kasumi Posted March 20, 2011 Posted March 20, 2011 ma ode mnie allegro :) http://allegro.pl/terierkowata-viki-zywiolowy-siersciuch-do-adopcji-i1520312306.html Quote
sybil Posted March 21, 2011 Posted March 21, 2011 Wiki, hopaj na samą górę, niech ludzie zobaczą jaka jesteś piękna, Maleńka :loveu: Quote
monikab Posted April 12, 2011 Author Posted April 12, 2011 w sobotę za tydzień Vikusia jedzie do domu do Warszawy,zamieszka na Tarchominie:),w ten piątek sterylka.Nie zmieniam jeszcze tytułu,dopóki mała nie pojedzie do domu.Oby była szczęśliwa.Ja zawsze jestem sceptycznie nastawiona ale musi być dobrze Quote
sybil Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 I będzie dobrze! Vikusia zasługuje na dobry dom (jak zresztą każdy psiak :lol:). Maleńka, trzymam :thumbs::cool2::ylsuper::happy1::kciuki::kciuki::kciuki: za Twoje szczęście :loveu: Quote
rita60 Posted April 12, 2011 Posted April 12, 2011 Bardzo sie ciesze i nadal trzymam kciuki. Gdzie rodzinka ja wypatrzyła ? Quote
kasumi Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 jak z Viki? pojechała? :) masz jakieś zdjęcia? Quote
sybil Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Czy Viki ma już swój dom? Pliiiiz, bo kciuki :kciuki::kciuki::kciuki: potrzebne dla kolejnej bidy ;) Quote
monikab Posted April 23, 2011 Author Posted April 23, 2011 Vikusia dziś pojechała do nowego domu!!!!!!!.Zestresowana bidnanie bardzo chciała się rozstać z tymczasową opiekunką,ale pierwsze co zrobiła po przekroczeniu progu nowego domu to ułozyła się na kanapie.Ludzie wydają się odpowiedzialni,wydzwaniali co parę dni dopytując o sunie,co kupić itp.Mam nadzieję,ze szybko sie zaklimatyzuje i że będzie to jej miejsce do konca jej dni.Dziękuję wszystkim za wsparcie i pomoc w ogłaszaniu małej.Szczególne ukłony w stronę rita60-niezastąpionej miłośniczce i helperce szorściakó.Dziękujemy!!!!poproszę właścicielkę o zdjęcia Vikuni Quote
rita60 Posted April 23, 2011 Posted April 23, 2011 :multi:powodzenia malenka i badz szczesliwa:multi: Quote
Recommended Posts