Jump to content
Dogomania

Rotweilerka!Znajdka,wychudzona sunia,dom na cito dt lub ds marznie:(

Recommended Posts

• Replies 89
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do mnie osobiście dzwoniła p. Gabriela i przedstawiła się, że jest z nieformalnego stowarzyszenia (nie wiem czy rott czy innego) była zainteresowana adopcją Figi dla siebie. Potem dzwoniłam do opiekunów tymczasowych, żeby im tę informację przekazać i dowiedziałam się, że oni obiecali Figę przytrzymać dla kogoś z Krakowa (wymienili nick fafonka), wspominali też o rozmowie z Tobą.
Jeśli się sprawa nie wyjaśni do końca tygodnia, będę kontaktować się z osobą która była chętna na jej adopcję.

Posted

[quote name='Formica']Do mnie osobiście dzwoniła p. Gabriela i przedstawiła się, że jest z nieformalnego stowarzyszenia (nie wiem czy rott czy innego) była zainteresowana adopcją Figi dla siebie. Potem dzwoniłam do opiekunów tymczasowych, żeby im tę informację przekazać i dowiedziałam się, że oni obiecali Figę przytrzymać dla kogoś z Krakowa (wymienili nick fafonka), wspominali też o rozmowie z Tobą.
Jeśli się sprawa nie wyjaśni do końca tygodnia, będę kontaktować się z osobą która była chętna na jej adopcję.[/QUOTE]
Formica kontaktuj się z osoba chętna na Figę,nie ma na co czekać jak coś możesz na mnie liczyć,pomoc w przewozie itp..

Posted

Gosiara napisał(a):
Formica kontaktuj się z osoba chętna na Figę,nie ma na co czekać jak coś możesz na mnie liczyć,pomoc w przewozie itp..

No ale teraz to chyba już nie ma do kogo dzwonić... P. Gabriela zrezygnowała, fafonka też, więc co dalej ? dobrze rozumię ?

Posted

Formica napisał(a):
Do mnie osobiście dzwoniła p. Gabriela i przedstawiła się, że jest z nieformalnego stowarzyszenia (nie wiem czy rott czy innego) była zainteresowana adopcją Figi dla siebie. Potem dzwoniłam do opiekunów tymczasowych, żeby im tę informację przekazać i dowiedziałam się, że oni obiecali Figę przytrzymać dla kogoś z Krakowa (wymienili nick fafonka), wspominali też o rozmowie z Tobą.
Jeśli się sprawa nie wyjaśni do końca tygodnia, będę kontaktować się z osobą która była chętna na jej adopcję.

jest chętna..:)

Posted

sunia nadal w zabrzu,jest wszystko ok,sunia pojedzie na wizytę lekarską do Formici tylko opiekunowie musza się czasowo zgadać,dziękuje Formice i jej mężowi za chęć pomocy dla suni.Prosiłabym o kontakt z osoba która chce adoptować Figę mój nr 513067514

Posted

kasia nero 1 napisał(a):
sunia nadal w zabrzu,jest wszystko ok,sunia pojedzie na wizytę lekarską do Formici tylko opiekunowie musza się czasowo zgadać,dziękuje Formice i jej mężowi za chęć pomocy dla suni.Prosiłabym o kontakt z osoba która chce adoptować Figę mój nr 513067514

Bo to cudowni veci!

• 2 weeks later...