Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='soboz4']
ciekawe co one tam znalazły, że tak się położyły????
Smaki ktore ja rzucalam ale one sie nie klada tylko ida :diabloti:

• Replies 14.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='rashelek']Witamy się :)
https://lh5.googleusercontent.com/-rGhZkCZ8dYM/T0ptorM8K5I/AAAAAAAANGQ/gtwM9CPmWGM/s640/IMG_2851.jpg super jest to zdjęcie, dziewczyny do siebie bardzo pasują :loveu:
Współczuję śniegu. U nas dziś miało być załamanie pogody, ale nie pada i tak bardzo nie wieje, do tego jest 5st. A od poniedziałku ma być już po 15 :loveu: Mam nadzieję, że i do was wiosna szybko dotrze!
Ale u nas juz byla wiosna (oficjalnie ogloszona), tylko dzis ten snieg chwilowo :mad:

Moje dwie kochane mordki :loveu:

Posted

Znowu tak samo jak wqtedy co zagrode dla peppara zamawialam poczta szwedzka nawalila :mad: siedze caly dzien czekam na paczke a oni 16:15 wpisuja wiadomosc ze mnie nie bylo w domu :mad: przy czym od 14 mialam wglad na wjazd na nasza ulice, nie bylo zadnego samochodu pocztowego, znow nie chcialo sie im przyjechac a napisali ze mnie nie bylo :mad: a szkoda bo zooplus.com ma super ceny i duzy sortyment ale nie mam sily uzerac sie ze szwedzka poczta :mad:

Posted

[quote name='deer_1987']Znowu tak samo jak wqtedy co zagrode dla peppara zamawialam poczta szwedzka nawalila :mad: siedze caly dzien czekam na paczke a oni 16:15 wpisuja wiadomosc ze mnie nie bylo w domu :mad: przy czym od 14 mialam wglad na wjazd na nasza ulice, nie bylo zadnego samochodu pocztowego, znow nie chcialo sie im przyjechac a napisali ze mnie nie bylo :mad: a szkoda bo zooplus.com ma super ceny i duzy sortyment ale nie mam sily uzerac sie ze szwedzka poczta :mad:

Standard u nas też tak robią :angryy:

Posted

[quote name='deer_1987']Znowu tak samo jak wqtedy co zagrode dla peppara zamawialam poczta szwedzka nawalila :mad: siedze caly dzien czekam na paczke a oni 16:15 wpisuja wiadomosc ze mnie nie bylo w domu :mad: przy czym od 14 mialam wglad na wjazd na nasza ulice, nie bylo zadnego samochodu pocztowego, znow nie chcialo sie im przyjechac a napisali ze mnie nie bylo :mad: a szkoda bo zooplus.com ma super ceny i duzy sortyment ale nie mam sily uzerac sie ze szwedzka poczta :mad:

hohohohohohoho :mad:

Posted

Aleksandra95 napisał(a):
hohohohohohoho :mad:

dOgLoV napisał(a):
Standard u nas też tak robią :angryy:

U nas normalne paczki przywoza, ale to juz 3 raz cos z Niemiec mamy dostac gdzie poczta tak robi :mad: za 1 razem tz sie wkurzyl i sam pojechal odebrac, za drugim razem okazalo sie ze jakis zastepca wzial to a potem nie zdazyl i oddal na terminal ale maja tylko jeden kod - ODBIORCY NIE BYLO - nie zaleznie jaka jest przyczyna, a teraz stoje w kolejce na poczcie :mad: nie mam samochodu a po za tym nie bede czekac kolejnegoi dnia zeby to dostac :mad: jutro moge sobie odebrac sama :mad: albo w przyszlym tyg (gdzie mnie nie ma pon-wtorek) moga mi przywiezc :mad: NIE!! Maja dzisiaj przywiezc, mnie to nie obchodzi co i jak :mad: oczywiscie babka z poczty nie moze dac mi nr do centrali u nas, to powiedzialam zeby sama tam zadzwonila a ja poczekam :mad:

Posted

dOgLoV napisał(a):
Tak trzymac , trzeba walczyc o swoje !!!!

nic z tego nie dostane tego dzisiaj :angryy: oczywiscie znow to samo ze nowy chlopak to wzial ale sie zestresowal ze nie zdazy i dzis juz nie maja nikogo kto to przywiezie :mad: teraz to sie wkurzylam :mad: niech ten chlopak wsiada w prywatny samochod i mi to przywiezie, to nie jest zawinilam :mad: za to ja zaplacilam za przesylke z niemiec i to nie 5 zlotych :mad:

jutro moga mi przywiezic ale nie wiedza ani o ktorej ani nie zadzwonia wczesniej :angryy: i kolejny dzien bede musiala siedziec caly dzien w domu i czekac na ksiecia :angryy::angryy:

Posted

deer_1987 napisał(a):
nic z tego nie dostane tego dzisiaj :angryy: oczywiscie znow to samo ze nowy chlopak to wzial ale sie zestresowal ze nie zdazy i dzis juz nie maja nikogo kto to przywiezie :mad: teraz to sie wkurzylam :mad: niech ten chlopak wsiada w prywatny samochod i mi to przywiezie, to nie jest zawinilam :mad: za to ja zaplacilam za przesylke z niemiec i to nie 5 zlotych :mad:

jutro moga mi przywiezic ale nie wiedza ani o ktorej ani nie zadzwonia wczesniej :angryy: i kolejny dzien bede musiala siedziec caly dzien w domu i czekac na ksiecia :angryy::angryy:

Dlatego nie lubie czekac na przesyłki :angryy:

Posted

roadtonowhere napisał(a):
śliczne psiaki i króliczek :) w ogóle witamy :D a zdjęcia to cuuuda!

Witam serdecznie :)

dOgLoV napisał(a):
Dlatego nie lubie czekac na przesyłki :angryy:

Ja tez nie :angryy::angryy: juz ja sobie z nimi pogadam jak przyjada :mad:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
Musisz mu instrukcję dojazdu napisać :D jak ja lubię kurierów.. u mnie ost był pod domem i zostawił avizo, nawet nie zadzwonił... myślałam, że mnie trafi, bo byłam domu!

Jeszcze kurier to kurier ale to szwedzka poczta taka "kochana" :mad: a jak sa rzeczy co maja zostawic to jakos to dziala i przyjezdzaja :mad: tz ma znajomego co tak rozwozi - ale nie u nas - i znajomy mowi ze taka osoba nie ma prawa wyjsc z pracy i zostawic nie rozwiezione paczki :mad:

Posted

Chiquita&DeeDee napisał(a):
No widzisz.. Musisz ich ustawić;)

Ciezko bedzie, bo za pewne przyjedzie kto inny niz ten co mial, a na infolini babka nie ma nic do tego :roll: jestem zla na to.. bo tak bardzo mi zalezalo

Posted

U nas jest tak samo.Poczta czy kurier,nie ma znaczenia.Najbardziej mnie wnerwia jak czekam na numerek i potwierdzenie przyjęcia na wystawę.Dostaję,a jakże, w poniedziałek po tejże wystawie...

Posted

[quote name='vaness']https://lh5.googleusercontent.com/-rGhZkCZ8dYM/T0ptorM8K5I/AAAAAAAANGQ/gtwM9CPmWGM/s640/IMG_2851.jpg
jakie siostrzyczki :)
tak :loveu:

[quote name='Buszki']U nas jest tak samo.Poczta czy kurier,nie ma znaczenia.Najbardziej mnie wnerwia jak czekam na numerek i potwierdzenie przyjęcia na wystawę.Dostaję,a jakże, w poniedziałek po tejże wystawie...
cudownie :mad: chociaz tyle la mnie zalatwila ze jutro przywioza ale irytujace jest to ze mialo byc dzisiaj, oni nawalili ale nie poczuwaja sie do odpowiedzialnosci

Posted

U nas tez w nocy śnieg padał i cały prawie dzień, ale wszystko się stopiło ;) Pozdrawiam czwartkowo i spadam juz z dogo na dzisiaj ;)

Posted

Poczta - moja miłość :loveu: Zwłaszcza, kiedy siedzę w domu, listonosz ma paczkę, której nie chce mu się wnosić na 4 piętro i zostawia awizo. Awizo, które mogę odebrać dopiero po 18, kiedy wszyscy wrócą z trasy i paczki zostaną przesortowane. Chociaż i tak przeżyłam największe zdziwienie, kiedy koleżanka przysłała mi CZEKOLADĘ w zwykłej, papierowej kopercie, na której ewidentnie było widać ślady, że ktoś chciał się do niej dobrać. Albo kiedy miły pan listonosz wciska mi paczki sąsiada z naprzeciwka.
Ale dziwnym trafem ulotki zawsze do nas trafiają ;)
Mam nadzieję, że jutro dostaniecie paczkę bez żadnych przeszkód.

Posted

understandme napisał(a):
U nas tez w nocy śnieg padał i cały prawie dzień, ale wszystko się stopiło ;) Pozdrawiam czwartkowo i spadam juz z dogo na dzisiaj ;)

U nas jeszcze lezy :mad:

rashelek napisał(a):
Poczta - moja miłość :loveu: Zwłaszcza, kiedy siedzę w domu, listonosz ma paczkę, której nie chce mu się wnosić na 4 piętro i zostawia awizo. Awizo, które mogę odebrać dopiero po 18, kiedy wszyscy wrócą z trasy i paczki zostaną przesortowane. Chociaż i tak przeżyłam największe zdziwienie, kiedy koleżanka przysłała mi CZEKOLADĘ w zwykłej, papierowej kopercie, na której ewidentnie było widać ślady, że ktoś chciał się do niej dobrać. Albo kiedy miły pan listonosz wciska mi paczki sąsiada z naprzeciwka.
Ale dziwnym trafem ulotki zawsze do nas trafiają ;)
Mam nadzieję, że jutro dostaniecie paczkę bez żadnych przeszkód.

To tez masz niezle przeboje :razz:

Napisalam do zooplus juz czy moga inaczej wysylac bo to nie pierwszy raz tak sie dzieje :mad: a niestety maja suche jedzenie ktore moze byc dobre dla nas a ktorego nie ma w szwecji :( kobieta z poczty miala zostawic informacje ze to nie pierwszy raz sie zdarzylo z nadzieja ze sie poprawia, ale nie wiem czy im ufam :mad:

Rzekomo maja zadzwonic 30 min przed przyjazdem ze beda, bo ja nie mam mozliwosci siedziec w domu znow od 8 do 18 :mad: ale Tz juz mi powiedzial ze na bank nie zadzwonia :mdleje:

Posted

Widzę, że TŻ nie ma złudzeń :D Tak to jest z zamawianiem przez internet, tanio jest ale niezawsze szybko. I to nie z winy sklepu, a chorej poczty czy leniwych kurierów :shake:

Posted

rashelek napisał(a):
Widzę, że TŻ nie ma złudzeń :D Tak to jest z zamawianiem przez internet, tanio jest ale niezawsze szybko. I to nie z winy sklepu, a chorej poczty czy leniwych kurierów :shake:

Nie, bo sam czekal na opony :mad: skonczylo sie tak samo, w ogole nie przyjechali a napisali ze nie bylo nikogo w domu :mad: tylko ze on nie chcial placic ponad 100 zl za ponowne dostarczenie do domu i sam podjechal po to. Dzisiaj go nie bylo w domu to nie mogl ze mna pojechac :( a dwa dlaczego ja mam tracic droga benzyne jak juz za wysylke DO DOMU zaplacilam!! :mad: Najpierw mi powiedziala ze jutro nie dostarcza mi tego, JEZELI to ICH (a czyj? :mad: jak napisali ze zostawili awizo jak nie mam awizo:angryy:) wina to zloza reklamacje i dowioza mi ale w poniedzialek. jak mnie wdomu nie ma poniedzialek wtorek... albo sama moge odebrac... dopiero pozniej dogadala sie z tamtymi ze moga mi LASKAWIE jutro przywiezc. to ich PSI obowiazek :mad::mad:

A najgorzej jak karma im podpasuje bo jak tak ma byc nastepnym razem to ja dziekuje :mad:

Posted

deer czytam czytam i nie wierzę, to niemożliwe ze nie tylko w Polsce poczta tak (nie)działa :crazyeye:

w temacie przygód ze sklepami - zamialam tymczasowiczce karmę
wiadomo, kończy się to zamaiwam, wiec chę ją miec już
ale chcę też fakture i tutaj zaczyna się problem
kupuję u nich nie pierwszy raz i zazwyczaj na drugi dzień od zamowienia karmę juz mialam, raz nawet z kurierem się umówiliśmy na wylotówce z miasta bo wyjezdzalismy akurat
ale wracajac do sedna, teraz czekam, jeden dzień drugi
trzeciego dzwonię i co słysze?
nie wysłali bo ja chcialam z fakturą a faktury szef wystawia/podpisuje a w tym tyg go nie ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ale się dogadalam, zeby mi fakturę pocztą dosłali ;)
tylko dlaczego wczesniej sami o tym nie pomyslą
kurde czy ludzie naprwde zamawiaja z 2 tyg wyprzedzeniem karmę, która powinna dotrzec w przeciągu 24 h?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...