Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ula ide spac,jestem wykonczona.............ciagle sie stresuje na dogo i tyle.........................mam nadzieje,ze wszystko bedzie dobrze bo inaczej mnie ten stres zezre:(

Posted

no.....
a kiedy w końcu ta przedadopcyjna?
I kiedy Ulka wciśnie się między nowych ludzi rozpychając się łapami w łóżku????

Ech...już to widzę, Ulka w łóżku - przecież ona chyba nie wie co to łóżko, pościel, powrót na noc do domu....
Do tej pory miała tylko budę....w schronisku tą straszną, u jamora tą o lepszych standardach...

Ale Ulka szybko się przyzwyczai do tego dobrego :)

Aż jestem ciekawa relacji nowych ludzi Ulki z nowego domu :)....będę czekać z niecierpliwością, a tymczasem - wszystkie ciotki do muffinki niech biegną, bo jeden psiak do ogłaszania i myślenia o nim odszedł i trzeba szybko tą lukę zapełnić!!!!

Posted

Krótko jestem na wątku, ale Ulę Uszatą bardzo polubiłam.Trzymam kciuki z całej siły za domek.Bardzo mi się podobają fotki Państwa z psiakami.

Posted

[quote name='Isadora7']Ja jestem cichym czytaczem Uli Brzyduli. I tak po mojemu jeżeli Neris zna tych ludzi, to czy nie szkoda fatygi na wizyty przedadopcyjne? Czy nie lepiej upewnić się czy Państwo nie zrazili się i umawiać po prostu już transport Uli.[/QUOTE]
Swiete slowa, po co jakies wizyty, jesli chetni Panstwo na Ulcie sa znani Neris. Zalatwiajcie transport dla suni, a potem ktos bedzie jechal na wakacje nad morze i zajrzy po drodze do Ulciowego domu na wizyte poadopcyjna.

Szczerze mowiac, to troche emocji na watkach nie zaszkodzi, ale nie mozna z gory oceniac ludzi ze wzgledu na miejsce ich zamieszkania. Moja Ciocia mieszka na wsi pod Mielcem, ma 2 uratowane psy (wczesniej miala 3, w tym 2 ze schroniska), jutro jedzie adoptowac kolejna bide ze schronu, zeby miec 'stan' 3 psow. Psy sa wysterylizowane/wykastrowane, szczepione, odrobaczane regularnie.

Posted

lalalallallalalallaaa:)witaj Ulciu i cioteczki,mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie ulozy i bedziemy podziwiac Ulcie z reszta ferajny na lozeczku!!!Czekamy na wiesci do ciotki Anity co i kiedy bedzie sie dzialo??papapaaaa

Posted

[quote name='farmerka63']To bardzo proszę dać mi znać, co z tą przeadopcyjną. Marta jest gotowa jechać nawet we wtorek - jeśli tylko Państwo z Brzeźnicy wyrażą akceptację.[/QUOTE]
wszystko napiszemy cioteczko!!!!:)
czekamy na Anite....co powie;)

Posted

Anita gdzieś jest to napewno ale kiedy będzie mogła pojawić się na dogo to niewiem :-)

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/TbsZdNidiXI/AAAAAAAABSQ/kW-vN2_z73k/WITAJULCIUKOCHANA.gif[/IMG]

Posted

witam witam:)
jestem na zaproszenie Farmerki, we wtorek lub srode moge zrobic ta wizyte PA tylko napiszcie mi moze czego sobie zyczycie:) moge wypytac o wszytko zobaczyc na własne oczy oczywiscie i zrobic zdjecia :)
niesprawiedliwe jest wrzucac wszytkich do jednego wora, robiłam wiele wizyt PA wielu psom znalezlismy domy i wiele psów zawiozłam do nowych domów, z ktorymi jestem w kontakcie tel mailowym, dostaje zdjecia i czasem wpada sie na poadopcyjna:)
pierwszy raz spotykam sie ze stwierdzeniem ze dana okolica czy czesc województwa jest jakas szczegolnie zła, moim zdaniem na to nie ma rególy sama jestem z wioski i mimo ze w naszej okolicy jest wiele nieszczescia z którym walczymy to znajdą sie tez wyjatki np JA ) na 2 pokojowym mieszkaniu dziele łóżko z 3 duzymi suniami(oczywiscie przygarmnietymi) i 2 kotkami.i 2 królikami wiec pewnie Panstwo którzy chca adoptować Ule tez sa takimi wyjatkowymi ludzmi:)
znam wielu ludzi z wioski gdzie psy maja wspaniałe warunki . W kazdej czesci Polski znajdziemy zarówno miłosników zwierzat jak i tych którzy sie nad nimi znecaja, nawet w duzych miastach zyje wiele biednych łancuchowych psów:(, tak naprawde wszedzie mozna sie doszukac i złego i dobrego bo na to nie ma regóły czesto tez mozna sie grubo pomylić!!!!!! sama wiele razy przekonałam sie ze niepotrzebnie sie zamartwiałam, innym razem wydawało sie ze domek wspaniały az tu nagle ,,reklamacja psa" :(
trzymam kciuki za domek i wierze ze bedzie dobrze!!! 668432511 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] to kontakt do mnie, przy okazji przeswietlimy tamte okolice

Posted

[quote name='martaipieski']ja mam tam 50km w jedna strone a TY Weroniu chyba wiecej:/ mi obojetne kto pojedzie ale jakby co jestem w gotowosci:D[/QUOTE]

No ja to wiem, że więcej:/
A zna ktoś kogoś z okolicy Pobiedzisk? - tak zapytam przy okazji...

Posted

[quote name='Iljova']Anita gdzieś jest to napewno ale kiedy będzie mogła pojawić się na dogo to niewiem :-)

[IMG]https://lh5.googleusercontent.com/_I_x4Uhz20m4/TbsZdNidiXI/AAAAAAAABSQ/kW-vN2_z73k/WITAJULCIUKOCHANA.gif[/IMG][/QUOTE]

anita dotarła - jest na majówce u jamników bianki :P

Posted

[quote name='anita_happy']anita dotarła - jest na majówce u jamników bianki :P[/QUOTE]
[COLOR=red]Anita wiemy juz cos na temat Uleczki?????rozmawialas z panstwem?????[/COLOR]

Posted

[quote name='martaipieski']witam witam:)
jestem na zaproszenie Farmerki, we wtorek lub srode moge zrobic ta wizyte PA tylko napiszcie mi moze czego sobie zyczycie:) moge wypytac o wszytko zobaczyc na własne oczy oczywiscie i zrobic zdjecia :)
niesprawiedliwe jest wrzucac wszytkich do jednego wora, robiłam wiele wizyt PA wielu psom znalezlismy domy i wiele psów zawiozłam do nowych domów, z ktorymi jestem w kontakcie tel mailowym, dostaje zdjecia i czasem wpada sie na poadopcyjna:)
pierwszy raz spotykam sie ze stwierdzeniem ze dana okolica czy czesc województwa jest jakas szczegolnie zła, moim zdaniem na to nie ma rególy sama jestem z wioski i mimo ze w naszej okolicy jest wiele nieszczescia z którym walczymy to znajdą sie tez wyjatki np JA ) na 2 pokojowym mieszkaniu dziele łóżko z 3 duzymi suniami(oczywiscie przygarmnietymi) i 2 kotkami.i 2 królikami wiec pewnie Panstwo którzy chca adoptować Ule tez sa takimi wyjatkowymi ludzmi:)
znam wielu ludzi z wioski gdzie psy maja wspaniałe warunki . W kazdej czesci Polski znajdziemy zarówno miłosników zwierzat jak i tych którzy sie nad nimi znecaja, nawet w duzych miastach zyje wiele biednych łancuchowych psów:(, tak naprawde wszedzie mozna sie doszukac i złego i dobrego bo na to nie ma regóły czesto tez mozna sie grubo pomylić!!!!!! sama wiele razy przekonałam sie ze niepotrzebnie sie zamartwiałam, innym razem wydawało sie ze domek wspaniały az tu nagle ,,reklamacja psa" :(
trzymam kciuki za domek i wierze ze bedzie dobrze!!! 668432511 [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] to kontakt do mnie, przy okazji przeswietlimy tamte okolice[/QUOTE]
czesc Martaipieski:)bardzo Ci dziekuje za pomoc,kochana jestes!!!!
Czekam z niecierpliwoscia na jakies szczegoly od Anity.................................kurcze wsyslo gdzies te ciotke a ja tu umieram:/

Posted

[quote name='anita_happy']NERIS ZNA - MY NIE...ja Neris znam tylko z Avatarka:)
[/QUOTE]

Rozumiem, że martaipieski jest Wam znana nie tylko z avatarka?

Generalnie nie ma parcia, ludzie spokojnie czekają ale nie wiedzieli do tej pory co to jest dogomania. W każdym razie [I]adopcjejamników[/I] mają pod opieką kilkanaście psów i chętnie jakiegoś tam zamiast Uli wyślemy.

Posted

... doszła do mnie na konto wpłata dla Ulki od Lolalola - 40 zł ..

nie wiem czy Anita kontaktowała się z jamorem w sprawie zaległości Ulki za hotel ...
ale nic nie było na wątku wspomniane ...

wiec przy okazji pisania do niego @ za hotelowanie szydłowieckiego Carbona
poprosiłam go o równoczesne wystawienie rachunku za Ulkę - za ten zaległy , nieopłacony do tej pory pobyt Ulki za miesiąc od 14.03 - 13.04 i obecny okres do końca kwietnia ...

[B] razem to wychodzi 49 dni po 12 zł = 588 zł /od 14.03 - 31.04/

.... co z tą adopcją Ulci ... ?????
[/B]