz piszczal jakby ze strachu, ze chce sie mu zrobic krzywde. Teraz na rekach jest spokojny i cierpliwie czeka kiedy sie go postawi na ziemi. Ma apetycik i zajada swoje ulubione kurczaki z ryzem i kasza. Chetnie zjada tez chlebek z pasztecikiem. Nie zabardzo lubi natomiast makaron. Od dawna juz po jego zjedzeniu, od razu nim wymiotowal. Przestalam wiec mu go dawac. Co jakis czas dostaje przez kilka dni witaminy. Ostatnio troche uginaly mu sie tylne lapki. Byc moze, ze to przez chlod i wilgoc na dworze. Dalam przez kilka dni tabletki ( MOILEK 7,5 mg ), ktore dzialaja przeciwzapalnie i przeciwbolowo. Poza tym wszystko w porzadku. Pozdrawiamy. Quote
giselle4 Posted September 16, 2013 Author Posted September 16, 2013 bardzo dziekuje Zuziu za dobre wiesci:0:) Quote
Mysza2 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 A on znowu zakochany "już szron na głowie, już nie to zdrowie, a w sercu ciągle maj" :) Quote
Marycha35 Posted September 16, 2013 Posted September 16, 2013 Hi, hi, grzybuś nasz dzielnie broni honoru Amorrrków:) I brawo dla tej Pani, która ma piękne imię Marysia i taki z serducha pycha gest!!! Quote
Marycha35 Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 (edited) I ja buziuję smoczka kochliwego:) Edit: Dziewczynki, zapraszam do samotnej bidy psiej ślicznej, co śpiunka w piaskownicy...: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/247228-Roger-w-typie-sznaucera-spragniony-człowieka-szuka-DS-lub-DT-na-już-"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...T-na-już-[/URL]! Edited September 20, 2013 by Marycha35 Quote
basia34 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Amorku na dobranoc buziol w nochalka. Quote
Majkowska Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Przyszłam tu i wzruszyłam się okropnie... Miałam psa Amorka... też był fantastycznym wiejskim kundelkiem...też był fantastycznym i oddanym przyjacielem...też zestarzał się, pochorował, cierpiał... W listopadzie odszedł od nas mając 13 lat... Przeczytałam historię tego Amorka to od razu łzy się polały strumieniem... Psu potrzeba tak niewiele - zestarzeć się zwyczajnie przy swoim człowieku i odejść w ciepłym domu pełnym miłości... Postaram się odwiedzać, a jak się uda to i wspomóc go choć odrobinkę... Trzymaj się pieseczku... Quote
Mysza2 Posted September 23, 2013 Posted September 23, 2013 Witaj kochana u Amorka:) Tak nas tutaj mało do pomocy :loveu::loveu: Quote
giselle4 Posted September 24, 2013 Author Posted September 24, 2013 (edited) Witamy Amorek potrzebuje cioteczek i potrzebuje pomocy. Chcemy aby koniec jego zycia był laskawszy niz to co juz przezył Edited September 25, 2013 by giselle4 Quote
giselle4 Posted September 25, 2013 Author Posted September 25, 2013 podniose naszego zakochanego:) Quote
Recommended Posts