emue Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 [url]http://www.fakt.pl/Te-pieski-zamarzly-przez-bezdusznego-wlasciciela-,artykuly,63926,1.html[/url] Tacy ludzie powinni dostać zakaz posiadania zwierząt. Przeraża mnie polskie prawo. :angryy: Quote
Madie Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 nóż się w kieszeni otwiera...:/ a te zdjecia takie smutne:(((((((((((((((((( biedne psiulce<*> Quote
julka300 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Biedne ! Jak ten facet tak może ! Zapomnieć o psach ! Nie sądzicie że to przesada ? Quote
Boogie Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 Skoro jest na tyle nieodpowiedzialny, że zapomina o żywcyh stworzeniach powienien dostać zakaz trzymania jakichkolwiek zwierząt w gospodarstwie. to by miał dopiero obciach na wsi i automatycznie byłaby to przestroga dla reszty. Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Zauwazyli sasiedzi i wezwali policje... A ile jest takich psiakow ktore umieraja podobnie jak Misiek i Lajka a nikt i nigdy sie juz o tym nie dowie? Ile psiakow zginelo tej samej nocy co one? Mozemy sie tylko domyslac... Quote
xxxx52 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Bosze co za okropni sa ci "opiekunowie"sami gesiego chodza co niedziela do kosciola ,a zwierzatom pozwalaja umierac w cierpieniach.Co za horror. jestem ciekawa jaka kare otrzyma w sadzie ten przestepca? Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 U mnie w rodzine prowadzilam wojne z babcia. Codziennie na mszy, nalezy do jakiegos zgrupowania gdzie modla sie dzien i noc, a jesli chodzi o psy to "po co go przygarniasz, zawiez go do lesniczego niech porzadek zrobi"... U nas tak sie te sprawy rozwiazuje, kulka w leb i po sprawie... Ale ona wiecznie kpila ze mnie, z mojej milosci do psow, z tymczasow i tego ze w ogole nasze psy MIESZKAJA W DOMU. Kiedy wyjechalam jej z "a pamietasz gdzie jest Bog babciu? Wlasnie w tych naszych braciach mnejszych, w tych biednych, zapchlonych niepotrzebnych nikomu kundlach" .... i w taki oto sposob zostalam czarna owca rodziny :p I jestem nia do dzis ;) Quote
xxxx52 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 FiGa-ja z babcia nie mialam az tak zle,gdyz moj dziadek juz w latach 60tych przygarnial wyrzucone psy i koty (mieszkalismy na przedmiesciu),budowal budy ze starych mebli,przygarnial jeze,kruki,pisal do dyrekcji rzezni o potrzebie humanitarnego traktowaniu zwierzat ubojowych,nigdy kury,karpia,czy kaczki nie zabil.kaczki zyly ,az nie umarly ze strosci.Zupy nigdy nie bylo z tych naszych zwierzat.Moja mama ma tez 4 psy wszystkie uratowane.Moja mama od 60 roku zycia zaczela z swoimi owczarkami niem chodzic do psiej szkoly i czyni to do teraz.Mama donosi i reaguje natychmiast jak widzi jak ktos nieprawidlowo postepuje ze zwierzeciem czy to bedzie owca,kon czy pies.jak widzisz moja rodzina od strony mamy jest okey,nie moge narzekac ,ze zle traktuja lub traktowali zwierzeta. Quote
:: FiGa :: Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 Pozostaje jedynie zazdroscic tak wspanialej rodziny :) Quote
xxxx52 Posted December 4, 2010 Posted December 4, 2010 FiGa-och nie calej ,nie calej.Inna czesc rodziny to zacofanie doglebne mimo wyzszego wyksztalcenia i pelnej kieszeni.. Moje dzieci to niestety nie maja zwierzat z powodu braku czasu.Moja corka maturzystka, ma 2 /1m terrarium i 3 pustynne myszki.Ostatnie zyly u niej az 4 lata. Quote
marra Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 no skur****n nic więcej, a siąsiedzi jak to sąsiedzi obudzili się po fakcie...brak słów. Ileż te stworzenia wycierpiały. Quote
sugarr Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 [quote]Mężczyzna usłyszał zarzut znęcania się nad zwierzętami i grożą mu za to dwa lata więzienia[/quote] Chciałabym to zobaczyć. Zaznaczam sobie ten wątek, to będę pamiętać żeby śledzić dalsze losy tego Pana... Chciałabym raz zobaczyć wyrok godny takiego bestialstwa. Quote
marra Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 [quote name='sugarr']Chciałabym to zobaczyć. Zaznaczam sobie ten wątek, to będę pamiętać żeby śledzić dalsze losy tego Pana... Chciałabym raz zobaczyć wyrok godny takiego bestialstwa.[/QUOTE] zapomnij ...:( Quote
Syllepsis Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 A cała rzecz działa się ubiegłej zimy, prawie rok temu... Gratuluję spostrzegawczości.:lol: Quote
Recommended Posts