Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja tam moge jeszcze miesiąc potrzymać jeśli potem się dowiem czemu tak kibicowałam :diabloti: nie no żartuje oczywiście dalej trzymam kciuki :loveu:

Pepparek kochany królewicz :loveu::loveu::loveu:

• Replies 14.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Aleksandra95']https://lh6.googleusercontent.com/-yYbaiokWu0c/T19XYn5A-LI/AAAAAAAANf8/6qLlw0V2BEY/s640/IMG_3284.jpg
moja piękna.:loveu:
Troche nie ostra ale nadal kochana :loveu:

[quote name='Chiquita&DeeDee']Nadrobiłam zaległości i było warto - śliczne zdjęcia i filmy:loveu::loveu:
Milka się szybko uczy i pięknieje z dnia na dzień - Gratulacje:multi:
Milo nam :loveu:

Tak szybko i chetnie :loveu: wieczorem znow troche nauki ja czeka :D

[quote name='Collie']Ile zaległości :crazyeye:
Peppar ! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:
https://lh5.googleusercontent.com/-Gd5XqyLmnC4/TphBjArcAWI/AAAAAAAAIpg/e0xyB-4QAJQ/s640/IMG_8657.jpg
No troche zdjec i filmikow :)

Ukochany Wasz :loveu:

[quote name='Artemida']Ah chodziło mi bardziej o to że Gaja będzie niezadowolona bo linka oznacza długie spacery, a jej się nie chce wychodzić na dwór :P
To co ona taka domowa? :razz:

[quote name='Molowe']ja tam moge jeszcze miesiąc potrzymać jeśli potem się dowiem czemu tak kibicowałam :diabloti: nie no żartuje oczywiście dalej trzymam kciuki :loveu:
Pepparek kochany królewicz :loveu::loveu::loveu:
Ja dziekuje jeszcze miesiac czekac :diabloti: Mam nadzieje ze juz jutro sie dowiem i bede mogla swietowac :loveu:

Tak :loveu:

[quote name='dOgLoV']https://lh5.googleusercontent.com/-Gd5XqyLmnC4/TphBjArcAWI/AAAAAAAAIpg/e0xyB-4QAJQ/s640/IMG_8657.jpg
o ja ale fajny kuperek :loveu::loveu:
Tylko jego widac :razz:

Posted

[quote name='Artemida']ona problem z wyjściem z łóżka rano :P w ogóle by mogła nie chodzić na dwór :D
To tak jak Sherry, rano to ona wyjdzie po paru godzinach od wstania :diabloti:

[quote name='kaskaSz']https://lh5.googleusercontent.com/-Gd5XqyLmnC4/TphBjArcAWI/AAAAAAAAIpg/e0xyB-4QAJQ/s640/IMG_8657.jpg dlaczego chcesz udusić Peppara?
u mnie też słońce, deszcz, chmury burzowe i wiejeeeeee
On sam tam wchodzi i sie chowa :loveu:

Posted

ja z Gaja wychodzę na ostatni spacer o 20.30 na 10 min bo dłużej ona nie chce chodzić...i jak jest weekend(niedziela bo w soboty jestem w schronisku) to ona śpi ze mną do 12 albo dłużej i wychodzi z łóżka dopiero jak zaczynam je ścielić :D

Posted

Artemida napisał(a):
ja z Gaja wychodzę na ostatni spacer o 20.30 na 10 min bo dłużej ona nie chce chodzić...i jak jest weekend(niedziela bo w soboty jestem w schronisku) to ona śpi ze mną do 12 albo dłużej i wychodzi z łóżka dopiero jak zaczynam je ścielić :D

Ale jej dobrze :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ja dziekuje jeszcze miesiac czekac :diabloti: Mam nadzieje ze juz jutro sie dowiem i bede mogla swietowac :loveu:

nie żebyś nie myślała ja Ci nie życzę żebyś jeszcze miesiąc musiała czekać jedynie obiecuje że jak będzie trzeba to nawet miesiąc potrzymam :) ale najlepiej żebyś już jutro się dowiedziała ja też nie lubię czekać jeszcze szczególnie jeśli bardzo mi zależy

Posted

Molowe napisał(a):
nie żebyś nie myślała ja Ci nie życzę żebyś jeszcze miesiąc musiała czekać jedynie obiecuje że jak będzie trzeba to nawet miesiąc potrzymam :) ale najlepiej żebyś już jutro się dowiedziała ja też nie lubię czekać jeszcze szczególnie jeśli bardzo mi zależy

Spokojnie wiem co mialas na mysli :loveu: Od razu mowie ze to zadne nowe zwierzatko ale cos na czym mi zalezy :)

Posted

Molowe napisał(a):
to dobrze że się zrozumiałyśmy :loveu: jeśli Ci zależy to podwójnie trzymam kciuki i czekam na wieści jutro czy się udało :)

Trzymaj trzymaj :loveu: Jak sie dowiem to sie pochwale tylko przetlumaczyc bede musiala :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Trzymaj trzymaj :loveu: Jak sie dowiem to sie pochwale tylko przetlumaczyc bede musiala :diabloti:

trzymamy cały czas :loveu: koniecznie się pochwal :)

Posted

Artemida napisał(a):
czyżby wyniki egzaminu ? :D

Nie, egzaminy dwa to beda na koniec w 2013 :diabloti:

Molowe napisał(a):
trzymamy cały czas :loveu: koniecznie się pochwal :)

Jak tylko dostane :loveu:

kaskaSz napisał(a):
Wiem, że on tam sam wchodzi ;) Nasz Bambi włazi do worka z bubkami- podłożem.

Peppara to juz wszedzie widzialam :razz:

unikatowydiament napisał(a):
witanko poniedziałkowe:) :)

czesc!

Posted

[quote name='deer_1987']Wlasnie sie dowiedzialam ze na dniach bede wiedziec jaki jest final tego za to trzymacie kciuki! Tak wiec kto moze to potrzymajcie jeszcze pare dni! :loveu: z gory dziekujemy :loveu:

Pepparek dla Was ;)

Pepparek wie z której strony się najlepiej pokazać:diabloti:

Posted

roadtonowhere napisał(a):
Pepparek wie z której strony się najlepiej pokazać:diabloti:

Wiadomo z niego jest KROL :diabloti:

Paula03 napisał(a):
O matko, ale mam u was zaległości, będę musiałam jak znajdę więcej czasu wszystko nadrobić :)
Wymiziaj ode mnie zwierzaki :loveu:

Zapraszamy chetnie bo duzo filmikow i zdjec bylo :loveu:

Dziekuje i tez mizianki prosze!

Posted

betty_labrador napisał(a):
haha jaki tyłeczek kroliczka ładny :D

rashelek napisał(a):
Króliś ma bardzo seksi zadek :loveu:

Musze mu powiedziec :razz:

rashelek napisał(a):
Również trzymam kciuki! Ktoś tu obstawiał wyniki egzaminu, ja zaś stawiam na pracę :)

Molowe napisał(a):
jeśli piszesz że dostaniesz to ja też stawiam teraz na pracę :loveu:

Cos na czym mi zalezy, jak przyjdzie dokument to pokaze i przetlumacze :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...