Lolalola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='anita_happy']i WRESZCIE TO!!!!!!!!!!!! [IMG]http://global.images8.fotosik.pl/1598/2745a6f612ebafe2gen.jpg[/IMG] [IMG]http://global.images8.fotosik.pl/1598/c1a8e53c3c0ed7d2gen.jpg[/IMG] te różowe łapinki..te gjube poduchy...te USZY!!!!ten ogon w strucel...no nie...jak można nie zakochać się w tym cudaku..6 lat w bidulu![/QUOTE] kurczeeee jakie ona ma smieszne te girki;) zlepek wszystkich ras psow i samolotow i helikoptrow;)dlatego jest taka kofana:) Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='delfy2000'][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9775/ulencja.jpg[/IMG] - a to moje ulubione... Od dzisiaj już to psie suczydełko Pakuje manatki swe w podróżne pudełko Bo jutro przenosi się na pilskie zadupie Aby Danusia miała swe zwierzaki w kupie[/QUOTE] no na pulpicie nawet miałas :P Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Lolalola']kurczeeee jakie ona ma smieszne te girki;) zlepek wszystkich ras psow i samolotow i helikoptrow;)dlatego jest taka kofana:)[/QUOTE] no mówiłam CI, ze ma GIRE słodkie..rózowe i grubaśne... Quote
anita_happy Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 ide spac...musze sie dopchać po swoja kołdre..w pl zimno...mam dwie kołdry..ale juz zajete przez suczydła... ide je wywalic... ULKa ...trzyammy kciukasy, za Uliujanki kilometrasy Quote
Lolalola Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 ide spac.......myslac o Uli,pewnie mi sie przysni:)jej rozowa stopa...;) Quote
Asiaczek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 No to z rańca - szerokiej drogi:) Pzdr.[U][URL="http://www.dogomania.pl/threads/18883-Basenji-Asiaczek-przyjaciele/page1556"][IMG]http://img850.imageshack.us/img850/8594/wazirbanner.png[/IMG][/URL][/U] Quote
Lili8522 Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ulcia tak sie ciesze że jedziesz do domku, jupi jupi! Quote
danavas Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 może nic nie piszę ale sobie pod noskiem kibicuje Uli odkąd dostałam zaproszenie na ten wątek..... cieszę się że Ulcia śmiga już dziś do domku..swojego:):) Quote
anita_happy Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 [quote name='danavas']może nic nie piszę ale sobie pod noskiem kibicuje Uli odkąd dostałam zaproszenie na ten wątek..... cieszę się że Ulcia śmiga już dziś do domku..swojego:):)[/QUOTE] już są w drodze :P Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 sa,sa:) Ula zdenerwowana na poczatku byla,ale teraz grzecznie lezy,raz bidulka zwymiotowala z nerwow,ale juz jest dobrze,zaraz staja na siusiu i piciu;) kurcze jak to bedzie jak sie zobaczy z panstwem i zwierzakami??srasznie sie denerwuje... Quote
magiraf Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Bedzie dobrze!!! :) Ulinko Ulubiona, trzymamy kciuki naaajmocniej za Twoje pierwsze kroki rozowa stopa w nowym domalu! Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Elmira jest przekochana i wszystko bedzie ok......:):) Ulcia sobie poradzi.......niech jada spokojnie....... Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 mam nadzieje,bo uczyc sie spokojnie nie moge...;)tylko ciagle tu slecze...;) Quote
marakota Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Danusia pisała, że są już na miejscu. Ulka jest bardzo zdezorientowana,chłopaki na podwórku a Celina zjeżona siedzi na szafie i warczy. A Ulka ma czas na aklimatyzację, przed kolejnymi prezentacjami. Quote
marakota Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 będzie ok - wierzę że tak będzie! co oczywiście nie przeszkadza mi się denerwować ... Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 bala sie wiec do domu zostala wniesiona na rekach...;) malutka bieda....mam nadzieje,ze sie odnajdzie,choc teraz ma niezlego stresa wiem....:( Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Dajcie jej trochę czasu, czy wy jak pojawiacie się w zupełnie nieznanym, nowym miejscu czujecie się od razu doskonale i komfortowo. Ona musi spokojnie się rozejrzeć pomalutku pozna to miejsce i rodzinkę i wtedy wszystko się ułoży i będzie dobrze. Wtedy Ulcia poczuje ulgę i poczuje się szczęśliwa. Quote
Neris Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Nie dojechała książeczka zdrowia Uli, jest tylko karta ze schroniska. Książeczka została u Jamora? Nie wiemy kiedy mała była odrobaczana i szczepiona. Quote
Aimez_moi Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ulcia....spokojnie i powolutku...... Ona jest malutka i musi sie odnalesc...... Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Neris']Nie dojechała książeczka zdrowia Uli, jest tylko karta ze schroniska. Książeczka została u Jamora? Nie wiemy kiedy mała była odrobaczana i szczepiona.[/QUOTE] jak sie Anita zjawi wszystkiego sie dowiemy,albo sama zadzwonie do Jamora.....wszystko doslemy!! Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 ok,juz dzwonilam do p.Danusi w sprawie szczepien:) bardzo sie rozbawilam bo pani powiedziala,ze Ulka gania za jamnikiem a On Jej nie chce,nie chce Jej zalotow,hahah;);) oczywiscie na powitanie walnela sie na lozeczko,haha;) obeszla z pania cale gospodarstwo...;) Quote
Iljova Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ale to było wiadome że jak tylko zrobi rozpoznanie terenu to będzie wszystko dobrze :loveu: :lol: Quote
Asiaczek Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lolalola']ok,juz dzwonilam do p.Danusi w sprawie szczepien:) bardzo sie rozbawilam bo pani powiedziala,ze Ulka gania za jamnikiem a On Jej nie chce,nie chce Jej zalotow,hahah;);) oczywiscie na powitanie walnela sie na lozeczko,haha;) obeszla z pania cale gospodarstwo...;)[/QUOTE] Ulka powoli się rozkręca;) Pzdr. Quote
Lolalola Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Asiaczek']Ulka powoli się rozkręca;) Pzdr.[/QUOTE] niooooo:) a ja musze sie chyba melisy napic za to,bo jestem bardzo rozkrecona i podkrecona calym wydarzeniem ;) Quote
Recommended Posts