Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 14.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

monia&nero napisał(a):
Pomysłowo :) muszę spróbować jutro

Sprobuj polecam bo mnostwo zabawy z tym ma sherry tylko czasami wywali te papiery ale juz nie wlozy spowrotem :mad:

Posted

Ja tak jak Isadora podziwiałam kilka razy :) madrutką Milkę, jak wspaniale wykonywała polecenia. Wiem,że ją dopiero uczysz to tym bardziej uważam, że inteligentna dziewczynka. Sherry już bardziej zaawansowana w poleceniach ale niedługo Milka ją dogoni. A Pepar też by chciał się wyszkolić to mu nie dają ;). Fantastyczny filmik. Idę jeszcze raz obejrzeć. Uściski dla wszystkich :)

Posted

monia&nero napisał(a):
:lol::lol::lol:

Tego tez ja musze nauczyc sprzatac po sobie :diabloti:

dOgLoV napisał(a):
Jakie slodkie zdjecia Milci :loveu::loveu::loveu::loveu:

W locie :loveu:

yunona napisał(a):
Ja tak jak Isadora podziwiałam kilka razy :) madrutką Milkę, jak wspaniale wykonywała polecenia. Wiem,że ją dopiero uczysz to tym bardziej uważam, że inteligentna dziewczynka. Sherry już bardziej zaawansowana w poleceniach ale niedługo Milka ją dogoni. A Pepar też by chciał się wyszkolić to mu nie dają ;). Fantastyczny filmik. Idę jeszcze raz obejrzeć. Uściski dla wszystkich :)

Tak to prawda Milka uczy sie szybko i bardzo chetnie :loveu:

Peppar to by wszystko na raz chcial :mad::diabloti:

Jak sie wiecej Milka nauczy to nagramy nowy :loveu:

Posted

Cienka napisał(a):
Super Milka zdolniacha, a może podrzucę Ci moje mośki na szkolenie :)

Podrzucaj! :loveu: Na razie Milke ucze na DOBRZE/BRA ale moze uda nam sie tez klicker wprowadzic :loveu:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
ale słoneczne fotki.:):):):)

Bo wtedy bylo ladnie, nie to co ostatnio :mad: (np teraz weekend mozna byloby gdzies pojechac a tu pada i jutro tez bez slonca :mad:). Ale to wprowadzimy Milce kliker a Sherry nauczymy czegos nowego :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Bo wtedy bylo ladnie, nie to co ostatnio :mad: (np teraz weekend mozna byloby gdzies pojechac a tu pada i jutro tez bez slonca :mad:). Ale to wprowadzimy Milce kliker a Sherry nauczymy czegos nowego :)

pada u Was ? :( oj. :(

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
pada u Was ? :( oj. :(

Tak a wczoraj jak Tz w pracy to bylo tak ladnie jak na zlosc :mad: Ale nie damy sie zlej pogodzie mam troche pomyslow na nauke dla Sherry tak wiec nudzic sie nie bedziemy :loveu:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Tak a wczoraj jak Tz w pracy to bylo tak ladnie jak na zlosc :mad: Ale nie damy sie zlej pogodzie mam troche pomyslow na nauke dla Sherry tak wiec nudzic sie nie bedziemy :loveu:

super, może filmik będzie ?:D

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
super, może filmik będzie ?:D

A to juz zalezy od Tz czy akurat nie bedzie potrzebowal swojego kompakta. Nie wiem czy nagrywalam kiedys jej prace z kartonem :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
A to juz zalezy od Tz czy akurat nie bedzie potrzebowal swojego kompakta. Nie wiem czy nagrywalam kiedys jej prace z kartonem :)

hmmm, ja nie pamiętam nic takiego.:p

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hmmm, ja nie pamiętam nic takiego.:p

Musze sprawdzic na youtube, sherry jak tylko widzi kliker to szybko i chetnie sie uczy :loveu: od niczego mamy wskakiwanie do kartonu do srodka i na karton :diabloti: Wczoraj zaczelismy ksztaltowac obrot :)

Posted

deer_1987 napisał(a):
Musze sprawdzic na youtube, sherry jak tylko widzi kliker to szybko i chetnie sie uczy :loveu: od niczego mamy wskakiwanie do kartonu do srodka i na karton :diabloti: Wczoraj zaczelismy ksztaltowac obrot :)

oo super, a mi się nudziło w czwartek po szkole.:D i przy ścianie wzięłam kolano i uczyłam Dore przeskakiwać.:D

Posted

[quote name='Aleksandra95']oo super, a mi się nudziło w czwartek po szkole.:D i przy ścianie wzięłam kolano i uczyłam Dore przeskakiwać.:D
No to tez musisz nagrac :)

A widzisz dawalam ale to poczatki z kartonem w pazdzierniku
[video=youtube;eWrpd-lE8S8]http://www.youtube.com/watch?v=eWrpd-lE8S8[/video]

[video=youtube;C0d08uBi-eM]http://www.youtube.com/watch?v=C0d08uBi-eM[/video]

i z miska
[video=youtube;Aay1PmIze20]http://www.youtube.com/watch?v=Aay1PmIze20[/video]

Posted

Ale piękne wiosenne zdjęcia :loveu: Zauważyłam, że obie Twoje gwiazdy mają figurę atlety :D
Milka się faktycznie pięknie błyszczy, muszę chyba spróbować tego oleju na swojej.

Posted

rashelek napisał(a):
Ale piękne wiosenne zdjęcia :loveu: Zauważyłam, że obie Twoje gwiazdy mają figurę atlety :D
Milka się faktycznie pięknie błyszczy, muszę chyba spróbować tego oleju na swojej.

u Sherry to z tym roznie :razz: a jak Miki odchudzanie?

Polecamy ten olej, jeszcze czasem siemie dodaje :)

Aleksandra95 napisał(a):
oooo i Niunia.:loveu:

nagrywałam, ale klikiera nie miałam, bo gdzieś wrzuciłam i znaleźć nie mogę.:D

Tak bo to pazdziernikowe, wtedy jeszcze zyla :(

Ja dlatego sobie dwa takie kupilam :diabloti: kliker z gwizdkiem :D

Posted

Złośliwie - teraz ma cieczkę, więc bieganie ograniczone ;) Ale jeszcze tylko przyszły tydzień i będzie mogła biegać :loveu:
Sherry ma super figurę, co ty chcesz!
Będzie trzeba kupić przy okazji i spróbować.

Posted

rashelek napisał(a):
Złośliwie - teraz ma cieczkę, więc bieganie ograniczone ;) Ale jeszcze tylko przyszły tydzień i będzie mogła biegać :loveu:
Sherry ma super figurę, co ty chcesz!
Będzie trzeba kupić przy okazji i spróbować.

No to trzymamy za Was kciuki :)

wiesz co juz jakis czas jej nie wazylam toi nawet nie wiem :diabloti:

Ja smarowalam najpierw jej te lapki ale zaczelam dodawac oleju m.in. na siersc i same lapki tez sie poprawily :loveu:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...