emhokr Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Zuźka znnalazła w końcu przeznaczenie dla Bolka :D Kiciuch śni Ptaszynka Eryk rybki..załapała się jedna ... druga jakas taka...niewyraźna... reszta nie wyraziła chęci współpracy ;) Quote
emhokr Posted December 24, 2010 Author Posted December 24, 2010 Himen, konisko pod moją opieką, matołek z którym zrobiliśmy kawał dobrej roboty...ale jeszcze 5 razy tyle przed nami :) Skarby :) Halowy Dziadek Okręcisko z października Quote
Alicja Posted December 24, 2010 Posted December 24, 2010 :lol::lol: http://images40.fotosik.pl/466/2a1123ebe9334eaamed.jpg Quote
andegawenka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Znalazłam, wiedziałam że gdzieś zapisałam... ...podobna? Quote
emhokr Posted December 26, 2010 Author Posted December 26, 2010 ładniejsza nawet, nasza krzywa ;) dziękujemy :) Quote
emhokr Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 kto mówi, że koń mający 23 krzyżyk na karku jest stary, ten błądzi :) Emhyrek w mega dobrej formie...złośliwy, szalony, czasem wykazuje przebłyski myślenia :) Quote
emhokr Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 szał na śniegu (mina Dziadka - truj, truj i miejmy to już za sobą :eviltong: ) Quote
emhokr Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 ogier w czasie aresztu stajennego z opatrunkiem na nodze postanowił mi udowodnic, że wie, jak otworzyc boks :) chwile potem udawał, że to jednak nie on walczył z ryglem ;] Quote
wykrywka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 andegawenka napisał(a):Staruszka męczy:angryy: Nie wygląda na męczonego :evil_lol:. pięknie się prezentuje. Mało jest piękniejszych widoków od widoku konia w biegu, oczywiście pomijając boksery, bo one są poza konkurencją :lol: Quote
emhokr Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 szczerze? :D nie mam wyrzutów sumienia. lubi pracowac, treningi z tymi, które były za czasów jego młodości nie mają już za wiele wspólnego, a formy mogą mu zazdrościc konie dużo młodsze... wiele koni w szkółkach w wieku 15 lat wygląda i czuje się dużo gorzej niż on... koń lubi byc potrzebny. zwłaszcza, jak całe życie pracował. znowu mu mięsnie się pojawiły, czuje się dużo lepiej niż w czasie, kiedy jest odstawiony. a na padoku... hmm... staruszek się wziął za chłopaka z najsilniejszą pozycją w stadzie... mały, wredny potworek :shake::loveu: ponadto jego ścięgna potrzebują ruchu, tak jak kiszki - nie kolkuje :) gdyby stał to różnie mogłoby byc... niewyraźny, padokowany Siwy kulig, za którym mój ogier tęsknie patrzył Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 wykrywka napisał(a):Nie wygląda na męczonego :evil_lol:. pięknie się prezentuje. Mało jest piękniejszych widoków od widoku konia w biegu, oczywiście pomijając boksery, bo one są poza konkurencją :lol: a ja się nie mogę zdecydować....hm:hmmmm: jednak konie bo to miłość od dziecka, bokser od 14 lat dopiero...;) Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 To jednak go wypuściłaś:crazyeye::multi: już mi go szkoda było... Quote
emhokr Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 on i tak za mało chodzi, więc...cóż..już rozważam i szukam nowej stajni. on ma wychodzic... a tu się nie sklada...więc zmienimy mieszkanko. mogę miec dalej, ale dobro matołków ponad wszystko! oczywiście jak coś się dzieje i musi stac - jak teraz kopytko - to musi, nie ma wyjścia... teoretycznie jeszcze powinien nie wychodzic, ale go nie boli, wszystko się goi, śnieg myje nóżkę i chłodzi, działa ściągająco więc ja w tym widzę plusy. niby powinnam słuchac doktora, który go prowadzi, ale... to młody człowiek, kilka razy sie pomylił..drugi wet, z którym rozmawiałam jest za wywalaniem na dwór.. zatem niech chodzi. Quote
emhokr Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Bolek...kot Bolesław psinka Sasha-men Quote
emhokr Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 Andegawenko, rządzisz ;) jakże kota mogłoby nie byc? szukam Zuźki... edit: jest i ONA :loveu: śpię, ale czujnie... ..bo widzę, że mnie fotografujesz! paskuda! :loveu: tak brzydka, że aż piękna! Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 emhokr napisał(a):Andegawenko, rządzisz ;) szukam Zuźki... Nie rzadzę, ale lubię czytać to co opisujesz więc czasami dodaję:angryy:, bo na takie :lol: nie odpowiadasz... A jeśli chodzi o kota to mam na myśli tylko Twojego...tego przyszłego...:cool3: Quote
emhokr Posted January 7, 2011 Author Posted January 7, 2011 oj, marzy mi się :) jak na antykociarę to postęp :) Bolek mnie ujął, acz to nie pies... a Rudy lubi koty, u Zimeczków kociska nie zjadł :D ps: rządzisz, bo wiesz, co ja chcę dalej wstawic np :eviltong: Quote
dianusia921 Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 Witamy! :lol: Bardzo ciekawa galeryjka :lol: http://images41.fotosik.pl/432/d3e9606d65f7d7f7med.jpg :loveu: http://images49.fotosik.pl/437/de99eea4e9233e64.jpg :loveu: Oba konie ze zdjęć są przepiękne!!! Reszta zwierzątek też ciekawa,jednak te dwa skarby przykuły najbardziej moją uwagę :) Pozdrawiamy! Quote
andegawenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 emhokr napisał(a):oj, marzy mi się :) jak na antykociarę to postęp :) Bolek mnie ujął, acz to nie pies... a Rudy lubi koty, u Zimeczków kociska nie zjadł :D ps: rządzisz, bo wiesz, co ja chcę dalej wstawic np :eviltong: U Zimków był na parterze a kot na szafkach lub pod krzesłami. Tak zawsze jest na poczatku, z czasem spaliby obok siebie . Widziałam wiele takich wątków... Moim dzieciom uciekł na dwór więc co mieli robić pojechali do pracy. Po ich powrocie kot z Astą z budy wyszły.. Quote
Maruda666 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Mój Cezar nie przepadał za kotami, ale oba kocury, trafiając do mnie jako kocięta, uznały go chyba za tatusia. Chodziły za nim krok w krok. Niezapomniany widok - wołam wieczorem do kuchni Ceza, ten wbiega, a za nim ledwo ledwo ciągnie się nieprzytomnie zaspane Rysiątko - tatuś wstał to dzidzia też się poczuła zobowiązana :) ( obaj u mnie w awatarku) Rudy Rydz przepiękny:) Ja jednak chyba bardziej gustuję w boksiach. Z końmi nie miałam praktycznie kontaktu. A Zuzia taka podobna do mojego Cezka, że się nie mogę napatrzeć :) :) :) ( nawet ma podobnie pazurki pościerane:evil_lol:) Quote
emhokr Posted January 28, 2011 Author Posted January 28, 2011 taka maleńka byłam w 10 tyg życia :) Panna Zuzanna... dawaj bucik!!!!!! ma się ten jęzor :) buszująca w trawie.... Quote
Recommended Posts