Olivin Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 Najpierw był spacer, a potem... kolejny i... pieszczoszki i... czesanko i Grej szczęśliwy !!!!:lol::lol::lol: Quote
Olivin Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Grej, stary cwaniaczek przywitał mnie dziś radośnie, ale na widok smakołyków stracił głowę ... Wiosna chyba zbliża się dużymi krokami, tydzień temu szczotkowałam Greja, a dziś jak zobaczyłam jego futerko- wszystko wyłazi i sterczy brzydko...postaram się jutro wyczesać- no przecież Grej musi być najpiękniejszy:lol: Quote
Marycha35 Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Słusznie:) Domki mają się bić o przystojniaka!!!! Quote
Romka Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Już raz był czesany ale wiosna zbliża się i niunio zrzuca co się da: Quote
Ziutka Posted March 10, 2012 Posted March 10, 2012 Alez mu dobrze :) ciocia Olivin pięknie wyczesała Misia :loveu: Quote
Olivin Posted March 13, 2012 Posted March 13, 2012 Czy on nie jest piękny??? Kochany Grej:loveu: Quote
Marycha35 Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Awaria zjadła posty o Grejku!!! Jak on się czuje????? Quote
Olivin Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Grejowi ma się na życie :lol: Czuje się bardzo dobrze, odzyskał siłę, chętnie spaceruje, jest radosny i bardzo posłuszny. Szczeka na swoich kolegów, a jak już ich obszczeka jest wyjątkowo zadowolony :lol: Przyjmuje leki i dopisuje mu apetyt. Stary pierniczek :loveu: wystraszył nas... Jest jeszcze trochę słaby, ale nastąpiła zdecydowana poprawa... z pewnością dlatego, że wszyscy trzymali za niego kciukacze ;) I warto było! Grej tak trzymaj !!! Quote
Marycha35 Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Olivko;) kochana dzięki za takie pycha wieści, uffffff:):):) Grejka buziuję w uszka:) Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Pamiętacie,tak wyglądał Grej w dniu,w którym zachorował i trafił do lecznicy.Miał zapchane jelita,bardzo bolały go stawy.I to właśnie stawy są teraz głównym problemem naszego Greja: Wszyscy bardzo martwiliśmy się o Greja a on poradził sobie,po kilku dniach wrócił do schroniska.Jeszcze raz pojechał do lecznicy,ponieważ źle się poczuł... a teraz już czuje się dobrze,oczywiście jak na schorowanego,starego psa.To są zdjęcia ze środy: Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 A tak wyglądał spacerek Greja w sobotę: Moim zdaniem widać wyraźną poprawę.Grej nabrał ciała,lepiej porusza się. Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 A to są zdjęcia z piątku,odwiedzamy teraz z Olivin po pracy Greja i zabieramy go na krótki spacerek: Grej bardzo cieszy się z naszych wizyt,wyraźnie jest ucieszony.Ostatnio był już w tak dobrej kondycji,że obszczekał swoich kolegów w boksach obok furtki: Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Grej otrzymuje leki,które pomagają mu przy chorobie stawów,otrzymuje także 2 razy dziennie Karsiwan.Spacerki są bardzo krótkie ale codziennie.Taki spacer pozwala na rozruszanie stawów.Z uwagi na jego wrażliwy przewód pokarmowy Grej może jeść teraz tylko mokrą karmę.Kupiłam mu 6 dużych puszek takiej karmy.Podobną ilość karmy w puszkach kupiła Grejowi p.Beata,która od 12 kwietnia jest naszą nową wolontariuszką.Dziękujemy bardzo!:loveu: Grej nadal potrzebuje karmy w puszkach...gdyby ktoś mógł nam pomóc będziemy bardzo wdzięczne... Trzymajcie kciuki za Greja on nadal tego potrzebuje... Quote
UMilki Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 A czy może jeść karmę suchą rozmoczoną w wodzie? Wiem, że są suche karmy, które można rozmaczać. Quote
Romka Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 UMilki napisał(a):A czy może jeść karmę suchą rozmoczoną w wodzie? Wiem, że są suche karmy, które można rozmaczać. W tym problem,że nie może,już pytałyśmy... Quote
Olivin Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Byłyśmy z Romką u Greja wczoraj i dziś. Zabrałyśmy go na spacer. Grej czuje się świetnie, z każdym dniem widać poprawę jego stanu zdrowia. Porusza się energicznie, cieszy się i podchodzi po głaski. Dziś spacerował z Perełką i Romką(suczką Romki) i bardzo fajnie się dogadywali. Po spacerku i obszczekaniu kolegów, wraca spokojnie do swojego boksu. Quote
Romka Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 Zdjęcia z dzisiejszego spacerku: ...reszta jutro.Idę spać... Quote
Romka Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 [quote name='Romka']Grej otrzymuje leki,które pomagają mu przy chorobie stawów,otrzymuje także 2 razy dziennie Karsiwan.Spacerki są bardzo krótkie ale codziennie.Taki spacer pozwala na rozruszanie stawów.Z uwagi na jego wrażliwy przewód pokarmowy Grej może jeść teraz tylko mokrą karmę.Kupiłam mu 6 dużych puszek takiej karmy.Podobną ilość karmy w puszkach kupiła Grejowi p.Beata,która od 12 kwietnia jest naszą nową wolontariuszką.Dziękujemy bardzo!:loveu: Grej nadal potrzebuje karmy w puszkach...gdyby ktoś mógł nam pomóc będziemy bardzo wdzięczne... Trzymajcie kciuki za Greja on nadal tego potrzebuje... Kupiłam wczoraj Grejowi kolejne 2 duże puszki mięsne. Quote
Marycha35 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Kochany, stary Grej, pupina podkulona taka, ale dobrze, że czuje się lepiej! I jedzonko ma:) Quote
Recommended Posts