Angel Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 [quote name='Gosiara']I to najważniejsze;)[/QUOTE] właśnie-najważniejsze ze jest bezpieczna, ma dach nad głową i pełną miske :) Quote
Formica Posted December 8, 2010 Posted December 8, 2010 Do mnie osobiście dzwoniła p. Gabriela i przedstawiła się, że jest z nieformalnego stowarzyszenia (nie wiem czy rott czy innego) była zainteresowana adopcją Figi dla siebie. Potem dzwoniłam do opiekunów tymczasowych, żeby im tę informację przekazać i dowiedziałam się, że oni obiecali Figę przytrzymać dla kogoś z Krakowa (wymienili nick fafonka), wspominali też o rozmowie z Tobą. Jeśli się sprawa nie wyjaśni do końca tygodnia, będę kontaktować się z osobą która była chętna na jej adopcję. Quote
Gosiara Posted December 8, 2010 Author Posted December 8, 2010 Formica popieram Cię w Twoich działaniach! Quote
annibal Posted December 10, 2010 Posted December 10, 2010 Fafonka,niestety nie może wziąć suni.Pani Gabrysia z tego co wiem tez nie.Szukajmy wiec pilnie domu dla niej. Quote
Gosiara Posted December 10, 2010 Author Posted December 10, 2010 [quote name='Formica']Do mnie osobiście dzwoniła p. Gabriela i przedstawiła się, że jest z nieformalnego stowarzyszenia (nie wiem czy rott czy innego) była zainteresowana adopcją Figi dla siebie. Potem dzwoniłam do opiekunów tymczasowych, żeby im tę informację przekazać i dowiedziałam się, że oni obiecali Figę przytrzymać dla kogoś z Krakowa (wymienili nick fafonka), wspominali też o rozmowie z Tobą. Jeśli się sprawa nie wyjaśni do końca tygodnia, będę kontaktować się z osobą która była chętna na jej adopcję.[/QUOTE] Formica kontaktuj się z osoba chętna na Figę,nie ma na co czekać jak coś możesz na mnie liczyć,pomoc w przewozie itp.. Quote
marra Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Gosiara napisał(a):Formica kontaktuj się z osoba chętna na Figę,nie ma na co czekać jak coś możesz na mnie liczyć,pomoc w przewozie itp.. No ale teraz to chyba już nie ma do kogo dzwonić... P. Gabriela zrezygnowała, fafonka też, więc co dalej ? dobrze rozumię ? Quote
Gosiara Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Jest osoba chętna na adopcję;) Quote
Gosiara Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 Formica napisał(a):Do mnie osobiście dzwoniła p. Gabriela i przedstawiła się, że jest z nieformalnego stowarzyszenia (nie wiem czy rott czy innego) była zainteresowana adopcją Figi dla siebie. Potem dzwoniłam do opiekunów tymczasowych, żeby im tę informację przekazać i dowiedziałam się, że oni obiecali Figę przytrzymać dla kogoś z Krakowa (wymienili nick fafonka), wspominali też o rozmowie z Tobą. Jeśli się sprawa nie wyjaśni do końca tygodnia, będę kontaktować się z osobą która była chętna na jej adopcję. jest chętna..:) Quote
kasia nero 1 Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 sunia nadal w zabrzu,jest wszystko ok,sunia pojedzie na wizytę lekarską do Formici tylko opiekunowie musza się czasowo zgadać,dziękuje Formice i jej mężowi za chęć pomocy dla suni.Prosiłabym o kontakt z osoba która chce adoptować Figę mój nr 513067514 Quote
Angel Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 cioteczki prosze zajrzyjcie i chociaz podnieście... a może coś wam akurat wpadnie w oko :) ciuszki http://www.dogomania.pl/threads/197859-**-markowe-ciuchy-kosmetyki-torebki-!-do-19.12-dla-Elmo. kosmetyki: http://www.dogomania.pl/threads/198280-**firmowe-kosmetyki-i-ciuchy-dla-Saurona!-do-20.12.2010-!-* biżuteria http://www.dogomania.pl/threads/197951-biżuteria-naszyjnik-APART-i-inne-!-idealne-na-prezent-Dla-Poly-do-19.12.10** Quote
Gosiara Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 kasia nero 1 napisał(a):sunia nadal w zabrzu,jest wszystko ok,sunia pojedzie na wizytę lekarską do Formici tylko opiekunowie musza się czasowo zgadać,dziękuje Formice i jej mężowi za chęć pomocy dla suni.Prosiłabym o kontakt z osoba która chce adoptować Figę mój nr 513067514 Bo to cudowni veci! Quote
Angel Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 słuchajcie w naszym schronie jest pies rotka.. jest sympatyczny :) Quote
Recommended Posts