aga38 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Aniu one są ze sobą bardzo zżyte. Niestety jak na razie nie ma ich gdzie zabrać,porozmawiam z ludzmi ,którzy je dokarmiają zeby zajęli się nimi po sterylce i kastracji,nie mam ich gdzie umieścić. Do mnie nie da rady dopóki nie pozbędę się Kumpla idioty bo on atakuje wszystkie małe psiaki. Ech ten pies szarpie mi nerwy i wstrzymuje dt. Warto spróbować ogłosić je z ulicy,może im się uda,przed wyjazdem do nowego domu będą miały wszystkie zabiegi i szczepienia Quote
aga38 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Dziewczyny bardzo dziękuję za ogłoszenia Quote
Elka_Ka Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 O rany, ile tu macie słodziaków:loveu: choć tak naprawdę nie ma się z czego cieszyć:shake: ale śliczne są. Quote
aga38 Posted July 19, 2011 Author Posted July 19, 2011 Mały,czarny ,terierowaty chłopczyk ma domek:multi::loveu: Quote
aga38 Posted July 20, 2011 Author Posted July 20, 2011 Został w regionie,pod czujnym okiem:lol: Quote
Zuzka2 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Widzę,że u Was wesoło:roll: Ja tylko na chwilkę,nawet jednego ogłoszenia nie zdążę zrobić,ale poodświeżam stare. Bieda bez tego internetu:shake:Śliczne te szczeniaki terierowate:loveu: Quote
aga38 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 [quote name='Zuzka2']Widzę,że u Was wesoło:roll: Ja tylko na chwilkę,nawet jednego ogłoszenia nie zdążę zrobić,ale poodświeżam stare. Bieda bez tego internetu:shake:Śliczne te szczeniaki terierowate:loveu:[/QUOTE] Zuzka,bieda to bez Ciebie:-( Kurcze nie wiem jak damy rade bez Ciebie tak długo:shake: Quote
Zuzka2 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Właśnie mam plany pożyczyć od brata mieszkanie na któryś cały dzień;-) Quote
Ania102 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Zuzka ja ogłosiłam Marleya na może 30stu portalach, zadzwoniłam do Bożenki i okazało się, że nawet jednego tel nie było... Twoje chyba tylko przynoszą tu szczęście:) Ale ja usilnie robię dalej. Aga czy jest jakiś chętny na tricolorke? Mogłabyś mi napisać o niej kilka zdań to jutro porobie. Quote
aga38 Posted July 21, 2011 Author Posted July 21, 2011 Aniu w sprawie trikolorki też cisza,a to najcudowniejszy kociak jakiego widziałam. Już pierwszego dnia u nas nie bała się żadnego psa czy kota,zawojowała wszystkich.Jest bardzo pewna siebie,chętnie się bawi,przytula sie do każdego i z wielką namiętnością i zawzięciem ssie wszystkie moje kudłate psy nie ważne czy pies czy suka. Już dwa razy zamknęłam ją w lodówce bo wskakuje i kradnie kiełbaskę,woli to niż suchą karmę,a najlepiej smakuje jej z talerza od mojego TZ:evil_lol:Zasypia przytulona do nas albo wciska się miedzy psiaki,jest odrobaczona i odpchlona a i co najważniejsze załatwia się do kuwetki:cool3: Quote
Ania102 Posted July 21, 2011 Posted July 21, 2011 Aga zdjęcia z wątku znikają, używasz jakiegoś innego programu. Możesz spróbować wrzucać w imageshack? Bo tak to znikając tu z allegro tez znikają. Quote
Ania102 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Marley został na krótko umieszczony u mojego znajomego, bardzo pilnie potrzebujemy dla niego domku, założę mu wątek i proszę o obecność:) Zuzka jak się tu pojawisz proszę porób mu ogłoszenia. Quote
aga38 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 [quote name='Ania102']Aga zdjęcia z wątku znikają, używasz jakiegoś innego programu. Możesz spróbować wrzucać w imageshack? Bo tak to znikając tu z allegro tez znikają.[/QUOTE] Ania ja wrzucam przez Tyni pic spróbuję przez to Twoje wariactwo ale nie wiem czy dam radę. Marley jest też na FB Quote
Ania102 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Aga chodzi o to, że jak robię psom allegro to znikaja zdjęcia, jak możesz to wklej te same przez imageshack Quote
aga38 Posted July 22, 2011 Author Posted July 22, 2011 Aniu wysłałam Ci zdjęcia na pocztę. Niestety na tym ruskim złomie w tym programie jedno zdjęcie ładuje się pół godziny:-(Muszę odebrać swój laptop to mogę to zrobić a na tym bydlaku to cud że się pisać nauczyłam:diabloti: Terierowata sunia ma domek:lol: :multi: Quote
megi345 Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='aga38'] Terierowata sunia ma domek:lol: :multi:[/QUOTE] a skąd dzwonili ? bo sporo ogłoszeń im porobiłam, nie wiem czy tylko ja robiłam, czy ktoś jeszcze? bo ogłaszałam na Starachowice i Kraków i z tego co widze to 16 osób skorzystało z odsłonienia numeru telefonu więc to może ode mnie z tablica.pl dzwonili :) Quote
Ania102 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Własnie powstał watek Marleya- Zapraszamy:) [URL]http://www.dogomania.pl/threads/211615-Młody-ala-benek-prosi-o-pomoc-w-szukaniu-domu.?p=17306111#post17306111[/URL] Quote
Zuzka2 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Byłam nawet wczoraj o internet bezprzewodowy z sieci komórkowej na 2tyg,ale nic z tego,więc na razie nici z netu,tyle co w gościach;-) Ten Marley to bardzo adopcyjny pies.Muszę go poogłaszać wkrótce.Na razie odświeżam co 2dni stare ogłoszenia. Quote
aga38 Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='megi345']a skąd dzwonili ? bo sporo ogłoszeń im porobiłam, nie wiem czy tylko ja robiłam, czy ktoś jeszcze? bo ogłaszałam na Starachowice i Kraków i z tego co widze to 16 osób skorzystało z odsłonienia numeru telefonu więc to może ode mnie z tablica.pl dzwonili :)[/QUOTE] Nie mam pojęcia skąd ale oba maluszki zostały w regionie:lol: Quote
Ania102 Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 Bożena mówiła, że był o nie telefoniczny szał:) [B]Nadja dziękuję ogromnie w imieniu Pani Jadzi za sterylkę kocicy która opiekuje się jej córka:) [/B]Aha ostatnio dostałam smsa od Ania od Tili- wszystko ok, Tila szczęśliwa, że Pani wróciła z wakacji- brat Ani zadowolony, bo Tilka była grzeczna. Pani Jadzia zadowolona z Diunki- pogryzła ostatnio pas zabezpieczajacy budowniczym, pracującym obok. Kopie doły, tarza się i śpi w łóżku. Spytałam Pani Jadzi czy nie chciałaby chociaż na dt wziąć psa ale ona twierdzi, że by zostawiła i, że ważne żeby Diunka miała wszystko:) Quote
Zuzka2 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Dorabiam Marleyowi ogłoszeń,głównie Radom,ale nie tylko. 31lipca majowa powinna znów jechać do Wieliczki ze Skarżyska jakby był ktoś do wywiezienia;-) Kocięta od Bożenki i Julę odświeżam na bieżąco mimo że są już w DS oprócz Julki(te poprzednie maluchy),bo też były i czarne i burawe,więc można polecić te nowe nabytki;-)Raczej nie zdążę dziś ogłosić tych nowych kotków. Ja mam na utrzymaniu bezdomną kocicę,która wpada wyłącznie na posiłek-codziennie siada pod balkonem,gapi się w okno i czeka do skutku aż dostanie kiełbaskę.Byle czego nie je;-)Niestety jest zupełnie dzika-jada dopiero jak wejdziemy do domu i zasłonimy firankę.Poza tym nosi połowę jedzenia gdzieś i wraca za 5min,czyli chyba ma gdzieś małe kociaki (stąd wnioskuję,że to raczej kotka,nie kocur). W pierwszej dobie w "nowym" mieszkaniu moja kocica postanowiła popełnić samobójstwo:razz:W łazience remontowanej chyba 50lat temu znalazła szparę wysokości max.4cm i pomimo że obiektywnie nie mieściło jej się nic poza nosem-jakoś wepchała tam głowę:crazyeye:Nikt kto widział tę szparę nie wierzył,że głowa dorosłego kota tam się zmieści.A jednak.Uratował ją cud i moja nadwrażliwość na bodźce,bo pomimo rozgłoszonego tv jako jedyna usłyszałam gruchanie gołębia-jak się okazało dźwięki przyduszonej kocicy:-oPrzez dziwny przypadek mieliśmy w domu akurat skrzynkę narzędziową-przywiezioną od niechcenia.I to uratowało kota-TZ kuł płytki z wanny,co oczywiście ogłuszyło kota,który i tak był w totalnej histerii i gotów urwać sobie głowę,ale się uwolnić.W drodze już była wetka,którą natychmiast w niedzielny poranek wezwałam,żeby jej dała zastrzyk na uspokojenie,bo obawiałam się,że wyjdzie z tego bez głowy jak TZ zacznie kuć-była przerażona i bez kucia,a łomot był okropny.Teraz już nawet wazony chowam,żeby tam głowy nie wepchała:cool3:Poza tym mieszkaniem jest zachwycona i jeździ na drzwiach do pokoi jak papuga-wskakuje tam bez kłopotu mimo swojego zwisającego brzuszyska:evil_lol: Quote
aga38 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Aniu pani Jadzia to cudowna osoba,wiedziałam że Diunce będzie tam najlepiej w świecie:lol: Zuzka dzięki za wszystko,bedą do ogłoszenia dwa nowe psiaki,piękny 2-letni owczarek niemieck i owczarkowaty szczyl,ogarnę się to wrzucę fotki i na tygodniu dorobię zdjęć do ogłoszeń tej porzuconej parce mieszkającej na ulicy. Od dzisiaj zaczynam zbierać kasę na kojec,nie mogę przez Kumpla zostawiać psiaków na ulicy:shake: Znalazłam na necie taki za 700zł,chyba zaczne płodzić bazarki:evil_lol: Quote
aga38 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 Oj Zuzka no to masz wesoło. Dobrze że kici nic się nie stało Quote
Ania102 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Jakby było zapotrzebowanie na koty to moja koleżanka- ta od Psotki i Juli pomaga pewnej Pani, która dopuszcza się bezsensownego rozmnażania...Koleżanka namawia Panią na sterylkę- tu usmiech w stronę Nadji ale niestety bezskutecznie. Pani kotów chyba nie szczepi ale są odrobaczywione. 2 bure: kocica i kot i 2 czarne: kocica i kot. Zrobiłam im allegro i kilka ogłoszeń (mało- bo nie wiem o nich nic) i jeden domek się szykuje dla kotka, no ale są jeszcze 3 i nierozwiązana sprawa. A wkleję tu zdjecia zaraz, może Aga mogłabys ewentualnie przekierowywać? Podaje nr kontaktowy 504-492-744 [URL=http://img580.imageshack.us/i/14920005.jpg/][IMG]http://img580.imageshack.us/img580/231/14920005.jpg[/IMG][/URL] Quote
Recommended Posts