Zuzka2 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Aga,nie wiem czy się już nie pogubiłam:evil_lol:Benkowate pieski już wydane; z suczek została Serena i Luna?;-) Ludzie cały czas piszą o te miśki-dziś muszę pousuwać część ogłoszeń:p Quote
Ginn Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 Aga - a czy masz jakieś telefony w spr. naszej wspólnej 6-stki. Bo u mnie cisza zupełna. Quote
Zuzka2 Posted November 5, 2012 Posted November 5, 2012 [quote name='Ginn']Aga - a czy masz jakieś telefony w spr. naszej wspólnej 6-stki. Bo u mnie cisza zupełna.[/QUOTE] Dołączam się do pytania;-)Wczoraj z desperacji wrzuciłam je wszystkie do anonsów-od dziś są w wydaniu internetowym,od jutra-w papierowym:-) Te czarnuszki i biszkopty też:-) Można usuwać Pepe z portali?Bo ludzie piszą o niego;-)Wysyłam za każdym razem Norkę i jej synków+ od dziś - Tofika:-) Quote
aga38 Posted November 5, 2012 Author Posted November 5, 2012 A więc tak; Pepe dzisiaj pojechał do nowego domu do Radomia,płakał i obraził sie na mnie bo to cycek mamuni ale ma fajną rodzinkę:) Powodzenia mój kochany gnojku:) U naszej wspólnej szóstki cisza,był 1 telefon o Bibi ale ludzie się wycofali nie było zgody współlokatora na psa. Jutro Serena jedzie z Nadją do Kielc a Jowisz ze mną do Łodzi, Luna jeszcze jest. Prawdopodobnie w środę Czesiek pojedzie też do nowego domu jak dobrze pójdzie. Quote
Zuzka2 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Aż dziwne,że nasze średniaki Reksiowate z takimi super fotkami nie mają powodzenia:roll: O czarnuszkach i biszkoptach nie wspominając...:roll: Czyli trzeba dorobić Lunie ogłoszenia-jakoś zakodowałam wcześniej,że Luna była zaklepana na Wa-wę i dorabiałam tylko Serenie;-) Czesiek ma DS?:crazyeye::multi:Byłoby super,gdyby mu się wreszcie udało:multi: Quote
aga38 Posted November 6, 2012 Author Posted November 6, 2012 Dzisiaj Nadja zawiozła do nowego domku Serenę do Kielc a ja Jowisza do Łodzi,oba psiaki mają super domki. Jowisz przysporzył nam troche sensacji ale ma świetną panią no i jest z nami na wątku :) Powodzenia maluszki w nowym lepszym życiu :) Quote
Donna96 Posted November 6, 2012 Posted November 6, 2012 Świetną panią? Dziękuję:oops: Jowisz, a w zasadzie BACO, już dokazuje, duużo zjada i nie rozumie, dlaczego nie chcą bawić się z nim koty? Jeśli uda mi się zrobić jutro sensowne zdjęcie, to zamieszczę je w wątku. Pani Agnieszko, dziękujemy za tego cudownego puszka-okruszka. Jest taki maleńki i nieporadny, no do zjedzenia i tyle. Pozdrawiamy. Quote
Zuzka2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Mam fajny DS we Wrocławiu dla ONka...Pan napisał o Kazana-może wyślę mu na razie labradora i nasze średniaki:-Psiaka chce przygarnąć dopiero w grudniu,więc jest czas na szukanie ew.transportu;-) Quote
Ginn Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Zuzka2']Mam fajny DS we Wrocławiu dla ONka...Pan napisał o Kazana-może wyślę mu na razie labradora i nasze średniaki:-Psiaka chce przygarnąć dopiero w grudniu,więc jest czas na szukanie ew.transportu;-)[/QUOTE] Zuzka - a może mój Atos (on jest jak szary wilk). Quote
Zuzka2 Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Ginn']Zuzka - a może mój Atos (on jest jak szary wilk).[/QUOTE] Faktycznie,zapomniałam o Atosie.Wysłałam mu od razu Tolę,Pluta i Labka od Ancyk+ stronkę ONków z dolnośląskiego.Od razu odpisał,że chodziło mu właśnie o ONka i podziękował za stronkę ONków do adopcji:-)Miał już 2 ONki w życiu i wygląda na to,że jest fanem tej rasy;-) Quote
Ginn Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 [quote name='Zuzka2']Faktycznie,zapomniałam o Atosie.Wysłałam mu od razu Tolę,Pluta i Labka od Ancyk+ stronkę ONków z dolnośląskiego.Od razu odpisał,że chodziło mu właśnie o ONka i podziękował za stronkę ONków do adopcji:-)Miał już 2 ONki w życiu i wygląda na to,że jest fanem tej rasy;-)[/QUOTE] Trudni się mówi i szuka dalej. Czesio znalazł świetny dom. Dziś pojechał z Nadją do Radomia. Mieszkanie. Podobno świetni ludzie. Quote
aga38 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 O tak Cześkowi trafiło sie super,powodzenia Czesiu :) Quote
Ancyk Posted November 7, 2012 Posted November 7, 2012 Mam zamówienia na małe kociaki a chwilowo nie mam kociaków. Jak coś będziecie miały to dajcie proszę znać. Quote
aga38 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 Dostałam dziś sms że Serena zaaklimatyzowała sie w nowym domu i śpi z dzieciakami na łóżeczku,Jowisz vel Baco też zadowolony zwiedza ogród,zdziwiony jedynie bidulek że koty nie chcą się z nim bawić. Fajnie jak psiaki ,które były skazane na głód i bezdomność trafiają na tak fajnych ludzi i do fajnych domków :) Ciekawe jak mój pupil Pepino,pewnie nie wytrzymam i zadzwonię zapytać:evil_lol: To taka moja osobista gnida była:evil_lol: Smutno zawsze siedział ze mną przy kompie. Oby i reszta maluchów znalazła fajne domy. Quote
aga38 Posted November 7, 2012 Author Posted November 7, 2012 [quote name='Ancyk']Mam zamówienia na małe kociaki a chwilowo nie mam kociaków. Jak coś będziecie miały to dajcie proszę znać.[/QUOTE] Ancyk wysyłam Ci na pw nr telefonu do kobiety która szuka domu dla kociąt sa podobno u strasznej baby Quote
Zuzka2 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Super,że Czesiek znalazł tak szybko dom:-) A u czarnuszków,Dody i biszkoptów bez zmian? A Rumcajs i Cypisek? Quote
Zuzka2 Posted November 8, 2012 Posted November 8, 2012 Dziś ogłosiłam Lunę osobno na Kraków-oglądalność oczywiście mega;-) Niedobrze,że czarnuszki i biszkopty+Reksiowate zapuszczają korzenie:roll:Muszę dorobić im kolejne ogłoszenia:roll: Quote
aga38 Posted November 9, 2012 Author Posted November 9, 2012 Dzisiaj do nowego domu do Starachowic pojechał Fabio,zamieszkał w bloku. Powodzenia mały :) Niestety na jego miejsce sa nowe szczeniaki w rozmiarze xl,jutro je obfocę dwie sunie i facecik,rodziców mają sporych ale dobra wiadomość jest taka że ich mama już po sterylce Quote
Zuzka2 Posted November 9, 2012 Posted November 9, 2012 To się poszczęściło Fabio:-)Może dlatego,że taki niepospolity na tle rodzeństwa-odmieniec;-) Myślałam,że biszkopty szybko znajdą domy,a tu tylko Mikado. Dobrze,że nowe nabytki są w rozm.XL;-)na takie jest zawsze więcej chętnych niż na średniaki:-) Quote
aga38 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 Mój komp zgłupiał i idzie do lekarza, Zuzka ogarniaj wszystko bo trochę mnie nie będzie. Chyba go trochę wykończyłam:evil_lol: U zwierzyńca bez zmian,jakby był jakiś transport to do Ciebie zadzwonię a jak ktoś znajdzie dom to napiszę Ci sms Quote
Zuzka2 Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 O.K.:-)Czyli na razie fotek nowych nabytków nie będzie;-) Quote
aga38 Posted November 12, 2012 Author Posted November 12, 2012 E jakoś to ogarnę choćbym miała gdzieś kompa ukraść:evil_lol: Quote
aga38 Posted November 13, 2012 Author Posted November 13, 2012 Dzisiaj do nowego domu pojechał Belmondo. Zamieszkał w Skarżysku Kamiennej z drugim psem w domu z ogródkiem,oba psiaki mieszkają w domku. Powodzenia mały :) Quote
Recommended Posts