Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Talucha'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/URL] to jest najlepsze :D haha :D[/QUOTE]

[quote name='C&B'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/URL] świetne :D
a pogoda faktycznie paskudna, byłam dziś w Warszawie i nieźle zmokłam :watpliwy:[/QUOTE]
ale mi sie udało :lol:
było wpaść :P
[quote name='paulaa.'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/URL]
Dotka podskakuje do takiego wielkiego haszczaka. nie ładnie, jeszcze rzucać się na szyje. :lol:
Fajnie, że się dziewczyny dogadują :smile:
Chociaż będzie zakręcone trio w pokoju. :-o Jak tak patrze na te fotki :lol:[/QUOTE]
Haha, no już sobie to wyobrażam :diabloti: a Ty mogłabyś wpaść na socjalizacje Dotkowo - Scoobową! :eviltong:
[quote name='wikikoniki']Neska powinna mieć takie samo zdjęcie jak one dwie bo identycznie bawi się z psem pani groomerki :p

cudowne są, ja już chcę Wasze obozowe fotki :D[/QUOTE]
Będę będą fotki :diabloti:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[url]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/url] ahaha, jakie małe słodkie westie! :D

Posted

Booskie zdjęcia! :)
Nie wiem jak można prowadzić bloga . :eviltong:
Pomyślałam sobie dzisiaj...'Założę sobie bloga!' . Po czym uśiwadomiłam sobie, że chyba nie potrafiłabym go prowadzić i opowiadać, o moim wspólnym życiu z Lukiem no i jakoś mało się u nas dzieje. :lol:

Posted

[quote name='evel'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/URL] ahaha, jakie małe słodkie westie! :D[/QUOTE]
:diabloti:
[quote name='darii_iia']Booskie zdjęcia! :)
Nie wiem jak można prowadzić bloga . :eviltong:
Pomyślałam sobie dzisiaj...'Założę sobie bloga!' . Po czym uśiwadomiłam sobie, że chyba nie potrafiłabym go prowadzić i opowiadać, o moim wspólnym życiu z Lukiem no i jakoś mało się u nas dzieje. :lol:[/QUOTE]
Dzięki:)
Haha, ja już prowadzę rok! na początku był dość lichy, ale myślę że z czasem robi się coraz bardziej sensowny, u nas też sie wiele nie dzieje, ale zawsze to jakas nowina, sukcesy, zdjecia, i jest nowy post :lol:
[quote name='Aleksandrossa']Ale super zabawy :D
Już nie mogę się doczekać aż mi malucha obfocisz :D[/QUOTE]
Może coś mi wyjdzie :evil_lol:

Posted

Witamy witamy :))
Ale ładne zdjęcia, a jaka modelka! Sama strzyżesz?
Mówisz, że na szelkach ciężko w zatłoczonych miejscach? Bo ja za dwa tygodnie odbieram whippeta i nie wiem, czy na początek dać szelki czy obróżkę. Co radzicie? ;p
Zdjęcia z Pól Mokotowskich? Dawaj!

Posted

[quote name='Pestkaa']Witamy witamy :))
Mówisz, że na szelkach ciężko w zatłoczonych miejscach? Bo ja za dwa tygodnie odbieram whippeta i nie wiem, czy na początek dać szelki czy obróżkę. Co radzicie? ;p
Zdjęcia z Pól Mokotowskich? Dawaj![/QUOTE]

jeżeli chcesz zamawiać od AD lub DS to jak dla mnie się nie opłaca, bo szczylek cały czas rośnie ja miałam na początek obrożę, ale możesz kupić w jakimś zwykłym zoologu szelki regulowane.

Posted

[quote name='Pestkaa']Witamy witamy :))
Zdjęcia z Pól Mokotowskich? Dawaj![/QUOTE]
Sama trymuję ;)
Myślę że obrożę;) dla whippeta to chyba jakąś szerszą, no i najlepiej od razu nauczyć chodzenia w niej :)
Na poprzedniej stronie są zdjecia z pól, następne przewiduję w sobote :razz:
Macie jakąś galerie? bardzo podobają mi się whippety :) z jakiej hodowli szczylek?

Posted

Galeryjki jeszcze nie mamy, bo w ogóle psa nie mamy. Odbieramy go 5 sierpnia, za dwa tygodnie. Szczylo z Hard Way. Grubą skórzaną obróżkę to na pewno, ale jak już podrośnie. Na razie chyba kupię i obróżkę do nauki i szelki na spacery. Jeśli chcesz, to to jest jej zdjęcie (imię zmienię) - [url]http://imageshack.us/photo/my-images/600/sawaf.jpg/[/url]
Jak już maleństwo będzie u nas, to galerię na pewno założymy :) Póki co chodzę sobie po galeriach innych i przeglądam :))

Posted

Jeżeli mogę się wtrącić to dla szczeniaczka zdecydowanie lepiej jest na początek kupić obrożę :) szelki u szczeniaka który rośnie i cały czas się rozwija mogą deformować łapy itd po za tym maluch uczy się ciągnąć i potem coraz ciężej będzie nauczyć go ładnego chodzenia na smyczy ale oczywiście wybór należy do Ciebie :)

Posted

W sumie to taki "maluch" też nie jest, bo za 2 tygodnie będzie miał 5 miesięcy. Podobno już jest nauczony ładnie chodzić na smyczy, ale nie wiem. Bo ja się boję, żeby coś od obroży mu się w szyję nie stało, bo to taką długą i szczupłą ma.

Posted

[quote name='Pestkaa']Galeryjki jeszcze nie mamy, bo w ogóle psa nie mamy. Odbieramy go 5 sierpnia, za dwa tygodnie. Szczylo z Hard Way. Grubą skórzaną obróżkę to na pewno, ale jak już podrośnie. Na razie chyba kupię i obróżkę do nauki i szelki na spacery. Jeśli chcesz, to to jest jej zdjęcie (imię zmienię) - [URL]http://imageshack.us/photo/my-images/600/sawaf.jpg/[/URL]
Jak już maleństwo będzie u nas, to galerię na pewno założymy :) Póki co chodzę sobie po galeriach innych i przeglądam :))[/QUOTE]
Yhym dzięki:) to załóżcie koniecznie jak juz bedzie u was:)
[quote name='Pestkaa']W sumie to taki "maluch" też nie jest, bo za 2 tygodnie będzie miał 5 miesięcy. Podobno już jest nauczony ładnie chodzić na smyczy, ale nie wiem. Bo ja się boję, żeby coś od obroży mu się w szyję nie stało, bo to taką długą i szczupłą ma.[/QUOTE]
Kup szerszą obrożę, i nic jej nie będzie;) jak ma sie ciągnąć to i w szelkach sobie zrobi krzywdę:)

Posted

A mnie to zawsze ciekawiło, że szelki szczyla tak deformują niby, a mojej jakoś nie zaszkodziły. A nosiła je od 4 miesiąca życia przecież przez ponad rok bez przerwy. Może ona jest zdeformowana, tylko ja tego nie widzę? :hmmmm: Myślę, że na delikatną szyjkę jeżeli obroża to szeroka, szelki to chyba wszystkie powinny się nadawać. Ale najlepiej spytać posiadaczy whippetów, bo będą wiedzieć co dla takiego szczylka najlepsze ;)

Czy ja dobrze zrozumiałam, że znowu będą zdjęcia z PM? :loveu: Kto tym razem będzie?
No i teraz już mogę spytać jak tam Dot z Dorą? Pomijając to, że straszliwy westie chciał pożreć haszczora :lol:

Posted

[quote name='rashelek']

Czy ja dobrze zrozumiałam, że znowu będą zdjęcia z PM? :loveu: Kto tym razem będzie?
No i teraz już mogę spytać jak tam Dot z Dorą? Pomijając to, że straszliwy westie chciał pożreć haszczora :lol:[/QUOTE]
teraz bedzie, szczyl Chico pudel, Victoria z Naną, Dotka i Dora, moze jeszcze Natalia z Giną jak im się uda :)
No a Dot i Dora się dogadują, i bawią własnie w ten sposób :lol:

Posted

[quote name='rashelek']A mnie to zawsze ciekawiło, że szelki szczyla tak deformują niby, a mojej jakoś nie zaszkodziły. [/QUOTE]
Bo też zależy jakie to szelki ;)
Takie jak ma mój M., szczylowi nie zaszkodzą. ;)

Posted

[quote name='westie_justa']teraz bedzie, szczyl Chico pudel, Victoria z Naną, Dotka i Dora, moze jeszcze Natalia z Giną jak im się uda :)
No a Dot i Dora się dogadują, i bawią własnie w ten sposób :lol:[/QUOTE]
Zapomniałaś o Pauli od Scooba :lol:

Posted

[quote name='Ty$ka']Szalona :lol:
Więcej tego nie masz? :P[/QUOTE]
Haha, zapomniałam dodać, nasze są tylko słonie i sledyn z turkusem :eviltong:

Posted

[quote name='westie_justa']Haha, zapomniałam dodać, nasze są tylko słonie i sledyn z turkusem :eviltong:[/QUOTE]
No wiesz :D Zabiję Cię :P

A już myślałam, że ktoś tu jest uzależniony ^^

Posted

omomom słoniki boskie <3 same je będziemy mieć :P no i to połączenie wymyśliłaś naprawdę zajebiste :loveu: resztą pozachwycam się gdzie indziej bo to w końcu nie Wasze :)