Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Trzymam kciuki za Ulke :kciuki: Piekna, oryginalna z niej sunia, lekko w typie corgi i basseta, na pewno nie brzydula. Jamor zrobi mega fajne zdjecia do ogloszen i znajdzie dziewczyna dom.

Wszystkie NAJ Ulciu z okazji rozpoczecia nowego zycia :calus:

Posted

ULAaalaaa, przemysl jeszcze kreacje, roze moze w modzie, ale falbany bankowo beda przeszkadzac w plasaniu, zerknij ponizej: wygoda + zawadiacki rys, bo przeciez z Ciebie Dziewczyna Niebanalna! :)

A co z prezentami??? Robimy jakas zrzute??? bo tu wychodzi, ze nie tylko urodziny swietujemy, ale jeszcze parapetowe! Ja dorzucam 50 zl/mc, kto sie przylacza?

Posted

[quote name='magiraf']ULAaalaaa, przemysl jeszcze kreacje, roze moze w modzie, ale falbany bankowo beda przeszkadzac w plasaniu, zerknij ponizej: wygoda + zawadiacki rys, bo przeciez z Ciebie Dziewczyna Niebanalna! :)

A co z prezentami??? Robimy jakas zrzute??? bo tu wychodzi, ze nie tylko urodziny swietujemy, ale jeszcze parapetowe! Ja dorzucam 50 zl/mc, kto sie przylacza?

ho ho ho....
ty znajdz to cudo w rozmiarze XXL dla ULI, a dopiero wyskakuj!!!

ale fakt, ze z 50zł/mc wyskoczyłaś - to sie ceni :)

PYTASZ CO Z PREZENTEM...a są..są
http://www.dogomania.pl/threads/198340-tort-cegie%C5%82kowy*URODZINY-U-Uli-Brzyduli*po-6-latach-schroniska-ULA-ma-bal-do-22.XII?p=15935931#post15935931

Posted

[quote name='anita_happy']

ULA przygotowuje URODZINOWE PARTY!!!

[FONT=book antiqua,palatino][/FONT]

CHARYTATYWNY BAL URODZINOWY

balony i dekoracje już są...

smaki i dozwolone używki też są...

ZAPRASZAMY WIECZOREM - inauguracja o 20.00 - obowiązuje DRESS CODE - strój wieczorowy

ULA MA PROBLEM!!!!!!!!!!!
W CO SIE UBAĆ???

moze w to?

100 lat,100 lat niech zyje Ula nam:)
duzooo milosci,samych tylko przyjemnosci,zdroweczka i kochajacegooo DOMECZKU!!!!!!!!!!!wszystko czego Ula sobie tylko zyczy:)
[SIZE=2]Kreacja rewelacja,ja tez sie ladnie ubiore i bedziemy swietowac!!!!:Rose::calus::bday::new-bday::tort::BIG:
kochana Uleczko!!!!!caluski i usciski!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi:

Posted

oki,dzieki:)
Ula jest przecudna,kurcze ale Ona teraz odzyje.........kochana mordeczka:)
ja juz piekne ubrana,fryz i lakier na lbie i obcasy i flakon w dloni, jade do WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

Posted

Lolalola napisał(a):
oki,dzieki:)
Ula jest przecudna,kurcze ale Ona teraz odzyje.........kochana mordeczka:)
ja juz piekne ubrana,fryz i lakier na lbie i obcasy i flakon w dloni, jade do WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)

czekamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Posted

Jest dom dla Buni....więcej info napiszę na jej wątku. Ale to jest w bolesławcu śląskim = jak wrocław. Jeżeli do końca tyg niczego nie zorganizujemy to pani szuka innego psa :(
Proszę o pomoc w transporcie !!!

Posted

Uleńko z okazji urodzin życzę Ci wspaniałego,ciepłego domku i kochających ludzi,którzy wynagrodzą Ci te stracone lata...

"" rel="external nofollow noopener">
"" rel="external nofollow noopener">