faith35 Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Pies ma niecałe 5 lat, wychowany z dziećmi, jest uczulony na wołowinę i wieprzowinę. Je zwykłą suchą karmę SABĘ, ciągnie na smyczy, ale przy odpowiednim doświadczeniu właściciela da radę to opanować. Zależy mi, by miał kochającego opiekuna oraz domek z ogródkiem. Kontakt w sprawie adopcji : 721-056-896 (proszę o kontakt telefoniczny,gdyż na wątek będę wchodziła sporadycznie). jest to piesek, który uwielbia pieszczoty, nie przepada za kotami ani za innymi psami, dlatego tylko dom bez zwierząt (no chyba, że może być królik, chomik, to psiakowi nie przeszkadza:razz:). Sprawa dość pilna... PILNE !!! Powód ? Babcia bardzo się rozchorowała, dziadek pracuje, a ja mam trudną sytuację rodzinną i nie mogę tak często jeździć do babci jakbym chciała :-( . Quote
faith35 Posted December 1, 2010 Author Posted December 1, 2010 ja już dałam go na stronkę labradory.info dość dawno, ale później babcia poczuła się lepiej i zdecydowała, że Tiger zostanie, a teraz z babcią coraz gorzej, ja też już nie daję rady, jeżdżę do babci kiedy tylko mogę, ale przecież ja mam też naukę i swojego psa w domu :roll: Poproszę cavalierke poprzez pocztę by zrobiła śliczny bannerek, będziemy coś kombinować. To naprawdę kochany piesek! Wiem jedno: do schronu nigdy nie pozwolę go oddać, a babcia to już tym bardziej! Tyle bid szuka domku, a ja mam tylko taką iskierkę nadziei, że ktoś zerknie na Tigera i da mu tyle miłości ile ja mu paje od niecałych 5 lat..:shake::-( Quote
faith35 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 w imieniu swoim i Tigerka - dziękujemy :) Quote
Recommended Posts