Yuveza Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='Talucha'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/URL] to jest najlepsze :D haha :D[/QUOTE] [quote name='C&B'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/URL] świetne :D a pogoda faktycznie paskudna, byłam dziś w Warszawie i nieźle zmokłam :watpliwy:[/QUOTE] ale mi sie udało :lol: było wpaść :P [quote name='paulaa.'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/URL] Dotka podskakuje do takiego wielkiego haszczaka. nie ładnie, jeszcze rzucać się na szyje. :lol: Fajnie, że się dziewczyny dogadują :smile: Chociaż będzie zakręcone trio w pokoju. :-o Jak tak patrze na te fotki :lol:[/QUOTE] Haha, no już sobie to wyobrażam :diabloti: a Ty mogłabyś wpaść na socjalizacje Dotkowo - Scoobową! :eviltong: [quote name='wikikoniki']Neska powinna mieć takie samo zdjęcie jak one dwie bo identycznie bawi się z psem pani groomerki :p cudowne są, ja już chcę Wasze obozowe fotki :D[/QUOTE] Będę będą fotki :diabloti: Quote
evel Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [url]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/url] ahaha, jakie małe słodkie westie! :D Quote
darii_iia Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Booskie zdjęcia! :) Nie wiem jak można prowadzić bloga . :eviltong: Pomyślałam sobie dzisiaj...'Założę sobie bloga!' . Po czym uśiwadomiłam sobie, że chyba nie potrafiłabym go prowadzić i opowiadać, o moim wspólnym życiu z Lukiem no i jakoś mało się u nas dzieje. :lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Ale super zabawy :D Już nie mogę się doczekać aż mi malucha obfocisz :D Quote
Yuveza Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='evel'][URL]http://desmond.imageshack.us/Himg191/scaled.php?server=191&filename=dsc5420copy.jpg&res=landing[/URL] ahaha, jakie małe słodkie westie! :D[/QUOTE] :diabloti: [quote name='darii_iia']Booskie zdjęcia! :) Nie wiem jak można prowadzić bloga . :eviltong: Pomyślałam sobie dzisiaj...'Założę sobie bloga!' . Po czym uśiwadomiłam sobie, że chyba nie potrafiłabym go prowadzić i opowiadać, o moim wspólnym życiu z Lukiem no i jakoś mało się u nas dzieje. :lol:[/QUOTE] Dzięki:) Haha, ja już prowadzę rok! na początku był dość lichy, ale myślę że z czasem robi się coraz bardziej sensowny, u nas też sie wiele nie dzieje, ale zawsze to jakas nowina, sukcesy, zdjecia, i jest nowy post :lol: [quote name='Aleksandrossa']Ale super zabawy :D Już nie mogę się doczekać aż mi malucha obfocisz :D[/QUOTE] Może coś mi wyjdzie :evil_lol: Quote
Aleksandrossa Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='westie_justa'] Może coś mi wyjdzie :evil_lol:[/QUOTE] To diabeł jest, żeby nie było że nie ostrzegałam :evil_lol: Quote
Pestkaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Witamy witamy :)) Ale ładne zdjęcia, a jaka modelka! Sama strzyżesz? Mówisz, że na szelkach ciężko w zatłoczonych miejscach? Bo ja za dwa tygodnie odbieram whippeta i nie wiem, czy na początek dać szelki czy obróżkę. Co radzicie? ;p Zdjęcia z Pól Mokotowskich? Dawaj! Quote
wikikoniki Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='Pestkaa']Witamy witamy :)) Ale ładne zdjęcia, a jaka modelka! Sama strzyżesz? Mówisz, że na szelkach ciężko w zatłoczonych miejscach? Bo ja za dwa tygodnie odbieram whippeta i nie wiem, czy na początek dać szelki czy obróżkę. Co radzicie? ;p Zdjęcia z Pól Mokotowskich? Dawaj![/QUOTE] jeżeli chcesz zamawiać od AD lub DS to jak dla mnie się nie opłaca, bo szczylek cały czas rośnie ja miałam na początek obrożę, ale możesz kupić w jakimś zwykłym zoologu szelki regulowane. Quote
Yuveza Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Pestkaa']Witamy witamy :)) Ale ładne zdjęcia, a jaka modelka! Sama strzyżesz? Mówisz, że na szelkach ciężko w zatłoczonych miejscach? Bo ja za dwa tygodnie odbieram whippeta i nie wiem, czy na początek dać szelki czy obróżkę. Co radzicie? ;p Zdjęcia z Pól Mokotowskich? Dawaj![/QUOTE] Sama trymuję ;) Myślę że obrożę;) dla whippeta to chyba jakąś szerszą, no i najlepiej od razu nauczyć chodzenia w niej :) Na poprzedniej stronie są zdjecia z pól, następne przewiduję w sobote :razz: Macie jakąś galerie? bardzo podobają mi się whippety :) z jakiej hodowli szczylek? Quote
Pestkaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Galeryjki jeszcze nie mamy, bo w ogóle psa nie mamy. Odbieramy go 5 sierpnia, za dwa tygodnie. Szczylo z Hard Way. Grubą skórzaną obróżkę to na pewno, ale jak już podrośnie. Na razie chyba kupię i obróżkę do nauki i szelki na spacery. Jeśli chcesz, to to jest jej zdjęcie (imię zmienię) - [url]http://imageshack.us/photo/my-images/600/sawaf.jpg/[/url] Jak już maleństwo będzie u nas, to galerię na pewno założymy :) Póki co chodzę sobie po galeriach innych i przeglądam :)) Quote
Molowe Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Jeżeli mogę się wtrącić to dla szczeniaczka zdecydowanie lepiej jest na początek kupić obrożę :) szelki u szczeniaka który rośnie i cały czas się rozwija mogą deformować łapy itd po za tym maluch uczy się ciągnąć i potem coraz ciężej będzie nauczyć go ładnego chodzenia na smyczy ale oczywiście wybór należy do Ciebie :) Quote
Pestkaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 W sumie to taki "maluch" też nie jest, bo za 2 tygodnie będzie miał 5 miesięcy. Podobno już jest nauczony ładnie chodzić na smyczy, ale nie wiem. Bo ja się boję, żeby coś od obroży mu się w szyję nie stało, bo to taką długą i szczupłą ma. Quote
Yuveza Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='Pestkaa']Galeryjki jeszcze nie mamy, bo w ogóle psa nie mamy. Odbieramy go 5 sierpnia, za dwa tygodnie. Szczylo z Hard Way. Grubą skórzaną obróżkę to na pewno, ale jak już podrośnie. Na razie chyba kupię i obróżkę do nauki i szelki na spacery. Jeśli chcesz, to to jest jej zdjęcie (imię zmienię) - [URL]http://imageshack.us/photo/my-images/600/sawaf.jpg/[/URL] Jak już maleństwo będzie u nas, to galerię na pewno założymy :) Póki co chodzę sobie po galeriach innych i przeglądam :))[/QUOTE] Yhym dzięki:) to załóżcie koniecznie jak juz bedzie u was:) [quote name='Pestkaa']W sumie to taki "maluch" też nie jest, bo za 2 tygodnie będzie miał 5 miesięcy. Podobno już jest nauczony ładnie chodzić na smyczy, ale nie wiem. Bo ja się boję, żeby coś od obroży mu się w szyję nie stało, bo to taką długą i szczupłą ma.[/QUOTE] Kup szerszą obrożę, i nic jej nie będzie;) jak ma sie ciągnąć to i w szelkach sobie zrobi krzywdę:) Quote
rashelek Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 A mnie to zawsze ciekawiło, że szelki szczyla tak deformują niby, a mojej jakoś nie zaszkodziły. A nosiła je od 4 miesiąca życia przecież przez ponad rok bez przerwy. Może ona jest zdeformowana, tylko ja tego nie widzę? :hmmmm: Myślę, że na delikatną szyjkę jeżeli obroża to szeroka, szelki to chyba wszystkie powinny się nadawać. Ale najlepiej spytać posiadaczy whippetów, bo będą wiedzieć co dla takiego szczylka najlepsze ;) Czy ja dobrze zrozumiałam, że znowu będą zdjęcia z PM? :loveu: Kto tym razem będzie? No i teraz już mogę spytać jak tam Dot z Dorą? Pomijając to, że straszliwy westie chciał pożreć haszczora :lol: Quote
Molowe Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 na obroży nic się raczej nie stanie jeżeli jest nauczony ładnie chodzić,po za tym jak kupisz szeroką na pewno będzie okej :) Quote
Yuveza Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='rashelek'] Czy ja dobrze zrozumiałam, że znowu będą zdjęcia z PM? :loveu: Kto tym razem będzie? No i teraz już mogę spytać jak tam Dot z Dorą? Pomijając to, że straszliwy westie chciał pożreć haszczora :lol:[/QUOTE] teraz bedzie, szczyl Chico pudel, Victoria z Naną, Dotka i Dora, moze jeszcze Natalia z Giną jak im się uda :) No a Dot i Dora się dogadują, i bawią własnie w ten sposób :lol: Quote
Ty$ka Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='rashelek']A mnie to zawsze ciekawiło, że szelki szczyla tak deformują niby, a mojej jakoś nie zaszkodziły. [/QUOTE] Bo też zależy jakie to szelki ;) Takie jak ma mój M., szczylowi nie zaszkodzą. ;) Quote
Aleksandrossa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='westie_justa']teraz bedzie, szczyl Chico pudel, Victoria z Naną, Dotka i Dora, moze jeszcze Natalia z Giną jak im się uda :) No a Dot i Dora się dogadują, i bawią własnie w ten sposób :lol:[/QUOTE] Zapomniałaś o Pauli od Scooba :lol: Quote
rashelek Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Mmmm to wszystkie psiaczyska kojarzę, to chociaż na zdjęciach będe wiedzieć ktojestkto :D Super macie te spacery, zazdroszczę wam :loveu: Quote
Yuveza Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 :diabloti: [IMG]http://desmond.imageshack.us/Himg51/scaled.php?server=51&filename=dsc5467d.jpg&res=landing[/IMG] Quote
Yuveza Posted July 20, 2012 Author Posted July 20, 2012 [quote name='Ty$ka']Szalona :lol: Więcej tego nie masz? :P[/QUOTE] Haha, zapomniałam dodać, nasze są tylko słonie i sledyn z turkusem :eviltong: Quote
Ty$ka Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 [quote name='westie_justa']Haha, zapomniałam dodać, nasze są tylko słonie i sledyn z turkusem :eviltong:[/QUOTE] No wiesz :D Zabiję Cię :P A już myślałam, że ktoś tu jest uzależniony ^^ Quote
Molowe Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 omomom słoniki boskie <3 same je będziemy mieć :P no i to połączenie wymyśliłaś naprawdę zajebiste :loveu: resztą pozachwycam się gdzie indziej bo to w końcu nie Wasze :) Quote
Recommended Posts