inga.mm Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Mam nadzieję, że nie będzie nietaktem zaproszenie do [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/206865-prosz%C4%99-nie-wpisywa%C4%87-si%C4%99-tworzymy-Aksonkowy-Sklepik/page3"][SIZE=4][COLOR=magenta]Aksonkowego Sklepiku.[/COLOR][/SIZE][/URL] [/B]Zbieramy na leczenie 5 psów i na mikrobank. Mój nieżyjacy sky nazywał sie Akson, bo właśnie przerabialismy z dziecięciem układ nerwowy. ze swojej strony mogę zaproponować: Rubel, Pesos, Dolar, Pens(ik), Denar, Grosik. Dla dziewczynki Rupia, Kopiejka, Monetka. Żeby zachęcić pieniążki do zasilania piesków Quote
phase Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 To i ja się pochwale, że moja suńka wabi się Żaba. ;) pzdr. Quote
ulvhedinn Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Spośród moich tymczasów: psy: -Pająk -Busia Glizdeczka -Jańcio Pająk -Helena -Lalka -Daktyl i Figa koty: -Wytrzeszcz (kotka) -Spadochron (kotka) -Sówek -Arystoteles i Cezar -Conan Barbarzyńca Mój własny Pałek i Pikulinka. Częto mam zwierzaki o ludzkich imionach, Jacek, Maciek, Milena, Zuzia itd co skutkuje zabawnymi sytuacjami, kiedy np krzyczę "Maciek, nie dokuczaj Jackowi!!!" Aha, były też np gołąb- Typek, czy szczurzyca Szelma. I całe mnóstwo innych ;) Quote
phase Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 z tym "Maciek, nie dokuczaj Jackowi" to dobre, haha. :evil_lol: Zazdraszczam tyle zwierzyńca mieć. :eviltong: Quote
Recommended Posts