NataliaJ. Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Uleńko! :loveu: Ale z Ciebie laska w tej sukienusi! Jako że wbiłam się na imprę bez zaproszenia to stawiam: Quote
Ulka18 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Trzymam kciuki za Ulke :kciuki: Piekna, oryginalna z niej sunia, lekko w typie corgi i basseta, na pewno nie brzydula. Jamor zrobi mega fajne zdjecia do ogloszen i znajdzie dziewczyna dom. Wszystkie NAJ Ulciu z okazji rozpoczecia nowego zycia :calus: Quote
Gabi79 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Przecież ona jest cudna! Jak to się stało, że tak długo tkwiła w schronie? Podniosę sunieczkę. Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ULA Brzydula - DziabągULA witaaa i dziekuje za urodzinowe gritingsy :) Natalio - uzywki się przydadzą :) wpadnij o 20.00 - bedzie oficjalna inaguracjaaaaa na ten czas każda z Was dostaje po Quote
kama210 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 może uprzedzę jamora -... album Uli od jamora .. ekspresowa robota: http://jamor.fotosik.pl/albumy/805090.html Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='kama210']może uprzedzę jamora -... album Uli od jamora .. ekspresowa robota: http://jamor.fotosik.pl/albumy/805090.html JAMOR - ALE PREZENT NAM zrobiłeś z OKAZJI URODZIN ULI... w ramach rewanżu nie musisz w gajerze na BAL przychodzic..ochrona Cie wpuści nawet w kombinezonie! Quote
magiraf Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 ULAaalaaa, przemysl jeszcze kreacje, roze moze w modzie, ale falbany bankowo beda przeszkadzac w plasaniu, zerknij ponizej: wygoda + zawadiacki rys, bo przeciez z Ciebie Dziewczyna Niebanalna! :) A co z prezentami??? Robimy jakas zrzute??? bo tu wychodzi, ze nie tylko urodziny swietujemy, ale jeszcze parapetowe! Ja dorzucam 50 zl/mc, kto sie przylacza? Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='magiraf']ULAaalaaa, przemysl jeszcze kreacje, roze moze w modzie, ale falbany bankowo beda przeszkadzac w plasaniu, zerknij ponizej: wygoda + zawadiacki rys, bo przeciez z Ciebie Dziewczyna Niebanalna! :) A co z prezentami??? Robimy jakas zrzute??? bo tu wychodzi, ze nie tylko urodziny swietujemy, ale jeszcze parapetowe! Ja dorzucam 50 zl/mc, kto sie przylacza? ho ho ho.... ty znajdz to cudo w rozmiarze XXL dla ULI, a dopiero wyskakuj!!! ale fakt, ze z 50zł/mc wyskoczyłaś - to sie ceni :) PYTASZ CO Z PREZENTEM...a są..są http://www.dogomania.pl/threads/198340-tort-cegie%C5%82kowy*URODZINY-U-Uli-Brzyduli*po-6-latach-schroniska-ULA-ma-bal-do-22.XII?p=15935931#post15935931 Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='anita_happy']ULA przygotowuje URODZINOWE PARTY!!! [FONT=book antiqua,palatino][/FONT] CHARYTATYWNY BAL URODZINOWY balony i dekoracje już są... smaki i dozwolone używki też są... ZAPRASZAMY WIECZOREM - inauguracja o 20.00 - obowiązuje DRESS CODE - strój wieczorowy ULA MA PROBLEM!!!!!!!!!!! W CO SIE UBAĆ??? moze w to? 100 lat,100 lat niech zyje Ula nam:) duzooo milosci,samych tylko przyjemnosci,zdroweczka i kochajacegooo DOMECZKU!!!!!!!!!!!wszystko czego Ula sobie tylko zyczy:) [SIZE=2]Kreacja rewelacja,ja tez sie ladnie ubiore i bedziemy swietowac!!!!:Rose::calus::bday::new-bday::tort::BIG: kochana Uleczko!!!!!caluski i usciski!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi: Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Anita....a czy ja moge jamorowy adres dostac na pw,jednak chce cos wylac rzeczowego,nie bedzie to poduszeczka:evil_lol::eviltong: Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 kto był.....kto widział.... pędzęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Nasz Dziabąg a tu widać jak sie zawiesila - chyba nie wierzy w to co sie dzieje ..co? więcej http://jamor.fotosik.pl/albumy/805090.html Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='Lolalola']Anita....a czy ja moge jamorowy adres dostac na pw,jednak chce cos wylac rzeczowego,nie bedzie to poduszeczka:evil_lol::eviltong: www.jamor.pl Quote
Lolalola Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 oki,dzieki:) Ula jest przecudna,kurcze ale Ona teraz odzyje.........kochana mordeczka:) ja juz piekne ubrana,fryz i lakier na lbie i obcasy i flakon w dloni, jade do WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Lolalola napisał(a):oki,dzieki:) Ula jest przecudna,kurcze ale Ona teraz odzyje.........kochana mordeczka:) ja juz piekne ubrana,fryz i lakier na lbie i obcasy i flakon w dloni, jade do WAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) czekamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy Quote
Monday Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Jest dom dla Buni....więcej info napiszę na jej wątku. Ale to jest w bolesławcu śląskim = jak wrocław. Jeżeli do końca tyg niczego nie zorganizujemy to pani szuka innego psa :( Proszę o pomoc w transporcie !!! Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ULA już czeka..zwarta i gotowa..CZEKA NA GOŚCI... planuje kilka zmian kreacji..... sala zabaw gotowa... Quote
kama210 Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 o kurcze, mam nadzieję że nie odlecimyyy w tym stołem w kosmosssssssss ..... ale by była impreza ... Apollo wymięka ... Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ULA jednak zmieniła kreacje na OTWARCIE....jejkuuuuu.... Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ULA wszystkim się prezentuje w NOWEJ KREACJI zaprasza na TORTA :) http://www.dogomania.pl/threads/198340-tort-cegie%C5%82kowy*URODZINY-U-Uli-Brzyduli*po-6-latach-schroniska-ULA-ma-bal-do-22.XII?p=15935931#post15935931 Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 zapraszaaaaaa do balonowego stołu Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 jak na Królową Wieczoru przystaloooo my do stołu, a ULA BRZYDULA na TRON Kjójowej Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Natalia.J już tort rozdziewiczyła :) i w ramach akcji charytatywnej na BALU U ULI zakupiła DWA kawałki Natalio.... JESTEŚ PIERWSZAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
ala Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Uleńko z okazji urodzin życzę Ci wspaniałego,ciepłego domku i kochających ludzi,którzy wynagrodzą Ci te stracone lata... "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
anita_happy Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 ala...MARZY NAM SIE DOMEK NA SWIĘTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Quote
Recommended Posts