Zuzka2 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Ale one identyczne przecież:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziś zrobiłam zwierzynie kampanię na Katowice,bo coś za cicho w adopcjach,a Milo się wybiera w tamte rejony,to może się uzbiera większy składzik:pDo tej pory je trzymałam na obrzeżach Śląska (Zawiercie).Dziwi mnie,że Julka jeszcze nie znalazła domu...:roll:Taki mikro pies i dodatku bardzo ładny...:roll:A może ona zostaje na DT na stałe?:evil_lol: Quote
aga38 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 Wstępnie dom Milo jest w Chorzowie ale czas pokaże jak to wyjdzie. Pani ze Sławkowa nie chce Gieni bo ma duże uszy,cholera chyba jej przytnę trochę:evil_lol: Był telefon o Lolę ale z bardzo daleka niestety. EEE nie Julka dalej szuka domu:) Larsowi stanęły uszy zrobie mu nowe fotki. Jutro obfocę Pati i Sofi,wcale nie sa takie same bo jedna ma biał:cool3:e skarpetki :) Quote
Zuzka2 Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Aga,a ta pani ze Sławkowa nie chce Julki? Bo jak chce wyłącznie podobnego psa do tej małej rudej to może rzucę fotkę na wątak Dymin i Buska-może jest tam jakieś podobne stworzenie i kobieta się zdecyduje (?).Dom fajnie się zapowiada-szkoda,żeby przepadł. Quote
aga38 Posted April 30, 2012 Author Posted April 30, 2012 No niestety:( Pani powiedziała że w takiej sytuacji poszukają sobie psiaka gdzieś bliżej w schronisku Quote
Ania102 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) Aniołku:evil_lol::evil_lol::evil_lol: założyłam wątek tej suczce o której Ci mówiłam przez tel. Zajdz tam proszę, widzę że Ci podopiecznych przybyło:) Zuzka2 znasz kogoś z Chmielnika??? [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226523-Chmielnik-bezdomna-suczka-z-3-szczeniakami-Czy-jest-ktoś-na-dogo-z-okolic[/URL] Edited May 1, 2012 by Ania102 Quote
Zuzka2 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 (edited) Aniu,już wpisałam na wątku suczki:-) Znalazłam ciekawe ogłoszenie: [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Do-addania-pies-w-typie-terierka-W0QQAdIdZ375268055[/URL] czyli: dzieci rządzą w domu...:crazyeye: A tu klonik naszej Julki: [url]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-MOLLY-MALUTKA-RUDA-KUDLATA-SUNIA-CZEKA-NA-DOM-W0QQAdIdZ374457338[/url] Edited May 1, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Miałam zrobić zdjęcia Pati i Sofi ale muszę im dac trochę czasu. Jak na adopcjię są zbyt wycofane,chyba nic dobrego od człowieka ich nie spotkało:( Ciągle sie chowają,choć dziś był mały postęp,ogonki radośnie merdały na widok Tajsona,jednak człowiek jest jeszcze niezbyt miłym widokiem dla nich Quote
Zuzka2 Posted May 1, 2012 Posted May 1, 2012 [quote name='aga38']Miałam zrobić zdjęcia Pati i Sofi ale muszę im dac trochę czasu. Jak na adopcjię są zbyt wycofane,chyba nic dobrego od człowieka ich nie spotkało:( Ciągle sie chowają,choć dziś był mały postęp,ogonki radośnie merdały na widok Tajsona,jednak człowiek jest jeszcze niezbyt miłym widokiem dla nich[/QUOTE] Miejmy nadzieję,że suczynki się odblokują:-) Aga,a ile one mają m-cy? A tak poza tym to kibicuję Larze-chciałabym,żeby jej się trafił super dom:-) Quote
aga38 Posted May 1, 2012 Author Posted May 1, 2012 Nie wiem Zuzka,odpchliłam ,odrobaczyłam i dopiero pojadą do weta,ale pewno coś między 2 a 3 miesiące,są bardzo pogryzione,mają rany,teraz im lepiej bo chociaż pcheł i robali się pozbyły. Bawią się fajnie jak myślą że na nie nie patrzymy,bierzemy ciągle na ręce na łóżko i głaszczemy żeby pokazać że nie taki człowiek straszny. Pozatykałam wszystkie zakamarki w domu żeby nie miały się gdzie schować więc sa zmuszone do obcowania z nami.Dostały mała piłkę,nawet fajnie się nią bawią. Ja też trzymam kciuki za Larę bo to cudo nie pies!:loveu::loveu::loveu: Quote
Ania102 Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 [quote name='aga38']Miałam zrobić zdjęcia Pati i Sofi ale muszę im dac trochę czasu. Jak na adopcjię są zbyt wycofane,chyba nic dobrego od człowieka ich nie spotkało:-( Ciągle sie chowają,choć dziś był mały postęp,ogonki radośnie merdały na widok Tajsona,jednak człowiek jest jeszcze niezbyt miłym widokiem dla nich [/QUOTE] Biedactwa...a ile one maja mniej więcej? Aga co z domkiem Lary, bo się pogubiłam? jest czy nadal poszukuje? Quote
aga38 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Jutro będę wiedziała ile maja maluchy i co z Larą i Milo. Lara jest cudowna,gdybym miała warunki to nigdy bym jej nie oddała. A w piłke to pewno naszą reprezentację by ograła:evil_lol: Quote
Zuzka2 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Lars ma bardzo dużą oglądalność na Śląsku,a na Krakowie bardzo małą...Były o niego Aga jakieś telefony?Bo ja codziennie dorabiam zwierzynie świeże ogłoszenia,a stare odnawiam. Aga,gdybyś miała chętną osobę na psa do budy-do pilnowania,to pliss pamiętaj o tej znajdzie: [URL]http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-DORIS-CZUJNA-STRo-UJ-CA-NIEDU-A-SUCZKA-do-budy-W0QQAdIdZ332677884[/URL] Nie jest zbyt urodna:roll:Pewnie dlatego nikt o nią nie pyta.Ale czujna nieprzeciętnie-z daleka wyczuwa obcych dużo wcześniej niż przeciętny psiak.Hałasuje do skutku-aż się intruz ulotni z jej terenu;)W sumie dużo szczeka i dlatego nie polecałabym jej do domu,a zwłaszcza do bloku,choć super funkcjonuje w mieszkaniu (zachowuje czystość,a na smyczy chodzi wzorowo:lol:).Nie ma opcji,żeby wpuściła obcego na posesję:evil_lol:Sama się o tym przekonałam:evil_lol:Próby negocjacji czy przekupstwa powodują odwrotny skutek:diabloti:Suczka nie jest duża-ma cienkie,krótkie łapki,ale za to masywny tułów-specyficzna uroda:evil_lol: Quote
aga38 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Z Larsem na razie cisza,jak zrobię mu nowe foty ze stojącymi uszami to może będzie lepiej. Pewno Zuzka że jakby co będę pamietać:) Pati i Sofi to raczej miniaturki nie będą,gówniary maja dopiero 8 tygodni Quote
Zuzka2 Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 (edited) Pati i Sofi to tak bliżej ONka docelowo chyba (?).Dla nich to lepiej,bo dużo ludzi szuka szczeniąt docelowo dużych-średnich o wiele mniej;) A czy wiadomo już co z Larą i Milo?:lol: Edit: Lola,Gema i Lars mają od dziś przez 2tygodnie wyróżnionego moruska. Na psim koncie zostało 14zł.Jeśli trzeba jeszcze któregoś psa wyróżnić-to wystarczy:-) Edited May 5, 2012 by Zuzka2 Quote
aga38 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 No to już wróciłyśmy:) Lara już w swoim domku,Milo również,powodzenia psiaki:) Lara zamieszkała w domu z ogrodem ,do tego 2 yorki do towarzystwa i aż 3 dziewczyny no i oczywiście pan i pańcia,bardzo fajny domek,Lara pożegnała się ze mną buziakami i została ze swoją nowa rodzinką. Oby była szczęśliwa ta cudna dama,ech żal się było z nią rozstawać. Cudny z niej psiak jest:) Idę na wątek Milo pocieszyć dziewczyny :) Acha ,Lara zamieszkała na obrzeżach Krakowa:) Quote
aga38 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Zuzka jak da rade to wyróznij jeszcze Tinę i Julke jak wystarczy:) Z góry wielkie dzięki Quote
Zuzka2 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 O jak milutko,że nasze piękne suczydło tak szybko trafiło do super domu!:multi: Z Milo też się cieszę,ale Lara to Lara-ideał pod każdym względem:-) Quote
Nadja89 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Tina jedzie ze mną na Kraków w środe!!! Dziś był konkretny telefon o nią i rodzina ją na 100 % chce. Quote
aga38 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Nadja dzis miałam bardzo sensowny telefon o Ciebie czy Ty z tych zdjęć z Milo tez do adopcji?:evil_lol::eviltong: Quote
monika083 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='aga38']Nadja dzis miałam bardzo sensowny telefon o Ciebie czy Ty z tych zdjęć z Milo tez do adopcji?:evil_lol::eviltong:[/QUOTE] Nadji nie wydamy,bo kto bedzie psy wozil?:evil_lol: Quote
aga38 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 No fakt,o tym nie pomyślałam:evil_lol: Nadja i Zuzka nie do ruszenia!:) Quote
Zuzka2 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 [quote name='Nadja89']Tina jedzie ze mną na Kraków w środe!!! Dziś był konkretny telefon o nią i rodzina ją na 100 % chce.[/QUOTE] No wreszcie ktoś ją zechciał!:multi:Klepię codziennie te ogłoszenia-myślałam,że Tina i Julka pojadą pierwsze,a te się zasiedziały;ogłoszenia już idą na 6miast...:razz:A ta się szykuje tam gdzie niemal 90% naszego zwierzyńca:evil_lol:Kraków jest zapsiony przez nasz region:evil_lol: Najważniejsze,że jest dom!:lol:Czyli wyróżniamy Julkę tylko:lol: Quote
aga38 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 Tak Zuzka:) A starczy na małe potwory jak im foty jutro zrobię? Quote
Zuzka2 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 (edited) Wystarczy:-)Skoro w środę jedzie Kraków,to wyróżnione przerzucam na Kraków. Jakby było więcej chętnych na Tinę,to jest jeszcze sunia terier walijski w Dyminach: [url]http://schronisko-dyminy.eadopcje.org/psiak/604[/url] Edited May 5, 2012 by Zuzka2 Quote
Recommended Posts