Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']Lolka - ty sie nie nerwuj - Pani szuka psa dla siebie, wie że ma problemy z kregosłupem i nie moze wziac psa, któego do samochodu nie zapakuje...
a ulka swoje wazy..ale Pani nie przeraziłą sie wagą 15 kg :) bo Ulka koło tego oscyluje[/QUOTE]
ja mam problemy z kregoslupem waze 56 kg i nosze moja bulinke na rekach:eviltong::eviltong:....czasem,tzn razem sie przewracamy pozniej:lol::lol:
moze jeszcze pani sie zdecyduje na Ule:cool3:

Posted

[quote name='anita_happy']oby oby oby...dzizas oby ULA lato w domku spedziła[/QUOTE]
owszem!!!!ale najwazniejsze to zeby spedzila w nim zime i juz wiecej nie marzla.....zeby zobaczyla co to sofa,kocyk,pancia....

Posted

[quote name='kasumi'][url]http://www.dogomania.pl/threads/206698-Ma%C5%82y-grzeczny-piesek-dla-starszej-pani-cz%C4%99stochowa-i-okolice[/url].

może tu wrzućcie Ulkę? :)[/QUOTE]
wrzucilam,dziekuje za podpowiedz:)

Posted

Lolalola szalejesz na całego . Wpadłaś na całego. Ula skadła Ci serce i już nie odda ;-) wiem że wstawiłaś ją na wątku gdzie szukają psiaka i czytałam co na końcu dopisałaś ;-)

Posted

ANITA NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PECH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lolalola, Anita nie panikujcie, będzie miała domek chociaż jeszcze niewiadomo kiedy... trochę więcej wiary !!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Lolalola']bardzo dziekuje Ewo:)
czy ja juz wysylalam Ci numer konta?......nie pamietam juz nic,tyle napisalam pw w 2 dni,ze wszystko mi sie porabalo a na bierzaco musialam oczyszczac skrzynke...[/QUOTE]

Nie - jeszcze nie dostałam

Posted

[quote name='Iljova']ANITA NIE MA CZEGOŚ TAKIEGO JAK PECH !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lolalola, Anita nie panikujcie, będzie miała domek chociaż jeszcze niewiadomo kiedy... trochę więcej wiary !!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
nieeee no ciootka ale mnie rozbawilas:)
szczegolnie "nie wiadomo kiedy";)

Posted

[quote name='ossa98']Ulka ma w sobie coś niezwykle ujmującego:-) Może ktoś o dobrym serduszku zakocha się w tym klapniętym uszku?
Ula, pokazuj się![/QUOTE]
tez tak sadze............:)

Posted

Witam, finansowo pomoc nie moge, prawie mnie nie ma na dogo.............jak cos wymysle dam znac, wczesniej musialabym przeczytac caly watek.Moze ktos zrobi allegro cegielkowe dla Uli? No i trzeba robic ogloszenia.............. Trzymaj sie Ula!

Posted

Moze jednak Allegro!

[url]http://www.dogomania.pl/threads/205097-Indywidualne-aukcje-allegro-dla-psa-na-kundelkow%C4%85-skarbonk%C4%99-do-30.IV.-do-24.oo[/url]

Posted

Witam naaaj Ulencje post-swiateczna! :) Ulinko, nie daj sie Principesso, czuje ze Twoj domal jest juz tuz tuz i niebawem bedziesz sie juz wakacjowac we wlasnych apartamentach!