Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asta']Wybieram się :) Czy ktoś mógłby mi pozyczyć psa na młodego prezentera?[/quote]
ja bym Ci dala Nele ale nie wiem czy chcesz... bo ona tak sobie chodzi na ringowce(musialabys jej podciagac glowe do gory) a poza tym jest poczatkujaca wystawa w ZG bedzie jej trzecia wystawa w zyciu ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Asta']Niestety nie wiem czym dojade do Zielonej Góry, ale w każdym bądź razie będę.[/quote]

Kurcze jakby ktoś był autkiem to bym się skusiła na tą wystawę bo nie chce mi się nocować a tez kasa nie ukrywam zaoszczędzona a zgłoszenia są do 27 sierpnia. Chodzi mi o trasę Szczecin- Zielona Góra później bym wróciła pociągiem.

Może jakaś duszyczka się zmiłuje :)

Posted

No jasne . Kurka fajnie jakby ktoś się znalazł a tu sa informacje ogólne

[URL="http://zkwp.zgora.pl/wystawa/w-pl.html"]http://zkwp.zgora.pl/wystawa/w-pl.html[/URL]

[quote]
[SIZE=-1][B][COLOR=#ff9900]Zgłoszenia:[/COLOR][/B]
Czytelnie wypełnione zgłoszenia prosimy wysyłać w terminie zapewniającym wpływ do dnia 27.08.2006 r. pod adresem:[/SIZE]

[SIZE=-1][SIZE=1]Związek Kynologiczny w Polsce [/SIZE][/SIZE]
[SIZE=-1][SIZE=1]

[CENTER]Oddział w Zielonej Górze

[/SIZE][CENTER]ul. Dąbrowskiego 35

skr. poczt.59
65-021 Zielona Góra[/CENTER]
[/CENTER]
[/SIZE]

[LEFT][SIZE=-1]Do zgłoszenia prosimy dołączyć kserokopię wpłaty![/SIZE]
[/quote]

Najwyżej się zgłoszę a za psa zapłace w dniu wystawy - jeszcze pomyślę.
[/LEFT]

Posted

Bardzo dziękuje Gosiu :D Jak poradzę sobie z amstaffem albo seterem zakochanym w obok stojącej fletce, to myslę, że dam radę, tylko jak wyglądacie? ;)

Posted

Czy ktoś jadący z Poznania miałby miejsce dla mnie i dla psiaka?
[quote name='sylwiaskalska']Czy ktoś ze Szczecina jedzie autkiem na wystawę do Zielonej Góry 17-09-2006.
Chętnie bym dołączyła i złożyła się na benzynkę.[/quote]
Uderzaj do Arleny. Nie pamiętam jej nicku na Dogo (chyba bonia), ale to jej adres strony, tam znajdziesz kontakt. Ona jest spod Szczecina i z tego co wiem to jedzie.

Posted

Ja jade do Zielonej:multi: będe z Piccolem(Australian Silky Terrier) i Lalą (Shar Pei). Jade za szczecina. Niestety niemam wolnego miejsca bo zabieram się z rodzicami .:shake: Dolatego niestety nikogo niemoge zabrać.

Posted

[quote name='Martach1']Ja jade do Zielonej:multi: będe z Piccolem(Australian Silky Terrier) i Lalą (Shar Pei). Jade za szczecina. Niestety niemam wolnego miejsca bo zabieram się z rodzicami .:shake: Dolatego niestety nikogo niemoge zabrać.[/quote]

pani Marto, obowiązkowo spotkamy sie na wystawie :D Przy okajzi będe mogła pociwczyc z psiakami?;)

Posted

Jadę na wystawkę na 100% ,ale niestety mam komplecik.

Acha przy zgłaszaniu żądają również ksero rodowodu , o dowodzie wpłaty nie wspomnę.

Posted

[quote name='gigi']Jadę na wystawkę na 100% ,ale niestety mam komplecik.

[B]Acha przy zgłaszaniu żądają również ksero rodowodu , o dowodzie wpłaty nie wspomnę[/B].[/quote]
Tak troche dziwnie, bo podaja, że można płacić na wystawie. A w innym miejscu, że zgłoszenia bez ksera dowodu wpłaty odsyłają i nie uwzględniają. :shake: Jest ktoś z Zielonej i mógłby napisać jak to w końcu jest?

Posted

[quote name='Iwa-R']Czy ktoś jadący z Poznania miałby miejsce dla mnie i dla psiaka?

Uderzaj do Arleny. Nie pamiętam jej nicku na Dogo (chyba bonia), ale to jej adres strony, tam znajdziesz kontakt. Ona jest spod Szczecina i z tego co wiem to jedzie.[/quote]

Dziękuje zapytam :) ale zgłosiłam psa do wystawy :)

Co do opłat patrzałam i są napisane ceny w dniu wystawy więc chyba mozna płacić w tym dniu

Posted

[quote name='.:::Gosia:::.']o!o!o!
a ja też będę mogła komuś ukraść pieska, żeby zobaczyć jak się daną rasę ustawia? proooszę! :evil_lol: :lol: :evil_lol:[/quote]
Jeśli jedziesz autem z Poznania i miałabyś dla nas miejsce, to mogłabym mojego diabelca użyczyć :razz:

Aha... [B]sylwiaskalska -[/B] nie podałam strony do Arleny, ale myślę, że już wiesz o kogo chodzi ;)

Posted

[quote name='Iwa-R']Aha... [B]sylwiaskalska -[/B] nie podałam strony do Arleny, ale myślę, że już wiesz o kogo chodzi ;)[/quote]

Tak wiem ona ma nick Bonia i ma Samojedy i Chow-Chow :)

Jak nie znajdzie się nikt no cóż wstępna rezerwację mam w hotelu nawet na tej samej ulicy co wystawa najwyżej się poświęce ;)

Jutro opłace zgłoszenie a zgłoszenie wysłalam internetem. Może mi się poszczęści z oceną i będę miała młodzieżowego chempiona :) bo brakuje mi jednej oceny.

Posted

A ja też będę na 99,9% na wystawie:p :multi: Mam nadzieje że jakoś się spotkamy:cool3: Ja mam blisko :lol: wystarczy 20 - 30 min. a już jestem w ZG :eviltong:

Posted

[quote name='Hekate']A ja też będę na 99,9% na wystawie:p :multi: Mam nadzieje że jakoś się spotkamy:cool3: Ja mam blisko :lol: wystarczy 20 - 30 min. a już jestem w ZG :eviltong:[/quote]

Takim to dobrze. Ja będe na 100% jutro opłacam moje zgłoszenie :)

Posted

[quote name='Asta']Ma ktoś może katalog z zeszłego roku z Zielonej Góry?[/quote]
Asta wejdź na strone oddziału zielonogórskiego tam w dziale wystaw sa katalogi wystawowe z poprzedniej wystawy :)